Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تدوین دوره‌های مهارت تکمیلی برای تمامی استانداردهای آموزشی در راستای پروژه محور کردن آموزش‌ها خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، در پی اعلام وزیر مردم در خصوص ارائه ۳۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در حوزه مشاغل دانش‌بنیان، در جمع مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، اظهار داشت: برای محقق شدن این مهم، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای دوره‌های مهارت تکمیلی را در قالب پروژه محور کردن آموزش‌ها تدوین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این طرح، برای کارآموزانی که دوره‌های مهارتی خود را به پایان می‌رسانند یک یا چند پروژه عملی تعریف می‌شود و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور می‌تواند از محل قانونی اعتبارات (تبصره ۷۵) حق‌الزحمه کارآموزان دوره‌های تکمیلی مهارت را پرداخت کند.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، ارائه آموزش‌های مهارتی به شیوه قدیمی، هزینه‌محور و متکی بر اعتبارات دولتی را پاسخگوی نیازهای مهارتی کشور ندانست و اذعان داشت: ضروری است مدیران کل و رؤسای مراکز در استان‌ها به دنبال ارائه روش‌های جدید و متفاوت مهارتی با تأکید بر خلق ثروت با هم‌افزایی بخش دولتی و بخش خصوصی باشند و پیشنهادها خود را ظرف مدت دوهفته به سازمان اعلام کنند.

وی آمادگی واگذاری امور آموزشگاه‌های آزاد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در چارچوب قانون، همانند طرح نظام صنفی، انجمن‌ها، کانون‌های شهرستانی، استانی، هماهنگی و کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی کشوری را اعلام و بر  حضور حداکثری آموزشگاه‌ها در انجمن‌ها و کانون‌ها تأکید کرد.

حسینی نیا با تأکید بر ارزش، اهمیت و جایگاه منابع انسانی، به‌عنوان مهم‌ترین رکن و ارزشمندترین سرمایه سازمانی، بیان کرد: پیاده‌سازی رهبری اخلاق‌مدار همراه با خوش‌خلقی و درک شرایط سرمایه‌های انسانی بسیار ضروری است و اقتدار، عزت و سربلندی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مرهون زحمات همکاران کوشا، محجوب، بااصالت و مهربان سازمان است لذا ضرورت دارد که مدیریت منابع انسانی و جنبه‌های انسانی مدیریت را در نظر بگیریم.

وی، پذیرش مسئولیت در این برهه را بسیار غنیمت دانسته و افزود: به فرموده امام علی (ع) میدان‌های سخت محل آزمایش مردان بزرگ است و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این برهه‌ای سخت در خط مقدم قرار دارد و با توقعات و تقاضاهای زیادی از سوی جامعه مواجه است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، مهارت اموزی ، فنی و مهندسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت اموزی فنی و مهندسی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دوره های مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند

مهرداد عظیمی در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج اظهار داشت: پس از تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه ای پس از چند دهه، براساس یکی از بندهای آن، تمام دستگاه‌های دولتی مکلف اند بخشی از بودجه عمرانی سالانه خود را صرف آموزش مهارت‌های کارگران دهند که عدد قابل توجهی است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عظیمی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی آمار صدمات حین کار در کشور ادامه داد: در واگذاری امر آموزش به بخش خصوصی رشد ۱۱۴۰ درصد داشته ایم.

 وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مردمی است و اقتصاد هم باید در دستان کارگران و کارفرمایان راهبری شود.

عظیمی بیان کرد: هر میزان از اقتصاد دولتی فاصله بگیری و شرایط مشارکت مردم در امورات اقتصادی موفق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان و مردمان قهرمانش صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار را به نام خود به ثبت رساندند و ایران به وجود کردستان افتخار می‌کند.

وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های آن سرمایه نیرو‌های انسانی است، گفت: باید الگو‌های موفق را به کشور تحویل دهند.

عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریت‌های بخش استان معرفی درست و حرفه‌ای ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: استاندار کردستان شجاعانه با استفاده از ظرفیت‌های سنتی و آیینی، تلاش دشمن برای بدنام کردن این استان را خنثی می‌کند.

در این مراسم از کارگران برتر تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج