Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام شیخ حسین فلاح زاده روز پنجشنبه در حاشیه نشست برگزاری هرچه بهتر باشکوه برگزاری آیین های ویژه سالروز رحلت امام خمینی (ره) و شهدای ۱۵خرداد به خبرنگار ایرنا افزود: امروز بیداری جهان اسلام به برکت انقلاب اسلامی ایران و رهبری های امام خمینی (ره) و منویات مقام معظم رهبری بوده است.

وی خاطر نشان کرد: همیشه دشمنان به دنبال خدشه‌دار کردن اهداف مکتب امام راحل و ایجاد انحراف فکری جوانان نسل انقلاب بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاح زاده ادامه داد: در شرایط کنونی که هجمه تبلیغاتی دشمنان و رسانه‌های معاند نیز افزایش یافته، باید ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره) بیشتر از گذشته به جوانان تببین شود.

این مسئول با اشاره به معرفی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران (ره) اضافه کرد: باید از ظرفیت های فضای مجازی نیز برای معرفی هر چه بهتر امام راحل به مردم و به ویژه نسل جوان بهره‌برداری شود.

رییس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه همچنین  با اشاره به بزرگداشت سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی و قیام ۱۵ خرداد افزود: ویژه‌برنامه‌های سالروز رحلت امام خمینی (ره) در پنج منطقه این شهرستان برگزار می‌شود .

وی با بیان اینکه با برنامه ریزی هایی که انجام شده است مردم بتوانند از این برنامه‌ها بهتر استفاده کنند یاد آورشد :  آیین های بزرگداشت رحلت امام خمینی (ره) پنج شنبه دوازدهم خرداد ماه بعد ازنماز عشاء درمحل امامزاده عباسعلی ، جمعه سیزدهم خردادماه بعداز نماز عشا در تکیه روستای ده عرب ، شنبه چهاردهم خرداد ماه بعداز نماز مغرب و عشا ء در مساجد روستای شمس آباد ، اسفند آباد ، تکیه حضرت ابوالفضل (ع) اردی شهر مهردشت  و روز شنبه چهاردهم خرداد بعداز نماز ظهر وعصر در مصلی شهدای محراب شهر ابرکوه برگزار می شود.

شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران ابرکوه امام خمینی مشارکت های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران ابرکوه امام خمینی انقلاب اسلامی ایران ابرکوه امام خمینی مشارکت های مردمی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۶۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • مطهری امام
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)