Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر به نقل از روابط عمومی بانک سینا، با اجرای این بخش از قانون چک، مشتریان محترم بانک سینا می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت بانک مرکزی از مبالغ مسدود شده حساب‌ها بابت چک برگشتی مطلع شوند.

طبق قانون جدید چک و با راه‌اندازی سامانه محچک (مسدودسازی حساب صادرکننده چک برگشتی) که از ۷ خرداد ماه جاری عملیاتی شده، در صورت عدم موجودی کافی در حساب فرد صادرکننده چک، در مرحله اول از سایر حساب‌های وی در همان بانک جهت ذینفع بابت چک برگشتی مسدود خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس بعد از ثبت غیر قابل پرداخت بودن یا کسری مبلغ چک در سامانه یکپارچه بانک مرکزی، مراتب از طریق این سامانه به صورت برخط به تمام بانک‌ها و موسسات اعتباری اطلاع داده خواهد شد.

پس از گذشت ۲۴ ساعت، بانک‌ها و موسسات اعتباری مکلفند تا هنگام رفع سوء اثر چک از افتتاح هرگونه حساب و صدور کارت بانکی جدید خودداری نمایند و بر اساس تکمله این قانون، وجوه کلیه حساب‌ها و کارت‌های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده که تحت هر عنوان نزد بانک یا موسسه اعتباری است به میزان کسری مبلغ چک به ترتیب اعلامی از سوی بانک مرکزی مسدود خواهد شد.

از دیگر محدودیت‌های خدمات بانکی جهت دارندگان چک برگشتی طبق قانون جدید چک که از ابتدای سال ۱۴۰۰ اجرایی شده، عدم پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی یا صدور ضمانتنامه‌های ارزی و ریالی و عدم گشایش اعتبار اسناد ارزی یا ریالی است.

گفتنی ‌است مشتریان گرامی با مراجعه به وبسایت بانک مرکزی به نشانی www.cbi.ir مندرج در انتهای صفحه (پانوشت) سایت بخش «استعلام مبالغ مسدود شده حساب‌ها بابت چک برگشتی» و وارد نمودن مشخصات مورد نیاز می‌توانند از مبالغ مسدود شده حساب‌ها بابت چک برگشتی مطلع شوند.

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۷۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول

طبق آمار بانک مرکزی، میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر از ۲۳.۵۲ درصد به ۲۳.۵۱ درصد در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه رسید. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟