Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیرحسین مدنی عصر پنج شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان هشترود، ضمن تبریک آغاز دهه کرامت و همچنین تسلیت حادثه غم انگیز متروپل در آبادان، با بیان اینکه قبل از حضور در شهرستان هشترود ظرفیت‌ها و مشکلات این شهرستان را بررسی کرده‌ایم تا در مصوبات شورای اداری رئیس جمهور حق سفیری خوب برای شهرستان هشترود را ادا کنیم و پیام و درد مردم این منطقه را به رئیس جمهور انتقال دهیم افزود: شهرستان هشترود به حق دارای ظرفیت‌های فوق العاده ای بوده و مشکلات موجود حاصل عدم توجه در طول سالیان گذشته می‌باشد که مشکلات در زمینه‌های مختلف روی هم انباشته شده و حل آن را نیازمند تدبیر و توجه خاص کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به این مطلب که مردم در سال‌های جنگ تحمیلی در توده‌ای از مشکلات غوطه ور بودند ولی مشکلات خودشان را با تسهیل دولت حل می‌کردند اظهار کرد: اگر نگرش و روحیه انقلابی زمان جنگ تحمیلی هم اکنون بر جامعه ما سایه افکند باز هم می‌توان مشکلات مردم را با تدبیر و ساماندهی به دست خودشان حل کرد چرا که رهبر معظم انقلاب فرمودند هر جا مردم در صحنه باشند ما به معنای واقعی کلمه پیروزیم و هر جا که نتوانستیم مردم را به صحنه بیاوریم شکست حق ماست.

مدنی در خصوص مشکلات مطرح شده توسط فرماندار و نماینده شهرستان از جمله نبود تصفیه خانه فاضلاب شهری تصریح کرد: نبود تصفیه خانه ویژه فاضلاب شهری علاوه بر خطرات زیست محیطی می‌تواند عامل مشکلات بهداشتی بسیاری برای مردم شهرستان باشد.

همچنین معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شهرستان هشترود و کاهش نرخ بیکاری ۲۵ درصدی این شهرستان مبلغ ۳۷۱ میلیارد تومان جهت ایجاد پروژه عظیم پست ۴۰۰ برق و مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل پروژه پایاب سد سهند و جهاد آب شرب و آب رسانی به مناطق روستایی این منطقه اختصاص خواهد یافت.

نماینده رئیس جمهور در پایان سخنانش با ابراز تأسف از نرخ بالای بیکاری در منطقه هشترود ادامه داد: با پیگیری‌های بعد از این سفر، زمینه استقرار بنیاد کارآفرینی برکت و صندوق کارآفرینی امید با افزایش پنج برابری میزان اعتبارات، ایجاد خواهد شد. که از این مقدار ۴۰ درصد اعتبارات به اشتغال بانوان اختصاص پیدا خواهد کرد.

نبود تصفیه خانه فاضلاب شهری در شهرستان هشترود

فرماندار شهرستان هشترود نیز در ابتدای جلسه، به قدمت دیرینه این شهرستان و افتتاح فرمانداری هشترود در سال ۱۳۳۷ اشاره کرد و افزود: هشترود بعنوان دروازه ورود آذربایجان شرقی بالاترین ظرفیت‌های استان آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داده که از آنها می‌توان آب، کشاورزی، گردشگری، معدن و صنعت و مهمتر از همه دارا بودن نیروی انسانی متعهد و متخصص را نام برد اما متأسفانه نتوانستیم به آن پیشرفت و توسعه‌ای که باید دست یابیم.

علیرضا توری نبود تصفیه خانه فاضلاب شهری در این شهرستان را از مشکلات گریبان گیر موجود مطرح کرده و بیان کرد: نبود تصفیه خانه و پیوستن فاضلاب شهری به رودخانه پایین دست روستای علی آباد هشترود علاوه بر اینکه زیبایی شهر را به چالش کشیده، آثار زیست محیطی زیادی به بار می‌آورد.

فرماندار شهرستان هشترود با اشاره به اینکه نبود فرصت اشتغال و منبع درآمد مناسب باعث شده تا هشترود جز شهرستان‌های مهاجر فرصت قرار گیرد اظهار کرد: راه‌اندازی واحدهای تبدیلی و تجهیز و زمینه سازی فرصت اشتغال در شهرک صنعتی پروفسور هشترودی و ناحیه صنعتی فجر و همچنین بهبود وضعیت راه‌های مواصلاتی و آب شرب روستایی، می‌توانند عاملی بر مهاجرت معکوس به شهرستان هشترود باشد.

توری کامل نشدن پروژه پایاب سد سهند را از دیگر مشکلات هشترود برشمرد و ادامه داد: بعد از گذشت ۲۵ سال از افتتاح سد سهند هشترود، فقط ۵ هزار هکتار از اراضی پایاب به زیر کشت آبی رفته و ظرفیت کشاورزی شهرستان خواستار تبدیل کشت دیمی به آبی زمین‌های باقیمانده پایاب سد سهند است.

سکاندار فرمانداری هشترود همچنین خواستار تخصیص اعتبار جهت ساماندهی ورودی‌های شهرستان هشترود و نیز قطعه پنج آزاد راه هشترود مراغه شد و در این رابطه افزود: قطعه پنج آزاد راه شهرستان هشترود- مراغه با عنایت ویژه رئیس جمهور و اختصاص ۱۰۰ میلیارد از ۶۰۰ میلیارد بودجه اختصاص یافته به کل آزاد راه تکمیل خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین جعفریان امام جمعه شهرستان هشترود، ضمن تقدیر از حضور ساده و بی آلایش نماینده رئیس جمهور در منطقه و اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب در خصوص مظلومیت فرهنگ، افزود: انتظار داریم دولت سیزدهم به مسئله فرهنگ اجتماعی توجه ویژه ای داشته باشد چرا که جوانان در فضای مجازی افسارگسیخته گرفتار شده‌اند و آسیب‌های فرهنگی - اجتماعی با سرعت غیر قابل وصف به جامعه تزریق می‌شود.

کد خبر 5505767

منبع: مهر

کلیدواژه: مناطق محروم معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بوشهر کرمانشاه ساختمان متروپل دهه کرامت ویروس کرونا سالروز ارتحال امام خمینی آمار کرونا خراسان رضوی تبریز متروپل آبادان مشهد اردبیل میلاد حضرت معصومه نبود تصفیه خانه شهرستان هشترود فاضلاب شهری رئیس جمهور سد سهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام سعید شهواری روز پنجشنبه در نشست مشترک شورای قضایی استان ، مدیران کل سازمان های تابعه قوه قضاییه در لرستان با شورای اداری شهرستان دلفان هدف از برپایی این نشست را هم افزایی و همکاری بین دستگاهی و بررسی مسائل و مشکلات قضایی شهرستان دلفان عنوان کرد و افزود : ایجاد تعامل و همگرایی با رعایت استقلال قوا درانجام وظایف قانونی موجب حل مشکلات مردم می شود .

وی خاطرنشان یکی از ملاک های ارزیابی مدیریتی مدیران قضایی را میزان حضور آنان در بین مردم و ارائه میز خدمت اعلام کرد و افزود: حضور در میان مردم ، شنیدن سخنان و مشکلات آنان توسط مسئولان می تواند زمینه آشنایی و رفع مشکلات و رضایت مندی مردم را فراهم نماید.

رییس کل دادگستری لرستان، پیگیری اصل ۱۵۶ قانون اساسی در احیای حقوق عامه ضروری خواند و تاکید کرد: باید در مقابل تغییر کاربری زمین های کشاورزی قاطعانه با متخلفان برخورد کرد ، قانون گذار وظایف را بخوبی مشخص کرده که قبل از ورود دادگستری دستگاه های مربوطه باید ورود پیدا کنند .

شهواری، از محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان میراث ملی و بشری یاد کرد و با تاکید بر سرعت در رفع تداخل اراضی افزود: کمیته رفع تداخل باید تکلیف اراضی را مشخص کند که چه کاربری دارند .

رئیس کل دادگستری استان لرستان از جنگل های بلوط در لگاستان به عنوان یک سرمایه منحصر به فرد یاد و اضافه کر: این سرمایه توسط عده ای سودجو به ذغال تبدیل می شود و همه وظیفه داریم که با متخلفان قاطعانه برخورد کنیم .

وی با تاکید بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز محورهای ارتباطی از دستگاههای مربوطه خواست نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند ‌.

نماینده عالی دستگاه قضا در استان لرستان تاکید کرد: با توجه به اینکه دلفان یک شهرستان کشاورزی و دامپروری محور و معیشت مردم از این راه تامین می‌شود ، بایستی از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری به عمل آورد،گ.

شهواری یادآور شد: این تکلیف بر دوش متولیان کشاورزی است که باید از تغییر کاربری اراضی پیشگیری کنند ، در این راستا قانونگذار حساسیت را بخوبی درک و قبل از برخورد قضایی به جهاد کشاورزی و امور اراضی تکلیف کرده که از تغییر کاربری اراضی در گام اول جلوگیری کنند.

وی، ضمن تاکید بر اینکه کشت گیاهان ممنوعه جرم و به شدت با آن برخورد خواهد شد، بیان داشت: ارائه یک الگوی کشت مناسب و فراهم کردن زمینه‌های بهره‌وری مناسب می‌تواند از کاشت گیاهان ممنوعه پیشگیری به عمل آورد همچنین مقابله با این موضوع نیازمند کار علمی و عملی بوده و بایستی مسئولین و متولیان و همه ظرفیت‌ها پای کار بیایند.

امام جمعه دلفان در این نشست به مشکلات زیرساختی نرم افزاری و سخت افزاری در این شهرستان اشاره کرد و گفت: دلفان در گذشته مورد بی مهری برنامه ریزان و بودجه نویسان استانی قرار گرفته که موجب توسعه نیافتگی این منطقه شده است .

حجت‌الاسلام محمد یوسف خانی گفت: دلفان ۱۰ درصد جمعیت استان لرستان را دارد، اما سهم این شهرستان از صنعت تنها تیم درصد بوده که این نگران کننده است.

فرماندار دلفان نیز در این نشست به همگرایی ، همکاری شورای اداری ، حوزه قضایی و دستگاههای امنیتی و انتظامی اشاره کرد و گفت: در سایه این همکاری موفقیت های چشمگیری در صیانت از منابع آب های زیر زمینی و برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند داشته ایم .

اصغر قهرمانی افزود :در شهرستان دلفان طی ۲۰ سال سطح آب سفره های زیرزمینی روند کاهشی داشت اما با اقدامات صورت گرفته و جلوگیری از کشت محصولات آب بر از سال ۱۴۰۱ روند سفره های آب زیرزمینی امیدوار کننده و سطح کشت سیب زمینی در دشت خاوه و چواری از پنج هزار هکتار به ۳۰۰ هکتار کاهش یافته است.

رئیس دادگستری شهرستان دلفان نیز در این نشست با اشاره به وسعت ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتری و بیش از ۵۰۰ روستا در دلفان گفت: این شهرستان نیازمند نگاه ویژه است .

فریدون کوشکی راه اندازی پلیس راه جاده ای را در دلفان یک ضرورت دانست و افزود: وسعت و پراکندگی روستاها ، قرار گرفتن در مسیر تردد استان‌های غرب به جنوب کشور ، راه اندازی پاسگاه پلیس راه را در دلفان ضروری کرده است.

وی به نبود مرکز نگهداری ترک معتادان در دلفان اشاره کرد و گفت: نبود این مرکز موجب شده نتوانیم معتادان متجاهر را جمع آوری کنیم .

رئیس دادگستری دلفان تکمیل سالن تشریح پزشکی قانونی و پایش تصویری شهر نورآباد و راه اندازی بازداشتگاه موقت را از دیگر مطالبات مردم این شهرستان عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی