Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین اهدای تقدیرنامه عالی کمیسیون ملی یونسکو - ایران به بهروز شعیبی کارگردان فیلم «بدون قرار قبلی»، فیلم برگزیده سال ۱۴۰۱ کمیسیون ملی یونسکو - ایران، در عمارت کوشک باغ ‌هنر برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست از کمیسیون ملی یونسکو - ایران، در این مراسم که عصر پنجشنبه برگزار شد، حجت‌الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران، یونس شکرخواه مدیر گروه ارتباطات و رسانه کمیسیون ملی یونسکو - ایران، غلامرضا کاظمی‌دینان استاد ارتباطات، سونیا پوریامین مجری و تهیه‌کننده تلویزیون، سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل سازمان اراضی عباس‌آباد، مسعود نجفی روابط‌عمومی اسبق سازمان سینمایی، بهروز شعیبی کارگردان فیلم، محمد حدادی مدیر فیلمبرداری، محمود بابایی تهیه‌کننده، سعیده صالح غفاری مدیرعامل انجمن اتیسم  و جمعی از فرهیختگان و اعضای وابسته به انجمن اُتیسم ایران حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«بدون قرار قبلی» بین فرهنگ و هویت در رفت و آمد است

در ابتدای مراسم که رسول صادقی اجرای آن را برعهده داشت، یونس شکرخواه پیش از قرائت بیانیه کمیسیون ملی یونسکو - ایران، گفت: شاید برای انتخاب یک فیلم به‌ عنوان فیلم موفق مسأله گیشه اهمیت داشته باشد اما دلایل عمده دیگری برای انتخاب وجود دارد؛ بسته به اینکه به سینما از چه منظری نگاه کنیم. به‌عنوان هژمونی، صنعت، هنر و ... .

وی افزود: شاید برای علاقه‌مندان عرصه فرهنگ نوع سینماهایی که بر پرده سینما به سینماحقیقت معروف شدند، جذاب‌تر باشد. در جذابیت یک فیلم اصلی‌ترین  موضوع، هویت است؛ هویتی که برخاسته از حقیقت اشخاص و مفاهیم است.

 

 

مدیر گروه ارتباطات و رسانه کمیسیون ملی یونسکو - ایران اظهارداشت: بدون قرار قبلی ساخته شعیبی بین فرهنگ و هویت در رفت و آمد است. اگرچه بنیاد سینمایی فارابی هم به‌ عنوان حامی، گفتمان‌هایی را در برابر فیلمساز قرار داده باشد.

شکرخواه تاکید کرد: در عرصه هنر هر چقدر معناها درست عرضه شده باشند، بین رمزگذاری و رمزگشایی در حرکتیم. در برابر برخی از فیلم‌ها درنگ خیلی بیشتری داریم و ساخته شعیبی از آن جنس بود.

در ادامه شکرخواه بیانیه کمیسیون ملی یونسکو - ایران برای انتخاب فیلم بدون قرار قبلی را قرائت کرد.

سپس با حضور ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران، سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، حجازی مدیرعامل سازمان اراضی عباس‌آباد و صالح غفاری مدیرعامل انجمن اتیسم، لوح تقدیر و جوایز کمیسیون ملی یونسکو- ایران، سازمان اراضی عباس‌آباد و انجمن اتیسم ایران به شعیبی و بابایی اهدا شد.

به درخواست شعیبی در این مراسم تقدیری هم از بازیگر خردسال فیلم صورت گرفت.

 

 

صدای اُتیسم بعد از ۹ سال به گوش مردم رسید

صالح غفاری هم در ادامه ضمن تشکر از کمیسیون ملی یونسکو - ایران گفت: این فیلم ارزش چنین هدایای معنوی‌ای را دارد. اختلال اتیسم، اختلالی است که به‌ سختی می‌شود به آن پرداخت و باورش کرد و البته امروز کمتر افرادی هستند که پس از مواجه با اتیسم به این موضوع نپردازند و برایشان دغدغه نشود.

مدیرعامل انجمن اتیسم افزود: این اختلال بعد از ۹ سال صدایش به گوش آحاد مردم رسید. ما هنوز راه زیادی برای حمایت از مبتلایان به اُتیسم داریم. امروز بسیاری از مبتلایان به اتیسم تحت پوشش کامل بیمه قرار نگرفته و هنوز بسیاری از مبتلایان به اتیسم  باید به سربازی بروند. من این مسائل را عنوان می‌کنم تا فعالان حوزه هنر به جریان‌سازی بیشتر برای این اختلال قدم بردارند. من مفتخرم در این جمع ساخت اولین مرکز جامع ملی اتیسم را به شما اطلاع بدهم. همچنین امیدوارم این فیلم به‌ عنوان یکی از فیلم‌های پربیننده از جنس آگاهی‌بخشی باشد.

 

 

نگران میراث از دست رفته‌ام

شعیبی نیز در ادامه این مراسم گفت: اتفاقات تلخی در این مدت برای سرزمینمان افتاده است اما امروز آغاز دهه کرامت است که متعلق به امام رئوف است؛ امام رضا (ع). امروز برای من روز مبارکی شد چرا که این جایزه را از دست آقای ایوبی گرفتم که خودش برای اهالی سینما شناخته شده است.

کارگردان فیلم بدون قرار قبلی افزود: نگرانی امروز من پدربزرگ‌های بعدی این جامعه هستند. پدربزرگ‌هایی که دیگر شاهنامه بلد نیستند و معضلات روحی، آنان را تغییر داده است. امروز روزگاری است که باید به آن هویت قابل دسترس برگردیم و مسائلی را که در آینده سرزمینمان تاثیر گذار است را پیدا کنیم  و ساخت فیلم بدون قرار قبلی در همین مسیر صورت گرفته است.

 

 

در پایان این مراسم صادقی معاون فرهنگی کمیسیون ملی یونسکو - ایران اظهارداشت: کاظمی‌دینان اعلام کرده که می‌تواند به‌ عنوان سفیر دوستی انجمن اتیسم فعالیت داشته باشد و در گسترش فعالیت‌های این سازمان به آنان یاری برساند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کمیسیون ملی یونسکو ، بهروز شعیبی ، یونس شکرخواه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمیسیون ملی یونسکو بهروز شعیبی یونس شکرخواه کمیسیون ملی یونسکو بدون قرار قبلی انجمن اتیسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۸۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • فدراسیون فوتبال دوباره درخواست حواله خودرو داد
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • باشگاه گل‌گهر اولین سفیر و حامی اهدای عضو در فوتبال ایران
  • مراسم اهدای جام و جشن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت های آسیا 2024 / فیلم
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است