Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس جمهور اظهار داشت: دولت مصمم است با تکیه بر قدرت و قوتی که نشأت گرفته از حضور شما مردم و در رأس همه قدرت لایزال الهی است، ساختارهای فسادزا را اصلاح و دست جریان قدرت و ثروت را از معیشت و سفره مردم قطع کند.

به گزارش سرویس سیاسی آریا ، سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر به آذربایجان شرقی، در دیدار با جمعی از آحاد مختلف مردم، این استان را برخوردار از ظرفیت‌های مادی، معادن، صنایع و ظرفیت‌های بسیار دیگر توصیف کرد و گفت: مهم‌ترین ظرفیت آذربایجان شرقی، ظرفیت نیروی انسانی کارآمد، زن و مرد و جوانان تحصیلکرده‌ای است که در استان می‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهور فرهنگ، تمدن و مدنیت آذربایجان شرقی را ظرفیت مهم دیگر این استان برشمرد و افزود: تمدن ایرانی و اسلامی که آذربایجان ارائه کرده است، همراه خود خداپرستی، توجه به دیگران، ایثار، مقاومت، اخلاق، معنویت، عدالت و عقلانیت دارد و علما، حکما و فلاسفه بسیاری پرورش داده است.
رئیسی با تجلیل از سرود خوانده شده به زبان زیبای آذری در این مراسم اظهار داشت: این ابتکار عمل به همه کشورها و ملت‌ها اعلام کرد که دهه نودی‌ها در جمهوری اسلامی آماده سربازی برای وجود مقدس حضرت ولی‌عصر (عج)، دفاع از حریم حرم جمهوری اسلامی ایران و ادامه دادن راه شهید سلیمانی و شهید باکری در نبرد با دشمنان انقلاب اسلامی هستند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با شکرگزاری به درگاه الهی برای آنکه امروز پس از 2 سال و اندی روزی را بدون فوتی ناشی از کرونا گذراندیم در حالی که در آغاز کار دولت روزی 700 خانوار ایرانی از این بابت داغدار می‌شدند، ‌تصریح کرد: از همه خدمتگزاران عرصه بهداشت و درمان و کسانی که در این عرصه تلاش کردند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.
رئیسی با اشاره به اینکه دولت مردمی فعالیت خود را با 2 اولویت مهار کرونا و سامان دادن امور معیشتی و اقتصادی مردم آغاز کرد، خاطرنشان کرد:‌ دولت پس از مهار موفق شیوع کرونا،‌ تمام همت خود را متوجه این موضوع کرد که عدالت را در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و حوزه‌های مختلف اجرا کند.
رئیس جمهور ادامه داد: دولت بودجه 1401 را با محوریت عدالت تقدیم مجلس کرد و در ضمن به دنبال آن است که ساختارهای فسادزا و ساختارهایی را که در آنها رانت‌خواری و ویژه‌خواری وجود دارد، اصلاح کند. امروز دولت این آمادگی را دارد گامی‌هایی را در جهت اصلاح امور اقتصادی بردارد که به عدالت اجتماعی و قطع کردن دست مفسدان و رانت‌خواران منجر شود.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه این اجتماع معنادار با حضور مردان و زنان عزیز آذربایجانی و به ویژه جوانان و نوجوانان اولین اجتماع اینچنینی است که بنده در ایام کرونایی در آن حضور داشته‌ام، گفت:‌ یکی از دغدغه‌های بنده برای حضور در استان‌ها این بود که چگونه با وجود همه‌گیری کرونا در اجتماعات مردمی حضور یافته و به مردم عرض ادب و ارادت کنم. گویا اینگونه مقدر شده که حضور در اجتماعات اینچنینی از تبریز آغاز شود و لذا این حضور و جلسه را جلسه‌ای مبارک نه برای آذربایجان بلکه برای کشور می‌دانیم.
رئیس جمهور در ادامه با اظهار امیدواری نسبت به اینکه اصلاحات اقتصادی دولت به طور واقعی به قطع دست مفسدان و رانت‌خواران بیانجامد، افزود: مردم آذربایجان و جوانان عزیز و برومند و خانواده معزز شهیدان بدانید که دولت مصمم است ساختارهای فسادزا را در همه جا اصلاح کند. ما با قدرت و قوتی که نشأت گرفته از حضور مردم و حضور شما عزیزان و در رأس همه قدرت لایزال الهی است، دست جریان قدرت و ثروت را که بخواهد اقتصاد کشور را تهدید کند، از سفره مردم و اقتصاد کشور، قطع خواهیم کرد.
رئیسی اظهار داشت: بنده از برخی مشکلاتی که در سفره مردم و معیشت خانواده‌های محترم در سراسر کشور ایجاد شده مطلعم. هیچ شب و روز، ساعت و حتی دقیقه‌ای بر من و همکارانم نمی‌گذرد الا اینکه در فکریم که چگونه می‌شود مشکلات معیشتی مردم را حل کرد. بدانید همراه و در کنار شما هستیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه همراهی بزرگ ملت ایران در ناکام گذاشتن معاندین و مخالفین انقلاب اسلامی مثال زدنی است، تصریح کرد: حقیقتاً معاندین و مخالفین تصور می‌کردند با بلندگوهای خودشان بتوانند کاری از پیش ببرند، اما مردم آذربایجان و ملت بزرگ ایران با بصیرت و حضور در صحنه و با همکاری و همراهی با دولت، دشمن را در این عرصه و همه عرصه‌ها ناکام گذاشتند.
رئیسی در ابتدای سخنان خود با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: در دهه کرامت قرار داریم. کرامت به معنای بخشیدن قبل از خواستن است و گاهی جلوه آن، بخشش مال و آبرو است و گاهی جلوه این کرامت بخشش جان است و از همین رو شهیدان ما قبل از آنکه شهید باشند، کریم‌اند.
رئیس جمهور با تمجید از 10 هزار شهید و 24 هزار جانباز و ایثارگر آذربایجان شرقی تصریح کرد:‌ این استان مهد دلیران، شجاعت و غیرت است. تاریخ این سرزمین، هم در نهضت مشروطه، هم در 29 بهمن و هم در دفاع مقدس، بزرگترین دلیل صدق، شجاعت، ایثار و غیرت آذربایجان است. نام شهدا که در هر کوی و برزنی در این استان و در این کشور به چشم می‌خورد دلیل صدق این مدعا است که مردم این خطه مردمی مقاوم، بصیر، شجاع، زمان‌شناس و حماسه‌آفرینند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رییسی آذربایجان شرقی ساختارهای فسادزا آذربایجان شرقی رئیس جمهور سفره مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟

دولت یازدهم و دوازدهم به ریاست حسن روحانی سفره مردم را کوچک کردند و دهه ۹۰ را به علت ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌های بی‌شمار با میانگین رشد اقتصادی ۰.۶درصد به پایان رساندند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه ایران در گزارشی در این‌باره نوشت: دهه ۹۰ به علت ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌های بی‌شمار دولت موسوم به تدبیر و امید از رشد اقتصادی محروم شد و میانگین رشد اقتصادی ۰.۶درصد به ثبت رسید. جهش‌های شدید نرخ ارز و تورم‌های مستمر بالا و تحقق تورم ۶۰درصدی، عدم تأمین واکسن در دوره کرونا، تشدید بیکاری در کشور، افت سرمایه‌گذاری خارجی، رشد فزاینده حجم نقدینگی و ثبت نرخ رشد نقدینگی ۴۰درصدی، تورم عدم ساخت مسکن و جهش‌های قیمتی بخش ساختمان در دوره روحانی و کاهش درآمد سرانه ایرانیان در این دوره زمانی تنها لیست کوتاهی از خسارت‌های دولت حسن روحانی است که این روزها وی از آنها به عنوان هدایایی برای دولت سیزدهم یاد می‌کند(!) وضعیت دولت تحویل داده شده توسط روحانی در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با وضعیت پایان دولت دهم در سال ۹۲ نشان می‌دهد که روحانی میراثی از مجموعه‌ای از ناکارآمدی‌ها را برجای گذاشته است. در دولت احمدی‌نژاد تورم ۳۸درصد، نرخ رشد نقدینگی ۲۹درصد و میانگین رشد اقتصادی ۲.۰۵درصدی تجربه شد که در مقایسه با وضعیت تحویل دولت روحانی به دولت سیزدهم، به‌مراتب وضعیت بهتری بوده است. همچنین به لحاظ نابرابری، دولت روحانی کشور را در وضعیت نامطلوبی قرار داد؛ ضریب‌جینی به عنوان شاخصی برای سنجش نابرابری در دولت روحانی و عدم اتخاذ سیاست‌های حمایتی از اقشار کم‌درآمد روندی صعودی را طی کرد. در حالی که در دولت احمدی‌نژاد به دلیل اجرای سیاست هدفمندی یارانه‌ها شاخص نابرابری به‌شدت در کشور کاهش یافت و توزیع درآمد نیز نسبتاً بهبود یافت.

بی‌توجهی دولت روحانی به اصلاح اساسی ساختارهای اقتصاد باعث شد، کاهش تصنعی تورم با جرقه بازگشت تحریم‌های آمریکا از بین رفته و دولت روحانی را رکورددار بزرگ‌ترین تورم دو دهه اخیر کند و باعث کوچک شدن سفره‌های مردم شود.

در یک دهه گذشته تشکیل سرمایه و تولید ناخالص داخلی کشور با رشدهای پایین و بعضاً منفی روبه‌رو بوده است. نتایج عدم ثبات در شرایط اقتصاد کلان به دلیل ناکارآمدی و بی‌برنامگی دولت گذشته در کاهش سرمایه‌گذاری و تولید و همچنین ترغیب فعالان اقتصادی به فعالیت‌های سفته‌بازانه در دهه ۹۰ قابل مشاهده است. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، متوسط نرخ رشد یک دهه اخیر تشکیل سرمایه ثابت ناخالص کل، ماشین‌آلات و ساختمان طی دوره ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ به‌ترتیب معادل ۶.۹-، ۹.۱- و ۵.۲- درصد بوده است. البته بر اساس آمار بانک مرکزی سال ۱۴۰۱ میزان سرمایه‌گذاری یا همان تشکیل سرمایه ثابت ناخالص با رشد ۶.۷درصدی، رکورد این شاخص را زده است. موردی که روحانی همواره سعی داشت بر آن تأکید کند، بلد بودن زبان دنیا و نوید ارتباطات اقتصادی- سیاسی با جهان بود، اما فارغ از کارنامه سیاسی که مشخص شد بلد بودن زبان دنیا، تنها بلوف بود، دولت در این زمینه در حوزه اقتصاد رفوزه شد. شاهد این مدعا هم میزان سرمایه‌گذاری خارجی به روایت بانک مرکزی است. با آنکه میزان سرمایه‌گذاری خارجی در سال‌های ۹۰ و ۹۱ در اوج تحریم‌های نفتی و هسته‌ای بیش از ۴میلیارد دلار در سال بود اما پس از برجام روندی نزولی به خود گرفت به طوری که سال ۹۵ به ۳میلیارد و ۲۲۳میلیون دلار و سال ۹۶ به ۲میلیارد و ۴۳۰میلیون دلار رسید. این عدد سال ۹۶ به رقم ناامیدکننده یک‌میلیارد دلار هم رسید.

شاخص درآمد ملی سرانه، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی است که برای نشان دادن وضعیت اقتصادی یک کشور به کار می‌رود و بهبود این شاخص بیانگر وضعیت مناسب خانوارها، بنگاه‌های اقتصادی و بخش‌های مختلف است. درآمد سرانه در یک دهه اخیر از ۹.۲میلیون تومان در سال ۹۰ به ازای هر نفر در سال ۹۸ به ۸/۴ میلیون تومان (به قیمت ثابت سال ۹۰) کاهش یافته است. این یعنی درآمد مردم در یک دهه اخیر نه‌تنها افزایش نداشته که کاهش هم یافته است. مرکز آمار در حالی این ارقام را اعلام کرده که اصلی‌ترین دلیل این بحران، تورم فزاینده سال‌های اخیر بوده است.

دیگر خبرها

  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟