Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@12:21:46 GMT

نفت کالای عمده وارداتی چین از ایران است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۸۹۰۰

نفت کالای عمده وارداتی چین از ایران است

گمرک چین از رشد ۱۶ درصدی تجارت ایران و چین در ۴ ماهه نخست ۲۰۲۲ و عبور مبادلات دو کشور از مرز ۵ میلیارد دلار طی این دوره خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی گمرک چین نشان می دهد مبادلات تجاری ایران و این کشور در ۴ ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۵ میلیارد و ۲۵ میلیون دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش مبادلات تجاری ایران و چین در ماه های ژانویه تا آوریل سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۴ میلیارد و ۳۳۰ میلیون دلار اعلام شده بود.

واردات چین از ایران در ۴ ماهه نخست ۲۰۲۲ با رشد ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲ میلیارد و ۴۸۹ میلیون دلار رسیده است. چین در مدت مشابه سال قبل ۱ میلیارد و ۹۸۲ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود. نفت کالای عمده وارداتی چین از ایران است که طی ماه های اخیر با افزایش مواجه شده است.

ارزش صادرات چین به ایران در ماه های ژانویه تا آوریل امسال نیز ۸ درصد رشد داشته و به ۲ میلیارد و ۵۳۶ میلیون دلار رسیده است. در ماه های ژانویه تا آوریل سال قبل چین ۲ میلیارد و ۳۴۸ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

گمرک چین کل تجارت جهانی این کشور در ۴ ماهه نخست ۲۰۲۲ را ۱۹۷۵ میلیارد دلار اعلام کرده است. مبادلات تجاری چین در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد کرده است.

از کل تجارت ۱۹۷۵ میلیارد دلاری چین در ۴ ماهه امسال بیش از نصف این رقم معادل ۱۰۰۴ میلیارد دلار با کشورهای آسیایی بوده است. تجارت چین با اتحادیه اروپا در این مدت نیز ۲۷۲ میلیارد دلار بوده که با رشد ۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.

تجارت چین با آمریکا نیز در ماه های ژانویه تا آوریل ۲۰۲۲ با رشد ۱۱ درصدی به ۲۴۵ میلیارد دلار رسیده است. چین در این مدت ۱۸۵ میلیارد دلار کالا به آمریکا صادر و ۶۰ میلیارد دلار کالا از این کشور وارد کرده است.  

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین ماه های ژانویه تا آوریل نسبت به مدت مشابه سال قبل دلار رسیده ۴ ماهه نخست میلیارد دلار میلیون دلار مواجه شده دلار کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید زمانی اظهار کرد: ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری برای مدیریت عرضه و تقاضا در بازار قزوین توزیع شد.

وی افزود: این میزان گوشت منجمد با قیمت هر کیلوگیرم را ن ۲۸۵ هزار تومان، سردست ۲۷۵ هزار تومان، راسته ۲۷۰ هزار تومان، گردن ۲۶۵ هزار تومان و قلوه‌گاه ۲۴۰ هزار تومان عرضه می شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: این میزان گوشت منجمد گوسفندی با هماهنگی انجمن واردکنندگان فراورده های خام دامی و از طریق شرکت تعاونی مصرف جهاد کشاورزی استان خریداری و عرضه می شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه عرضه این میزان گوشت منجمد گوسفندی وارداتی از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و ادامه خواهد داشت افزود: این طرح با هدف تنظیم بازار، حمایت و دسترسی آسان و به صرفه شهروندان و تعادل بخشی به توازن عرضه و تقاضا توزیع شده است.

کد خبر 6090305

دیگر خبرها

  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کرم معجزه
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟