Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر مردم در مصرف برق صرفه جویی نکنند، تابستان امسال خاموشی خواهیم داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، پرویز محمدنژاد شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران درباره خاموشی‌های برق در تابستان امسال با اشاره به اینکه تولید و مصرف انرژی به‌ویژه در بخش برق، گاز و آب تراز منفی دارد که جبران آن دشوار است عنوان کرد: در حوزه برق 14 هزار مگاوات کمبود داریم که خود را در پیک مصرف و فصل تابستان نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با این کمبود در تابستان خاموشی‌ خواهیم داشت اذعان داشت: پتانسیل تولید برق در کشور پتانسیل قابل توجهی است که باید وارد مدار شده و از طرفی مصرف نیز مدیریت شود که البته تاکنون شاهد اقدام جدی برای مدیریت مصرف نبودیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: طبق محاسبات با مدیریت مصرف برق تقریباً 2 هزار و 500 الی 3 هزار مگاوات در مصرف برق صرفه‌جویی می‌شود؛ 8 درصد مصرف برق نیز مربوط به مصارف عمومی شامل ادارات، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، نهادها، بانک‌ها و موسسات است.

محمدنژاد از تزریق 4 الی 5 هزار مگاوات برق طی امسال به چرخه تولید برای کاهش فشار به مردم خبر داد و خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه‌ برگزار شده در این زمینه با متولیان وزارت نیرو برنامه‌ریزی‌هایی برای کاهش خاموشی‌ها در تابستان انجام شد.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس در پاسخ به سوالی درباره مهم‌ترین راهکارهای مدیریت منابع آب در کشور با بیان اینکه عرضه و تقاضای انرژی در کشور مدیریت شده نیست افزود: در حوزه آب نیز مصرف طبق استاندارها نبوده و هدررفت آب در شبکه‌ها بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه حدود 35 درصد از هزینه‌های هنگفتی که در این حوزه صرف می‌شود هدر می‌رود ابراز داشت: نیازی به ایجاد منبع آبی تحت عنوان ذخیره‌سازی آب نیست بلکه باید نگاه ویژه‌تری به مدیریت مصرف و جلوگیری از هدررفت آب داشته باشیم تا بخشی از کمبودها جبران شود‌.

نماینده مردم لنگرود در مجلس درباره چگونگی جبران کمبود آب شرب در حوزه انتخابیه بیان کرد: در این راستا اجرای طرح کمربند آب‌رسانی لنگرود از سال گذشته آغاز شد که 7 کیلومتر آن در فاز نخست در حال اجرا است و برای مرحله بعدی نیز 15 میلیارد تومان اخذ شد.

محمدنژاد با بیان اینکه با اجرای این طرح کمبود آب شرب شهر چاف و چمخاله، بخش شمالی و غربی لنگرود، شلمان و اطاقور جبران می‌شود اظهار داشت: در حوزه آب کشاورزی نیز با مدیریتی که در حوزه تأمین آب زراعی انجام شد منابع آبی در منطقه ایجاد شد.

عضو مجمع نمایندگان گیلان افزود: دو طرح بزرگ زیرساختی نیز در دست اقدام است که هر کدام 10 میلیارد تومان تأمین اعتبار شده و 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که تا 3 ماه آینده به نتیجه می‌رسد؛ با اجرای این دو طرح شاهد کمبود آب کشاورزی در لنگرود نخواهیم بود.

وی درباره راکد ماندن پروژه‌های احداث زیرساخت‌های بندر چمخاله از جمله ساخت پل به دلیل جلوگیری از بهره‌برداری معدن سنگ کومله گفت: ساخت پل تا 5 ماه گذشته از برنامه جلو بود و پیشرفت فیزیکی خوبی داشت اما به دلایل زیست‌محیطی فعالیت معدن کومله متوقف شد.

محمدنژاد با بیان اینکه این معدن با دارا بودن مجوز از 12 سال گذشته در کومله در حال فعالیت بود تصریح کرد: بنا شد تا حل شدن پرونده قضایی معدن، ساخت سد متوقف نشود و سنگ مورد نیاز آن از معادن شهرستان رودبار تأمین شود تا در 3 الی 4 ماه آینده شاهد افتتاح این پروژه باشیم.

وی با بیان اینکه پرونده معدن سنگ کومله در پروسه قانونی قرار گرفته است افزود: پیگیری‌ها برای بازگشایی معدن در حال انجام است اما با وجود بروکراسی‌های اداری که به‌عنوان یک معضل اجتماعی در کشور روز به روز در حال پیچیده‌تر شدن است به این سادگی نمی‌توان رهایی یافت.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی درباره توسعه تولید برق از منابع تجدیدپذیر در استان گیلان با اشاره به اینکه تولیدات تجدیدپذیر برق در دنیا بسیار پیشرفته‌تر از ایران است ابراز داشت: این در حالی‌ است که پتانسیل این تولیدات در کشور موجود است.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه مجلس یازدهم و کمیسیون انرژی در این راستا اقدام به بررسی طرح "توسعه و مانع‌زدایی از صنعت تولید برق" کرد عنوان کرد: در استان گیلان نیز بازدید از صنایع بزرگ و کوچک در شهرک‌های صنعتی استان در دستور کار قرار گرفت.

محمدنژاد با بیان اینکه در حوزه تولید برق تجدیدپذیر، واحدهای صنعتی در اولویت قرار دارند گفت: باید انرژی جایگزین در زمان خاموشی برای صنعت ایجاد شود از این رو رایزنی‌هایی در شهرک‌های صنعتی استان انجام شد تا تولید انرژی‌ تجدیدپذیر در گیلان رونق یابد.

وی درباره پیگیری‌های انجام شده جهت بهره‌برداری از بیمارستان‌ کومله لنگرود با اشاره به اینکه این پروژه در مراحل انتهایی قرار دارد افزود: مشکل اساسی پروژه در حوزه خدمات آب‌، گاز و برق بود که تا یک ماه دیگر حل شده و بیمارستان‌ تا دو ماه آینده آماده افتتاح است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس از توسعه زیربنای بیمارستان‌ شهید حسین‌پور لنگرود خبر داد و با بیان اینکه بخش سی تی اسکن به این بیمارستان افزوده شده و بخش MRI نیز در بیمارستان راه‌اندازی می‌شود ابراز داشت: توسعه خدمات حوزه درمان بیمارستان امینی نیز در حال پیگیری است.

انتهای پیام/614

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون انرژی تولید برق مصرف برق انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!