Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با سفر به استان بصره عراق در دیدار با استاندار بصره درخصوص افزایش میزان تبادلات تجاری با عراق از طریق پایانه مرزی شلمچه، اتصال خط راه آهن خرمشهر به بصره و همچنین واگذاری پروژه های مختلف فنی و مهندسی استان به شرکت های ایرانی گفتگو و رایزنی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت بالای کشورمان در زمینه تولیدات دارویی برپایه فنآوری های جدید، خاطرنشان کرد: شرکت های کوچک دارویی ایران آمادگی دارند که در این زمینه بویژه داروهای سرطانی همکاری های خوبی با استان بصره داشته باشند و پیشنهاد ما این است که این همکاری ها در مناطق آزاد انجام گیرد تا از تسهیلات موجود در این مناطق و صادرات دارو به کشورهای دیگر استفاده شود.

صفری در برنامه بعدی این سفر با حضور در نشست هم اندیشی با تجار و تشکلهای تجاری سه استان جنوبی بصره، میسان و ذی قار عراق ضمن اشاره به روابط راهبردی بین دو کشور برادر ایران و عراق گفت: اولویت تجارت ما در دولت اقای رئیسی، ایجاد روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای همسایه است و در بین کشورهای همسایه اولویت ما کشور دوست و برادر عراق بوده و درنظر داریم ضمن بررسی مسائل و مشکلات فراروی روابط تجاری و صادرات که به دلیل تغییر مداوم و مستمر در قوانین و مقررات دو کشور تحت تأثیر قرار می گیرد، با مشورت با شما راهکارهای مناسب و پایداری را برای حل مشکلات پیدا کنیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی افزود:در تجارت و صادرات مسأله حمل و نقل جاده ای، هوایی، راه آهن و دریایی بسیار حائز اهمیت است.

در این نشست مقرر گردید از سرمایه گذارانی که قصد احداث واحدهای تولیدی - صنعتی در شهرکهای صنعتی عراق دارند دعوت شود تا جهت بازدید از زیرساختها و توانمندیهای کشورمان در احداث شهرکهای صنعتی با هدف انجام سرمایه گذاری مشترک هماهنگی لازم صورت گیرد.

صفری همچنین با حضور در دانشگاه بصره، در نشستی که تحت عنوان "هم اندیشی و بررسی راهکارهای توسعه روابط اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق" تشکیل شده بود، به تشریح پیشرفت های شرکت های دانش بنیان ایران در زمینه های مختلف پرداخت و ضمن اعلام آمادگی کشورمان جهت انتقال تجارب خود به کشور عراق، پیشنهاد ایجاد واحدهای تولیدی مشترک جهت تأمین نیازهای دو کشور و همچنین صادرات به دیگر کشورها را مطرح کرد.

در این نشست، علاوه بر اساتید منتخب دانشگاه، تعدادی از دانشجویان نیز حضور داشتند که پس از طرح سؤالات خود،   صفری به این سؤالات پاسخ داد.

آخرین برنامه این سفر، نشست  صفری با شرکت های ایرانی فعال در پروژه های مختلف فنی و مهندسی استان بصره بود.

در این نشست  شرکت ها ضمن اشاره به روند پیشرفت پروژه های در دست اجرا، به بیان مشکلات فراروی خود پرداختند و معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه پاسخ ها و راهکارهایی جهت رفع مشکلات شرکت ها ارائه کرد.

برچسب‌ها وزارت امور خارجه عراق ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت امور خارجه عراق ایران وزارت امور خارجه عراق ایران معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور

سیدحسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل با نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در «باغ اسلامی» این شهر دیدار و درباره توسعه روابط تجاری، اقتصادی دو کشور گفتگو کردند.

در این دیدار طرفین پیرامون موضوعات مرزی و امنیت مرزهای دو کشور، روابط تجاری و اقتصادی و همچنین تسهیل در امر صدور روادید برای شهروندان افغانستان گفتگو نمودند. 

سید حسن مرتضوی در این دیدار اظهار داشت که امنیت و آرامش در افغانستان را برای همه کشورهای منطقه مفید است؛ وی همچنین تاکید نمود در سایه آرامش و امنیت به ویژه در مرزهای دو کشور، فعالیت تجار و فعالان افغانستانی و ایرانی افزایش خواهد یافت.

این دیپلمات ارشد ایرانی با تاکید بر لزوم حمایت از تجار و فعالان اقتصادی، تسهیل در صدور روادید برای شهروندان افغانستان را امری مهم در پیشگیری از ترددهای غیرقانونی به ایران عنوان نمود.

مولوی نوراحمد اسلام‌جار نیز آرامش و امنیت را نیاز اساسی برای ترقی و پیشرفت دو کشور دانسته و تصریح نمود که حکومت سرپرست افغانستان هیچگاه به دنبال برهم زدن آرامش منطقه نبوده و نیست.

والی هرات همچنین با تاکید بر اینکه پیشرفت افغانستان و عمران و آبادانی هرچه بیشتر این کشور را از اولویت های مقامات حکومت سرپرست می‌باشد، راه‌آهن خواف، هرات را یک پروژه مهم و حیاتی برای هر دو کشور خوانده و بر لزوم بهره برداری هرچه سریعتر از این پروژه تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • فعالسازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو