Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@13:30:02 GMT

رب گوجه کمیاب شد/ گران می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۰۹۶۳

آفتاب‌‌نیوز :

بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که پس از کمیاب شدن روغن حال نوبت به رب گوجه رسیده است و همسو با کمیاب شدن آن زمزمه‌هایی در خصوص افزایش قیمت این محصول به گوش می‌رسد.

مشاهدات میدانی حاکی از آن است که رب گوجه شرکتی در سوپرمارکت‌های برخی از مناطق پایتخت کمیاب شده است و شرکت‌های توزیع کننده این محصول در روز‌های گذشته از توزیع رب گوجه به سوپرمارکت‌ها امتناع کرده‌اند و در این بین زمزمه‌ها حاکی از افزایش قیمت ۲۰ درصدی این محصول در روز‌های آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رب گوجه فرنگی در حالی کمیاب شده است و خبر از گرانی آن می‌آید که مسئولان دولتی می‌گویند به جزء ۴ قلم کالای اساسی، قیمت سایر محصولات افزایشی نخواهد داشت.

در این مورد قاسمعلی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران موادغذایی نیز اظهار داشت: علی رغم موجود بودن مواد اولیه، کارخانه‌های تولیدکننده رب گوجه فرنگی عرضه آن را محدود کرده‌اند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه تامین مواد اولیه تولید رب گوجه فرنگی وجود ندارد و فصل گوجه‌فرنگی نیز هست، اما به نظر می‌رسد کارخانه‌های تولیدکننده رب از اقدام سایر کارخانه‌ها در ماه‌های قبل الگوبرداری کرده‌اند و رب گوجه فرنگی توزیع نمی‌کنند.

گفتنی است که کمیاب شدن و گران شدن رب گوجه در آستانه فصل تابستان در حال وقوع است؛ در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه فرنگی در بازار ۱۵ هزار تومان قیمت خورده است.

تقاضا برای تهیه رب گوجه خانگی بالا رفت

در حالی که میانگین قیمت هر کیلوگرم رب گوجه شرکتی به ۷۵ هزار تومان رسیده است تقاضا برای خرید گوجه و تهیه رب گوجه خانگی در روز‌های اخیر افزایش یافته است.

بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که هر کیلوگرم رب گوجه خانگی در بازار ۶۵ هزار تومان قیمت دارد که به گفته تهیه کنندگان رب گوجه خانگی قیمت این محصول نیز در حال افزایش است و شاید در روز‌های اخیر شاهد رشد دوبرابری قیمت این محصول باشیم.

عوارض صادرات گوجه فرنگی افزایش یافت

ابلاغیه اخیر دفتر صادرات گمرک به گمرک‌های اجرایی نشان می‌دهد که عوارض صادرات گوجه فرنگی افزایش یافته است. بر این اساس اعلام شده است که"این ابلاغیه به پیوست نامه وزیر جهاد کشاورزی در خصوص وضع عوارض بر صادرات گوجه فرنگی به ازای هر کیلو ۶۰۰۰ تومان، جهت اجرا از تاریخ ابلاغ این نامه (دوم خرداد ۱۴۰۱)، با رعایت کلیه قوانین و مقررات و ضوابط جاری سال ارسال شده است. "

به گفته مسئولین از آنجا که قیمت گوجه‌های ربی و به تبع آن رب گوجه فرنگی بالا رفته، برای مدیریت بازار داخلی این عوارض تعیین شده است.

گفتنی است که آخرین بار در مهرماه سال ۱۳۹۷ همسو با شدت گرفتن نوسانات نرخ ارز بازار کالا‌های اساسی با نایاب شدن رب گوجه و سپس گرانی این محصول مواجه شد.

منبع:‌ قرن نو

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رب گوجه گرانی رب گوجه فرنگی رب گوجه خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، ایکنا به نقل از دیلی صباح نوشت: نسخه‌ای دست‌نویس از قرآن که به سفارش منیره سلطان، دختر سلطان عبدالمجید اول عثمانی، در حراجی ساتبیز در لندن به فروش گذاشته شده بود  به قیمت ۱۱۴۳۰۰ پوند (تقریباً ۱۴۴۰۰۰ دلار) به فروش رسید و رکوردی را در این حراجی با عنوان «جهان اسلام و هنرهای هند» به ثبت رساند.

در این حراجی آثار متعددی به فروش رفت. قرآنی که با تذهیب استادانه به سفارش منیره سلطان در سال ۱۸۶۰ ساخته شد، به قیمتی بی‌سابقه فروخته شد. این اثر که توسط ابراهیم حقی، خطاط و صوفی مشهور اهل ارض روم در امپراتوری عثمانی نوشته شده بود، بین ۷۰ تا ۹۰ هزار پوند قیمت‌گذاری شده بود که در نهایت یک خریدار به قیمت ۱۱۴۳۰۰ پوند آن را خریداری کرد.

این اثر که به سفارش ابراهیم الهامی پاشا، شوهر منیره سلطان تولید شد یکی از بهترین نمونه‌های هنر ترکی محسوب می‌شود که ویژگی‌های هنر قرن هجدهم و به‌ویژه قرن نوزدهم عثمانی را نشان می‌دهد. در این حراج علاوه بر آثار مختلف خوشنویسان عثمانی، اقلام دیگری مانند کاشی‌های ازنیک، سجاده‌های نماز ابریشمی، گلیم، خنجر و چندین جام به قیمت هزاران پوند فروخته شد.

از جمله آثار دیگری که در این حراج فروخته شد، یک قرآن به خط نسخ متعلق به سال ۱۸۰۴ نوشته خطاطی به نام مصطفی رکیم و یک دفتر تمرین خوشنویسی متعلق به دهه ۱۷۳۰ به خط محمد شهری بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس