Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور، شامگاه امروز جمعه (۱۳ خرداد) و در مراسم شب سالگرد رحلت امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب خمینی(ره) در مرقد مطهر ایشان اظهار داشت: در ماه ذی القعده واقع هستیم که آغاز آن با ولادت حضرت معصومه سلام الله است و در ادامه آن ولادت ولی نعمت مان علی بن موسی الرضا (ع) است که این دهه را دهه کرامت می نامند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کرامت امام خمینی رحمت الله علیه افزود: برخی کرامت را به معنای بخشش می دانند یا برخی بخشش قبل از سوال می دانند لکن بخشش جلوه کرامت است نه خود کرامت است؛ زیرا کرامت معنای وسیع تر از این دارد کرامت یعنی کانون عشق کبریایی باشد و انسان را به سمت بخشش مال، آبرو سوق دهد.

رییس‌جمهور گفت: خداوند به تمام انسان ها کرامت داده است و در بین تمام مخلوقات انسان بالاترین مقام را دارد و دارای کرامت است.

رییسی تصریح کرد: اولین جلوه کرامت در مکتب امام دلدادگی به خداست تمام دیدگاه های کلامی فلسفی فقهی و مبانی حکومتی امام تمام در این جمله خلاصه می شود که عالم محضر خداست.

رییس‌جمهور بیان داشت: امام خمینی هیچ جا دعوت به خود نکرده بلکه تماما دعوت به خدا کرده است و هر پیروزی کسب شد تماما به خدا نسبت داد مانند فتح خرمشهر که فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد.

رییسی افزود:  دومین جلوه کرامت امام اعتماد و اعتقاد به مردم بود و امام همواره میزان را رای مردم می دانستند. در ابتدای انقلاب گروهک منافقین در ابتدای نامه ها می نوشتند که به نام خدا و به نام خلق قهرمان اما شهید مطهری فرمودند که فقط به نام خدا، اما فراموش نشود راه رسیدن بخدا از بین خلق عبور می کند.

رییس‌جمهور گفت: امام خمینی همواره به مردم توجه می کرد مخصوصا به مستضعفان و محرومان بود و همواره در راه ضد استعمار و استکبار پیش می رفت زیرا کسی که برای خدا کار کند هیچگاه زیر بار ظلم نمی رود و این موضوع را در سیره ائمه اطهار هم می توان مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه مقابله با ظلم و فساد در سیره امامان دیده می‌شود، تاکید کرد: این سیره را می توان در راه و روش امام پیدا کرد و هیچگاه با ظلم کنار نمی آمدند و همچنین امام سیاست را با معنویت در آمیخته بود.

رئیسی افزود: امروز در جهان سیاست ها بدون معنویت است که نمونه آن ظلم ۷۰ ساله بر مردمان فلسطین است و همچنین رقابت تسلیحات اتمی است اما در مکتب امام سیاست با معنویت پیوند خورد و توانست باب جدیدی در عرصه سیاست باز کند.

رییس‌جمهور تصریح کرد: در دیدار هایی که مقامات خارجی با امام خمینی(ره) داشتند اذعان می کردند که حق با شماست اما کوتاه بیایید اما امام می فرمود که اگر حق با ماست به صراحت اعلام کنید.

وی خاطرنشان کرد: مکتب امام توجه به مظلوم بود و هر کجای دنیا مشاهده می کنید که مظلومی هست نام امام خمینی می درخشد و ایران از بعد از انقلاب تبدیل به ملجا و مأمن مظلومان عالم بود.

رئیسی تاکید کرد: امام همواره مردم را به عبادت خدا دعوت می کرد و دومین اقدام امام برپا داشتن عدالت در جامعه بود. ما انسان عادل داریم و همچنین انسان عدالت خواه داریم که امام انسان عدالت خواه بود و پرچم عدالت خواهی را برداشت و در سال ۴۲ هزینه آن را پرداخت.

وی بیان داشت: امروز باید به دنبال عدالت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... باشیم زیرا بعد از توحید در فرهنگ ما هیچ مفهومی بالاتر از عدالت وجود ندارد.

رئیس جمهور گفت: در نهایت باید جامعه برا عدالت ظهور آماده باشد تا طعم شیرین عدالت را بچشیم.

وی با تاکید بر اینکه به نظر امام خمینی همه باید در به ثمر نشستن ظهور اقدامی انجام دهند، ادامه داد: این طور نیست که دست روی دست بگذاریم تا امام عصر ظهور کند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه حیات اجتماعی، سیاسی و اخلاقی منوط به داشتن حس و احساس است، بیان داشت: انسان ها باید در جامعه حس و احساس داشته باشند و باید احساس مسئولیت داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این ۴۰ سال گام هایی برداشته شده اما گام هایی پیش رو داریم و میراث امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی است که باید این میراث گرانقدر را حفظ کنیم.

رئیس جمهور گفت: اگر بخواهیم یک سند برای انقلاب اسلامی در نظر بگیریم سند گام دوم انقلاب اسلامی مهمترین و ارزشمند ترین سند است و اگر عقب ماندگی‌هایی وجود دارد باید برطرف کرد.

رییسی خاطرنشان کرد: هرکجا در کشور به حرف و رهنمود امام و رهبری توجه شد و مسئولان همواره به خود اعتماد داشتند و به دشمنان بی اعتماد بودند کشور پیشرفت داشته ولی هر کجا که به بیرون چشم دوخته شد عقب ماندگی هایی به وجود آمده است.

وی ادامه داد: پیشرفت های علمی کشور حتی به جایی رسیده که در کشورهای مختلف همچون تاجیکستان در سطح تحصیلات عالی از علوم کشور ما استفاده می کنند.

رییس جمهور تصریح کرد: یا زمانی ما حدود ۷۰۰ کشته بر اثر بیماری کرونا از دست می‌دادیم اما با اعتماد به داخل امروز توانسته ایم که این بیماری کرونا را مهار کنیم که تعداد فوت شدگان به صفر رسیده است.

وی بیان داشت: امام خمینی به ما یاد دادند که ابتدا توکل به خدا داشته باشیم و دوم اعتماد به نفس و یقین داشتن به پیروزی که از جانب خدا نصیب ما خواهد شد.

در حال تکمیل...

منبع: فارس

کلیدواژه: رییس جمهور رییسی امام خمینی خدا سالگرد رییس جمهور امام خمینی جمهور گفت خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال ۲۰۲۳ و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.
دکتر مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.
نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.
وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • تسلیت رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در پی درگذشت خانم معصومه حائری
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است