Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فارس من ؛ وقتی پا را از پله هواپیما پایین می‌گذارند انگار فراموش می‌کنند که در چه کشوری به دنیا آمده‌اند و با چه فرهنگ غنی بزرگ شده‌اند؛ خیال می‌کنند اگر برعلیه کشورشان صحبت کنند و اظهار نظرهای تندی داشته باشند و پشت به فرهنگ ایرانی کنند مورد استقبال مردم قرار می‌گیرند. قدم روی فرش قرمز می‌گذراند و با هر قدم به جای آن که فرهنگ ایرانی را به رخ دنیا بکشند در ذهن بینندگان جهانی چهره‌ای سیاه و دروغین و دور از شأن و جایگاه ایران و ایرانی به نمایش می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی پشت تریبون می‌روند هم  با همان شگرد همیشگی خودشان شروع به سیاه نمایی می‌کنند و بر تار و پود ایران می‌تازند. همه این کارها برای جایزه است اما چیزی که عایدشان می‌شود وطن فروشی است.
جالب است؛ هیچ کدامشان در جشنواره‌‌های بین المللی فیلم که مورد توجه همه دنیا است یک‌بار هم از تحریم‌های آمریکا و دیگر کشورها نگفته‌اند. چرا دارو را تحریم کردید؟ چرا در طول این چند سال مردم ما را در تنگنا و سختی گذاشتید؟  چرا اینقدر علیه ایران و اسلام جوسازی می‌کنید؟ و هزاران چرای دیگر. اما برای دلخوشی هم که شده یک بار سلبریتی‌ها از مردم کشورمان در مقابل تحریم‌کنندگان دفاع نکردند.

حواشی بسیاری که سلبریتی‌ها و بازیگران ایرانی در جشنواره فیلم کن امسال داشتند آنقدر هنجارشکنانه بود که صدای بسیاری از مردم را درآورد. پای اعتراض مردم به «فارس من» کشیده شد و چندین پویش ثبت کردند. حامیان پویش‌ها به حجاب سلبریتی‌ها، اظهارنظرهای غیرکارشناسی و تند علیه ایران و اسلام،‌ همراهی با دشمنان و... معترض بودند.

ایران هراسی و اسلامی هراسی با پروژه  «عنکبوت مقدس»

یکی از اتفاقات سخیفی که در جشنواره فیلم کن  امسال افتاد نمایش فیلم موهن «عنکبوت مقدس» بود. فیلم بسیار ضعیفی که پایین ترین نمره را از تماشاگران گرفت و حتی عده ای حاضر نشدند تا پایان فیلم در سینما بمانند. اما در کمال تعجب جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن به آن هدیه شد.

بعد از این اتفاقات در سامانه مردمی «فارس من» پویشی با عنوان «برخورد قاطعانه با عوامل سازنده فیلم هتاک عنکبوت مقدس» ثبت شد. پویشی که ابتدا درسطح جامعه و سپس در فضای مجازی داغ شد و همچنان جزء داغ های شبکه های اجتماعی است.

ثبت‌کننده پویش در گفت وگو با خبرگزاری فارس از انگیزه خود برای راه اندازی این پویش می‌گوید: «فیلم سینمایی «عنکبوت مقدس»، با اهانت مستقیم به ساحت قدسی حضرت شمس‌الشموس امام رئوف حضرت امام رضا علیه‌السلام خشم مسلمانان و مردم ایران را برانگیخته است؛ مردمی که اعم از شیعه، سنی، ارمنی، کلیمی و زرتشتی، برای این امام بزرگوار و مهربان در کل جغرافیای ایران‌ زمین، تقدسی بی‌نظیر قائلند.»

سردبیر پویش معتقد است که دادستانی باید در اسرع وقت، علیه تمامی عوامل این فیلم موهن و هتاکانه، اعلام جرم و آنها را به اتهام توهین به مقدسات مسلمین، بازداشت و محاکمه کند.

رکورد امضای امسال فارس من شکسته شد

می‌توان پویش محاکمه  عوامل فیلم «عنکبوت مقدس» را رکورددار سرعت جمع آوری امضا در سامانه «فارس من» دانست. شاید برایتان جالب باشد که وقتی ساعت ۹ صبح این پویش انتشار یافت در کمتر از ۸ ساعت توانست ۸۸۸۸ حامی داشته باشد.  تا امروز بیش از ۶۳ هزار نفر از این پویش حمایت کرده اند و همچنان امضاها رو به افزایش است. پیگیری این موضوع بلافاصله در دستور خبرگزاری فارس قرار گرفت و تاکنون بیش از ۲۰ مطلب در این رابطه منتشر شده است.

 

حضور فیلم‌‌های سیاه در جشنواره‌های خارجی ممنوع شود

پویش «حضور فیلم‌‌های سیاه در جشنواره‌های خارجی ممنوع شود» بابیش ۳ هزار امضا یکی از پویش‌های پرطرفدار این روزهای «فارس من» است.  ثبت‌کنندگان پویش اینگونه مطالبه خود را مطرح کردند: «هدف از ساخت این فیلم‌ها کاملاً مشهود است، این جشنواره‌ها می‌خواهند از ایران یک چهره سیاه نشان دهند به همین سبب کارگردانی که سودای جایزه در این جشنواره‌ها را دارد به ساخت فیلم‌های بی‌کیفیت، سیاه و دروغین از ایران می‌پردازد و پول بیت‌المال را صرف دشمنان می‌کند.»

حامیان پویش از وزارت ارشاد درخواست دارند قوانین سختی تنظیم کند تا به این دست فیلم‌ها مجوز ساخت داده نشود.

 

 قوانین نظارتی جدی و سرسختانه ای بر رفتار هنرمندان وضع شود

پویش دیگری با عنوان «تصویب قانون برای ضابطه‌مند کردن پوشش و رفتار هنرمندان» در سامانه «فارس‌من» کلید خورد. ثبت‌کنندگان در توضیح این پویش نوشتند: «تصاویر مربوط به بازیگران مشهور سینما و تئاتر در جشنواره کن ۲۰۲۲ با آن پوشش زننده نمی‌تواند نشان دهنده شرافت و حیای فرهنگ ایرانی در جلوی دوربین‌های خارجی باشد. مشخص شده است آزاد گذاشتن فضا منجر به فهم و درک برخی از سلبریتی‌ها از هویت انسانی خود نمی‌شود و از این جهت صدمات و لطمات فرهنگی فراوانی به ملت ایران وارد می شود.»

طرفداران این پویش از دستگاه‌های مربوطه درخواست دارند «قوانین نظارتی جدی و سرسختانه ای بر رفتار و پوشش هنرمندان که تاثیرگذار بر افراد جامعه هستند وضع کنند.»

 

قبح‌شکنی نوید محمدزاده در جشنواره کن

وقتی پویش‌های مربوط به جشنواره کن را بررسی می‌کنیم به پویش متفاوتی با عنوان «وزارت ارشاد به قبح‌شکنی نوید محمدزاده و فرشته حسینی بی‌تفاوت نباشد» برمی‌خوریم. ثبت‌کننده پویش نوشته: «رفتار نوید محمدزاده و همسرش (فرشته حسینی) در جشنواره کن تازگی ندارد و روز به روز هم بدتر می‌شود. قطعا این رفتارها در راستای قبح شکنی و ترویج فساد در جامعه است.»
هواداران این پویش درخواست دارند که هرچه سریعتر این دو بازیگر در کشور ممنوع الفعالیت شوند تا از این پس افرادی که با واسطه همین مردم به شهرتی دست پیدا می‌کنند به خود اجازه چنین رفتاری را ندهند.
 

دروغ ‌پراکنی سلبریتی‌ها در جشنواره کن

دو پویش دیگر با عناوین «پاسخگو کردن سلبریتی‌ها به اظهارنظرهای سیاسی و اقتصادی»،  «سیاه‌نمایی سلبریتی‌ها در جشنواره‌های بین‌المللی بی‌جواب نماند» در سامانه «فارس من» ثبت شده است. مصاحبه ترانه علیدوستی با بی بی سی فارسی، اظهارات پیمان معادی و دیگر بازیگران در جشنواره کن موضوع این پویش‌هاست.

ترانه علیدوستی اولین سخنان توهین آمیز را درباره ایران در این جشنواره مطرح کرد. او گفت: «وقتی در کشوری همه‌چیز ممنوع باشد، پس شما از صبح که بیدار می‌شوید تا شب، مشغول جنگیدن خواهید بود! ». ترانه علیدوستی همچنین در مصاحبه‌ای اختصاصی با بی‌بی‌سی فارسی گفت: «ما در ایران رسانه‌ای برای زدنِ حرف‌هایمان نداریم و سرکوب می‌شویم!». علیدوستی در حالی چنین ادعاهایی را مطرح کرد که جزء معدود بازیگرانی است که به طور مداوم در حال نقش آفرینی در فیلم های سینمایی و سریال هاست. او حتی فراموش کرد که بیست سال پیش و در حالی که یک جوان ۱۸ ساله بود سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد و از آن زمان به عنوان یک بازیگر جدی مطرح شد.

پیمان معادی نیز درباره تورم ایران در جشنواره کن صحبت کرد و گفت: «تورم و تاثیراتش در ایران از جنگ ویران‌گرتر است. شما برای اینکه هزینه خانواده‌ات را تامین کنی هر روز باید ببینی رئیس جمهور آمریکا چه گفته است». او هیچ اشاره ای به نقش آمریکا و رئیس جمهورش بر این وضعیت نکرد و سخنی از تحریم های ظالمانه آمریکایی نگفت.

اصغر فرهادی نیز در نشست خبری هیات داوران کن گفته بود: «با آن که کشورم در شرایط خیلی سختی به لحاظ اقتصادی و…  به سر می‌برد خوشحالم که توانستم امسال در این جشنواره به عنوان داور حضور داشته باشم». بسیاری از کارشناسان معتقدند که فرهادی نقش موثری در ارائه جایزه به فیلم سخیف «عنکبوت مقدس» داشته است.

حامیان این  پویش‌ها نوشتند: چرا سلبریتی‌ها با اظهارات خلاف واقع و سخیف‌شان پیرامون وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور در جهت اهداف دشمن حرکت می‌کنند و تصویری دروغ از ایران در ذهن مخاطب ایجاد می‌کنند.


شما هم می‌توانید مشکلات و دغدغه های خود را در سامانه فارس من ثبت کنید تا در اولین فرصت خبرنگاران فارس مطالبه شما را از مسئولان پیگیری کنند. 

منبع: فارس

کلیدواژه: عنکبوت مقدس جشنواره کن اسلام هراسی ایران هراسی برادران لیلا جشنواره کن عنکبوت مقدس جشنواره ها سلبریتی ها پویش ها فارس من فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شورش بزرگ در جشنواره کن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کارمندان جشنواره فیلم کن در حال برنامه‌ریزی هستند تا برای دریافت حقوق بیشتر به اعتراض و احتمالا اعتصاب دست بزنند.

به گزارش مهر، رسانه سینمایی ددلاین در یک گزارش اختصاصی خبر می‌دهد که جشنواره فیلم کن که به عنوان محلی برای بیان اعتراض هم شناخته شده، امسال نیز تفاوتی با قبل نخواهد داشت؛ اما ممکن است نوع اعتراض کمی متفاوت با سال‌های قبل باشد زیرا بوی شورش از درون می‌آید.

این گزارش فاش می‌کند که حدود ۲۰۰ کارمند این جشنواره سینمایی فرانسوی که ترکیبی از نیروهای خود کن و کارمندان جشنواره‌های دیگر از سراسر فرانسه هستند، دارند برنامه‌ریزی می‌کنند تا در طول برگزاری این جشنواره برای دستمزد خود دست به اعتراض و حتی اعتصاب بزنند.

برنامه این اعتراض‌ها توسط گروهی موسوم به «زیر پرده‌های نمایش، زباله‌ها: جمع کارکنان پرمخاطره جشنواره‌های فیلم» رهبری می‌شود و این نام اشاره‌ای به شعار معروف اعتراضات می‌۶۸ دارد: زیر سنگفرش‌ها، ساحل.

این اتحادیه که مارس ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد، متشکل از کارمندان بخش‌های مختلف کن، از جمله آن‌هایی که در بخش رقابتی رسمی، جشنواره مارچ دو فیلم و بخش‌های جنبی دو هفته کارگردانان و هفته منتقدان کار می‌کنند، و همچنین کارمندان بخش بین‌المللی بوردو، جشنواره فیلم مستقل، جشنواره لومیر در لئون و جشنواره بین‌المللی فیلم «انتروه» در بلفورت است.

منابعی از درون این اتحادیه به ددلاین گفته‌اند قصد دارند در مراسم افتتاحیه بخش دو هفته کارگردانان، هفته منتقدان و ACID کن صدای خود را به گوش دیگران برسانند و همچنین در طول این رویداد ۱۲ روزه که از ۱۴ ماه می‌آغاز می‌شود، تظاهراتی را در محل جشنواره برگزار کنند. از جمله فیلم‌های مورد انتظار این دوره باید از اولین نمایش «مگالوپولیس» فرانسیس فورد کاپولا و «فیوریوسا» جورج میلر یاد کرد.

ماهیت اعتراض‌ها تاکنون مخفی نگه داشته شده، اما این گروه قصد دارد پنجشنبه برای نهایی کردن استراتژی خود جلسه‌ای برگزار کند. منابع گفته‌اند بررسی اشکال مختلفی از اقدام از جمله «اعتصاب کامل کارمندان» که موجب می‌شود ده‌ها کارمند جشنواره ابزارهای خود را به طور کامل زمین بگذارند روی میز است. این اعتصاب دربرگیرنده کارمندانی چون برنامه نویسان، متصدیان دوربین‌ها، زیرنویس کنندگان فیلم‌ها، چهره‌های مطبوعاتی جشنواره و کارکنان مختلف مدیریت و فنی که بیشترشان پاره وقت هستند، می‌شود.

اگر برنامه‌نویسان یا مسؤولان مطبوعاتی ابزارهایشان را پایین بیاورند مشکل بزرگی برای اجرای جشنواره ایجاد می‌شود. بدون برنامه نویسان اصلاً روشن نخواهد بود که آیا برگزاری رویداد ممکن است یا خیر!

ناامیدی این گروه دوجانبه است. اول اینکه آن‌ها به دستمزدی که از کارفرمایان خود دریافت می‌کنند، معترض هستند و حقوق خود را ناکافی می‌دانند زیرا اغلب ساعات اضافه کاری سختی را که لازمه شغلشان است، دربرنمی گیرد.

یکی از افراد این اتحادیه به شرط ناشناس ماندن به ددلاین گفت: از بررسی‌ها متوجه شدیم که ۸۰ درصد کارمندان جشنواره در حالی کار می‌کنند که قراردادشان کمتر از ۲۰۰۰ یورو (۲۱۰۰ دلار) در ماه است و این درآمد برای زندگی در پاریس غیرممکن است.

دومین نقطه اختلاف، برنامه بیمه بیکاری منحصر به فرد فرانسه برای کارکنان و تکنسین‌های بخش سرگرمی است. این طرح از کارکنان بخش سرگرمی با قراردادهای کوتاه مدت با مزایای بیکاری در زمانی که بین یک شغل یا پروژه با پروژه بعدی هستند، حمایت می‌کند. برای واجد شرایط بودن، کارکنان باید بتوانند ثابت کنند که ساعات مشخصی را در طول سال کار کرده‌اند. پرداخت‌ها از طریق مالیات‌های پرداخت شده توسط کارفرمایان تأمین می‌شود، اما به دلیل ابهام در مقررات، بسیاری از کارکنان جشنواره‌های سینمایی فرانسه از مزایای بیکاری محروم می‌مانند و با قراردادهای کوتاه مدت ثابت استخدام می‌شوند.

منبع دیگری از این اتحادیه هم گفته است: هیچکس شرایط و دستمزد کارگران جشنواره را زیر سوال نبرده بود و همه ما کار برای جشنواره را پذیرفته بودیم زیرا عاشق فیلم بودیم، حتی اگر زندگی‌مان سخت می‌گذشت، اما حالا همه در حال بحث هستند که وقتی این جشنواره‌ها میزبان ستارگانی از سراسر جهان هستند، پرداخت حداقل دستمزد به کارکنان چقدر بی‌معناست.

این جنبش حامیان برجسته‌ای دارد: ژوستین تریه فیلمساز فرانسوی سازنده «آناتومی یک سقوط» که برنده نخل طلای کن شد، وقتی در جشنواره فیلم کن سال گذشته راه می‌رفت سنجاق سینه قرمز رنگ گروه را روی یقه کت خود داشت و حالا این گروه امیدوار است چهره‌های بیشتری از صنعت سینما در جشنواره امسال این سنجاق را روی لباس‌شان داشته باشند.

درست پیش از مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کن سال گذشته، این گروه بیانیه‌ای را در روزنامه چپ‌گرای لیبراسیون منتشر کرد که ملاقات با وزیر فرهنگ فرانسه در کن را به دنبال داشت.

گفته شده مقامات دولتی از این موضوع که کارکنان جشنواره تحت پوشش برنامه متناوب دستمزد بیکاری نبوده‌اند، بی‌اطلاع بوده‌اند. جلسه‌ای هم با مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) برگزار شد، اما اقدام مشخصی را به دنبال نداشت. از آن زمان، این گروه سخنرانی‌های اعتراضی خود را در جشنواره‌های سراسر فرانسه برگزار کرده‌اند تا خواست خود را روشن کنند.

یکی از اعضای اتحادیه به ددلاین گفت: مدیران جشنواره مخالف ما نیستند و نگران هم هستند، اما جواب‌شان فقط این است که در شرایط مالی پیچیده‌ای هستند و ادعا می‌کنند قدرت محدودی دارند. پس از یک سال، ما اکنون در شرایطی هستیم که همه می‌دانند ما وجود داریم و خواست‌مان چیست. امیدواریم بتوانیم با کارفرمایان خود به توافق برسیم.

این جمع با دفتر تیری فرمو، مدیر جشنواره کن و بخش‌های موازی هم تماس گرفته‌اند و از مشکلات و احتمال برگزاری تظاهرات عمومی در جشنواره امسال سخن گفته‌اند، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌اند.

در تماس با جشنواره برای اظهار نظر گفته شده انتظار می‌رود کارکنان مقاومت بیشتری خرج کنند تا این رویداد غیرانتفاعی دولتی و خصوصی را برای وظایف عمومی غیرسیاسی مخدوش نشود.

در همین حال منابع درونی می‌گویند به طور کلی به تغییرات مثبت خوشبین هستند، زیرا این اختلاف پیامدهای «فوری» بر کارایی رویدادهای سینمایی مانند کن، که جز لاینفک اقتصاد فرانسه است، خواهد داشت.

بسیاری از رؤسای جشنواره نیز به ددلاین گفته‌اند که در ۲ سال اخیر دریافته‌اند چقدر سخت است که بتوانند با این دستمزدها کارکنان خوب و متخصص را به کار بگیرند. منبع دیگری هم گفته جشنواره کن به سختی می‌تواند افراد را استخدام کند و با این شرایط سال آینده ممکن است حتی برگزاری درست جشنواره ممکن نباشد.

افراد داخل صنعت امیدوارند کن بتواند الگویی برای تعهد به پرداخت بهتر برای دیگر جشنواره‌ها باشد.

جشنواره فیلم کن به تظاهرات عادت دارد و ۲۰ سال پیش صحنه اعتراضات مشابهی بود که به دلیل کاهش مزایای بیکاری در خیابان‌ها شکل گرفت. (تصویر گزارش) سال پیش نیز کارکنان بخش پذیرایی جشنواره، تظاهراتی با عنوان «دیگ‌ها و ماهیتابه‌ها» را برای پرداخت دستمزد بیشتر خارج از ساختمان کارلتون برگزار کردند و اتحادیه اصلی کارگران انرژی فرانسه نیز تهدید کرد که منبع برق کن را به عنوان بخشی از اعتراض‌ها علیه اصلاحات بازنشستگی قطع خواهد کرد. تظاهرات عمومی اما در طول جشنواره توسط مقامات محلی به دلیل نگرانی برای ایمنی ممنوع شد.

فرش قرمز کن هم همواره جایگاهی برای اعتراض‌های مختلف بوده؛ از اعتراض به مسائل سیاسی گرفته تا مشکل پاشنه کفش خانم‌ها که موجب شد شماری پابرهنه روی فرش قرمز بروند.

جشنواره‌های فرانسوی اغلب جایگاه ارائه بیانیه‌های سیاسی هستند. سال ۲۰۰۳، دو جشنواره هنرهای تابستانی محبوب فرانسه یعنی جشنواره آوینیون و فستیوال اکس-آن-پرووانس پس از هفته‌ها اختلال و اعتراض کارکنان اعتصابی برای مزایای بیکاری، لغو شدند.

در مجموع صحنه جشنواره‌های جهانی سینمایی به دلیل کاهش بودجه، اعتراض‌های سیاسی و درگیری‌های جهانی، ۱۲ ماه پرتلاطم را تجربه کرده و جشنواره فیلم برلین تحت تأثیر موجی از ناآرامی‌های سیاسی قرار گرفت. انتظار می‌رود کن نیز چنین اعتراض‌های سیاسی را پیش روی داشته باشد که برای حملات رژیم صهیونیستی به غزه و جنگ روسیه و اوکراین چهره کند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902376

دیگر خبرها

  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • سند سومین حرم اهل بیت (ع) رونمایی می‌شود
  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • فراشبند با ۳۷ میلی متر باران، رکورد دار بارش‌ها
  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • کیهان: مردم با ۱۱۰ و ۱۹۷ تماس بگیرند و از طرح نور حمایت کنند
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد