Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: فیلم منتشرشده از معدوم‌سازی مرغ گوشتی در سالن‌های تولید به طور قطع مربوط به بیماری است زیرا حذف مرغ با وزن بالای ۱.۲ کیلوگرم به دلیل کمبود نهاده برای تولیدکنندگان منطقی نیست و ضرر هنگفتی را برایشان در پی دارد.

«حبیب اسدالله نژاد» روز جمعه در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در خصوص فیلم منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر معدوم‌سازی مرغ‌های گوشتی در سالن‌های پرورش افزود: کاملاً مشخص است آنچه در فضای مجازی در خصوص کلیپ معدوم‌سازی مرغ‌های بیمار در یک واحد مرغداری منتشرشده یک اقدام تعمدی و باهدف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران افزود: مرغ با وزن بالای ۱.۲ کیلوگرم اگر چهار تا پنج روز دیگر نگهداری شود تولیدکننده می‌تواند برای کشتار جهت مصارفی همچون رستوران‌های اکبر جوجه روانه بازار کند بنابراین هیچ تولیدکننده‌ای اقدام به کشتار مرغ زنده در این سن و وزن به بهانه کمبود نهاده نمی‌کند زیرا زیان ناشی از معدوم‌سازی، از زیان نگهداری آن و عرضه به بازار بیشتر است.

وی ضمن محکوم کردن انتشار فیلم معدوم‌سازی مرغ‌های گوشتی توسط اتحادیه و تمامی تولیدکنندگان صنعت طیور گفت: انتشار چنین فیلم‌هایی برای تشویش اذهان عمومی است و اینکه زمان و علت معدوم‌سازی مشخص نیست مورد تأیید مرغداران کشور نیست و جامعه مرغداران از این مسئله گلایه‌مند هستند و این موضوع را محکوم می‌کنند.

وی اضافه کرد: فیلم منتشرشده در فضای مجازی مشخص نیست مربوط به چه زمانی است زیرا ممکن است فیلم کاملاً قدیمی و مربوط به معدوم‌سازی گله‌های بیمار باشد که توسط عده‌ای جهت شیطنت تهیه و اکنون توسط عده‌ای برای اهداف خاص منتشرشده است.

اسدالله نژاد اظهار داشت: آنچه در کلیپ منتشرشده بر اساس ظاهر مشخص است مرغ‌ها بیماری هستند و در حال معدوم‌سازی گله برای عدم انتشار به سایر واحدهای تولیدی است که این امر نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظارت دامپزشکی، کارشناسان بیمه و جهاد کشاورزی انجام می‌شود.

وی از مقامات قضایی خواست تا با عوامل پنهان و آشکار یعنی کسانی که این فیلم را تهیه و انتشار داده‌اند برخورد قانونی شود تا شاهد حوادث تلخ و نگران‌کننده در جامعه نباشیم.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران تصریح کرد: البته که اکنون برخی مرغداران گوشتی به دلیل کمبود نقدینگی با مشکل تأمین نهاده‌ها روبرو هستند و انتظار می‌رود دولت طلب نهاده‌های مرغداران را تا قبل از ۲۱ اردیبهشت‌ماه تأمین و با بارگذاری در سامانه بازارگاه تحویل دهد.

اخیراً کلیپی منتشرشده که در آن مرغ‌های بیمار یک واحد مرغداری با وضع دردآوری توسط کارگران مرغداری معدوم و جمع‌آوری می‌شوند. زمان و مکان این کلیپ مشخص نیست و اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور احتمال قدیمی بودن آن را بیان کرده است. پخش این فیلم قطعا با هدف التهاب در بازار و مرتبط کردن آن با حذف یارانه ارز ۴۲۰۰ نهاده‌های دام و طیور است در حالی که مرغ‌های این واحد، دچار بیماری بوده و باید طبق پروتکل‌های مرسوم معدوم می‌شده است. در سال‌های گذشته بیمار شدن گله‌های مرغداری‌ها به بیماری‌های مختلف، امری مرسوم بوده که طبق پروتکل‌های بهداشتی مرغ‌ها جمع‌آوری و معدوم می‌شود و هیچ‌گاه فیلم آن ضبط و پخش نشده است.

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور هم در اطلاعیه‌ای در این باره اعلام کرد: انتشار کلیپ دردآور معدوم‌سازی مرغ در یکی از واحدهای مرغداری به شکلی شنیع و ناراحت‌کننده و با مقاصدی خاص موجب درد و رنج جامعه زحمتکش مرغداران کشور و احساسات پاک مردم و مرغداران را جریحه‌دار کرد.

اتحادیه مرغداران اعلام کرده است: بر اساس تصاویر کلیپ و علائم بالینی مرغ‌های موجود در سالن، به علت بیماری و بر اساس ضوابط بهداشتی دستور معدوم‌سازی این مرغ‌ها تحت عنوان حذف کانون بیماری به منظور جلوگیری از انتشار آلودگی صادر شده که باید این اقدام تحت پروتکل‌های خاص صورت بگیرد. اما در حرکتی مذموم و ناپسند و با اهداف غیرصنفی نسبت به معدوم‌سازی مرغ‌های بیمار به شکلی دردآور اقدام گردیده است.

این اتحادیه تاکید کرده است: اکنون که اصلاح نظام یارانه‌ای در کشور اجرا شده و جامعه نیاز به آرامش دارد یا از کلیپی قدیمی بهره‌برداری ضد تولید می‌شود و یا عامداً این اقدام با اهداف طراحی و اجرا گردید و کلیپ آن در فضای مجازی منتشر و موجب جریحه‌دار شدن احساسات مردم شده است.

جامعه مرغداران کشور ضمن تقبیح این اقدام و تلاش برای شناسایی عاملان این اقدام شرورانه از مقامات قضایی تقاضا دارد با عاملان اصلی و پشت پرده آن برخورد قاطع نماید.

 

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، دفتر امور طیور ، گوشت مرغ

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی معدوم سازی مرغ فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت با اشاره به مقوله تعیین سقف ارزی اظهار کرد: بسیاری از واحدهای صنعتی موجود که نیازمند منابع ارزی برای خرید مواد اولیه به ویژه افزایش میزان تولید در اجرای طرح توسعه هستند با چالش جدی روبرو خواهند بود.

وی با بیان اینکه واحدهای جدیدالاحداث چون سابقه فعالیت ارزی نداشتند دچار چالش می‌شوند، افزود: در این زمینه وزارت صمت با پیگیری‌های مستمر و الزام به ثبت برنامه تولید از سوی واحدهای صنعتی تمرکز خود را بر امین ارز بخش تولید و بازرگانان مربوط به شرکت‌های تولیدی قرار داده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با تشریح صف دریافت ارز در بانک مرکزی که طولانی بوده و تا دو ماه طول می‌کشد، اضافه کرد: برای تأمین سرمایه در گردش با توجه به نوسانات قیمتی نیازمند تسهیلات مناسب با زمان بازپرداخت بیش از ۲ سال هستیم.

وی افزود: شنیده‌ها حاکی از این است که سود تسهیلات بانکی به ۳۱ تا ۳۹ درصد در حال افزایش هست و بانک‌ها از هم اکنون به صورت غیررسمی به مشتریان اعلام می‌کنند که می‌توانیم تسهیلات بدهیم.

پور حیدری با تاکید بر اینکه بیش از ۱۴۰ طرح صنعتی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بالا منتظر تسهیلات مناسب بانکی هستند که طرح خود را تکمیل و به بهره برداری و اشتغال برسانند، گفت: ابلاغ تسهیلات جدید به صورت فوری می‌تواند کارگشا باشد و برای تحقق اهداف شعار سال کمک کند.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با ابراز تأسف از اینکه تولید و صنعت گیلان در ابتدای سال؛ دچار سانحه برق گرفتگی شدید شد، افزود: افزایش غیر منطقی و غیر کارشناسانه تعرفه برق آن هم بیش از ۹۰۰ درصد، با شعار سال همخوانی ندارد و کارخانجات را با چالش اساسی مواجه می‌کند.

وی با تشریح وضعیت کارخانه‌ها در پی افزایش تعرفه‌ها ادامه داد: کارخانه آردی که ۳۸ میلیون ماهانه هزینه برق پرداخت می‌کرد اکنون باید ۴۸۰ میلیون پرداخت کند در غیر این صورت برق قطع می‌شود، بنابراین طبعاً آرد گران و مصرف نهایی نان و کلوچه و کیک و صنایع وابسته آن نیز گران عرضه می‌شود.

پورحیدری اضافه کرد: علیرغم چالش قطع و زمان بندی مصرف برق صنایع در ایام گرم پیش روی سال، افزایش تعرفه تحت عنوان ترانزیت، نیز مزید بر علت قطع برق در فصل گرما است که واقعاً برای جامعه بزرگ صنعتی ما رنج آور شده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه مشکل کمبود اراضی صنعتی به ویژه در مرکز استان هم یک چالش حل نشده است، تصریح کرد: امور اراضی و منابع طبیعی استان باید نقاط و زون هایی را برای ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید اعلام کنند.

پورحیدری بر ضرورت تخصیص تسهیلات جدید به کسب و کارهای خرد و تولیدی صنفی اشاره کرد که تاکنون این اتفاق نیفتاده است، افزود: بیش از ۱۷ هزار واحد تولیدی صنفی در حاشیه و داخل شهر استان به صورت کارگاهی مشغول فعالیت هستند ولی مسیر اعطای تسهیلاتی برایشان مشخص نشده و در قالب کارگروه رونق تولید دیده نشده‌اند.

وی افزود: موضوع تأمین زمین مناسب برای احداث یک میدان میوه و تره بار مطلوب با قابلیت‌های همچون پارکینگ، بازارچه خرده فروشی، فروشگاه‌های بزرگ توزیع کننده اقلام اساسی، انبار، سردخانه علی رغم مصوبه تنظیم بازار و تشکیل یک جلسه در حوزه معاونت امور عمرانی ابتر مانده است، که عمده مشکل موجود تأمین زمین مناسب برای احداث این زیرساخت مهم بازرگانی است.

کد خبر 6088401

دیگر خبرها

  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران