Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی دهقان پور در همایش نکوداشت مهندسین کشاورزی حافظان امنیت غذایی گفت: افزایش قدرت از رهگذر دانش امکان پذیر است و ارتقای ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی با به کارگیری مهندسین کشاورزی خبره، ماهر و کارآزموده در واحد‌های تولیدی محقق می‌شود.

به گفته او، افزایش بهره وری در بخش کشاورزی نیازمند تلفیق دو رویکرد ارتقای تولید و حفظ منابع تولید و مداومت و پایداری در این امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقان پور گفت: پس از اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها، تولیدکنندگان به دنبال راهکار‌های افزایش بهره وری همراه با کاهش هزینه‌های تولید خواهند بود.

او گفت: یکی از مصادیق تحقق پذیری این امر، استفاده از نیروی ارزشمند مهندسین بخش کشاورزی است چرا که در انتقال دانش و تسریع آهنگ پذیرش نوآوری‌ها توسط تولید کنندگان می‌توانند نقش اساسی و بسزایی داشته باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این سازمان آمادگی کامل دارد در اتاق فکر و در راستای وظایف مترتب با حوزه حاکمیتی خودش از دانش مهندسین ناظر نهایت بهره ببرد.

دهقان پور، به برون سپاری و واگذاری تصدی‌ها نیز گریزی زد و گفت: آمادگی داریم که از پتانسیل اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در این زمینه استفاده کنیم و معتقد هستیم این افراد بازوی کمکی برای توسعه بخش کشاورزی هستند و در تسهیل فضای کسب و کار نقش موثری خواهند داشت.

او به مزایای تشکیل کمیته جلب سرمایه گذاری نیز اشاره و گفت: کاهش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از نقاط ضعف است که امیدواریم با مردمی سازی یارانه‌ها این نقیصه برطرف شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:ه امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده است و باید در تولید کالا‌ها و محصولات اساسی خودکفا شویم. 

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی فارس مردمی سازی یارانه ها بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد