Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماموستا فایق رستمی امام جمعه شهرستان سنندج و عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب با تسلیت سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: در طول دوران زندگی بشریت از آدم تا خاتم همواره انسانها می آیند و دوباره نزد پروردگار برمی گردند و کاروان حضرت امام خمینی (ره)  که سرحلقه آن پیامبران و اولیای الهی و علما بودند همواره مردم را به سوی ایمان، اعتقاد و باور سوق دادند، خداوند کریم می فرماید: «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..» خدا یار اهل ایمان است که آنان را از تاریکیهای جهل بیرون آرد و به عالم نور برد... (257 / بقره).

 ماموستا رستمی تصریح کرد: دومین کاروان، کاروان کفر است که سرحلقه آن طاغوتیان و کافران بودند و مردم را به سوی طغیان کفر و بی بندوباری سوق دادند و خدای متعال می فرماید: «وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ» و آنان که راه کفر گزیدند یار ایشان شیاطین و دیوه‌ایند که آنها را از عالم نور به تاریکی های گمراهی در افکنند، این گروه اهل دوزخند و در آن همیشه خواهند بود. (257 / بقره) .

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه همیشه در طول تاریخ کسانی بودند که سعی کردند مردم را به سوی تکامل، آینده گری، غمخواری یکدیگر و به سوی حق دعوت کنند، عنوان کرد: پیامبر اکرم (ص) می فرماید: مرگ انسان دانشمند مثل مرگ همه بشریت است؛ حضرت امام خمینی (ره) یک واقعیت همیشه زنده برای ملت ایران بود؛ و در باور هیچ کس نبود که یک انسان همچون امام (ره) آن هم با آن سن و سال بتواند انقلاب را بوجود آورد که دنیا را تکان بدهد.

این عالم برجسته اهل سنت اذعان کرد: حضرت امام خمینی (ره) با ایمان راسخی که در این مسیر حق داشت؛  سختی ها، تبعیدها، تهدیدها نتوانست اراده ایشان را سست کند، لذا این حقیقت یک اعجاز و قدرت الهی همراه او بود.

وی در ادامه بیان داشت: هشت سال ایستادگی در جنگ تمام عیار که بیش از 37 کشور در آن رژیم بعث را یاری می کردند و سکوت سازمان ملل؛ به راستی این شجاعت، ایمان، استقامت، صبوری وجرات در شخصیت امام بود و همین باعث شد که ایشان بگوید اگر این جنگ بیست سال هم طول بکشد ما ایستاده ایم ولی زیر بار ظلم نمی رویم و باید مقاومت کنیم.

ماموستا رستمی به نقش امام (ره) در ایجاد همبستگی و وحدت بین ملت ایران در اوایل انقلاب اشاره کرد و افزود: حضرت امام خمینی (ره) از بُعد وحدت در اوایل انقلاب کاری کرد که همه اقشار مختلف مردم با هر لهجه و زبان مردم در دفاع از کشور منسجم شوند و در این راستا هر فرد با هر مذهب و دین به دعوت امام در دفاع از کیان و عزت کشور لبیک می گفت.

امام جمعه شهرستان سنندج گفت: امام خمینی (ره) از لحاظ اخلاق، تفکر، آینده نگری شخصیت بسیار والایی داشت، ایشان محور تفکر ، دلسوزی واقعی جامعه بشریت بود و در آن بحبوحه سختی کشور در جنگ نابرابر دشمن تا تحریم های ظالمانه واقعا نسبت به مردم دلسوزی کرد و غمخوار همه مستعضفان و حامی مظلومان و مایه امید محرومان بود.

عضو عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی  اضافه کرد: انقلابی که ایشان بنیانگذار آن بودند با تمام انقلاب های دنیا قابل قیاس نیست زیرا این انقلاب برای تک تک افراد ایران زمین با هر مذهب و دین بود و حتی امام عظیم الشان در وصیت نامه سیاسی خود آورده اند که همه در این انقلاب سهیم هستند و این نویدی در راستای وحدت ایران اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب اگر کودتا باشد یکی سری از افراد با در دست گرفتن قدرت بخشی دیگر از جامعه را تحت فشار و سلطه خود قرار می دهند اگر چه ظاهراً انقلاب است ولی اصلاً با وسعت انقلاب ایران اسلامی قابل قیاس نیست چون انقلاب اسلامی یک انقلاب مردمی که عزت و ارزش آن از دل خود مردم برآمد و متعلق به همه اقشار مختلف مردم است لذا همت و همدلی مردم با رهبری حضرت امام خمینی (ره) موجب پیروزی آن شد.

ماموستا رستمی بیان کرد: امام آینده نگر با بصیرت آگاه، متفکر، زمان شناس،قاطع و ثابت قدم بود و تنها ناخدای بود که توانست کشتی انقلاب را از اقیانوس پر طلاطم به ساحل پیروزی برساند، امام بود که این کشتی را هدایت و انقلاب سفید و جعلی پهلوی را به زیر کشاند و حکوت استبدادی 2500 شاهنشاهی پایان دهد و موجب تحیر و تعجب همه دولت های قدرتمند حامی استکبار شد.

وی با اشاره به نقشه های شوم ابرقدرت ها در تحمیل هشت سال جنگ ظالمانه علیه این انقلاب نوپا گفت: با همه سلاح های مدرن و تحریم ظالمانه دشمنان علیه مردم مظلوم ایران، ولی حضرت امام خمینی (ره) با قاطیعت  نگذاشت کوچکترین امتیازی به دشمن داده شود.

این عالم اهل سنت یادآور شد: پس از این ارتحال جانسوز و ملکوتی آن شخصیت و ابر مرد تاریخ، خبرگان ملت در یک تصمیم تاریخی با تعیین جانشین و خلف صالح، امام خامنه ای (مدظله العالی) را به این سمت خطیر و امانت گران برگزیدند.

وی گفت: بینش روشن درباره اسلام و علوم اسلامی، قدرت استنباط در مسائل فقهی و حقوق اسلامی، آگاهی، بصیرت، شجاعت، مدیر، مدبّر، شناخت به مقتضیات عصر، از شخصیت مقام معظم رهبری می باشد؛ ایشان از مبارزان نخستین انقلاب 42 و عضو شورای انقلاب بود که پس از پیروزی انقلاب با تحرک نهضتی در شورای عالی دفاع حزب جمهوری اسلامی، امام جمعه تهران، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، رئیس شورای مجلس اسلامی، مسئولیت داشتند و هم در میدان جنگ تحمیلی همانند یک سرباز واقعی مدافع و ایثارگر واقعی بودند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: وحدت اسلامی انقلاب اسلامی کردستان ارتحال امام حضرت امام خمینی مردم را به سوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد

آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی در آیین عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ع) که با حضور جمعی از ائمه جماعات مساجد، استادان و طلاب حوزه‌های علمیه و دیگر اقشار مردم در مسجد احمدیه و حوزه علمیه آیت‌الله حیدرعلی جلالی‌خمینی رحمت‌الله علیه در منطقه نارمک برگزار شد، با تسلیت شهادت امام جعفر صادق(ع) گفت: تداوم حرکت مکتب نورانی و مقدس تشیع با اقدامات و مجاهدت امام باقر(ع) و امام جعفر صادق(ع) محقق شد. امروزه نیز مراجع تقلید و علمای شیعه و طلاب در همان مسیر گام برمی‌دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: گسترش مکتب تشیع در طول تاریخ با مجاهدت و ایثار و حتی شهادت روحانیون محقق شده و این مسیر نورانی، همچنان نیازمند چنین مجاهدت ها و ایثار هوایی است. همچنان که در اتفاقات مختلف انقلاب اسلامی، شاهد حضور مجاهدانه علما بودیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با هدایت‌های حکیمانه خویش، زمینه‌ساز تداوم حرکت آغاز شده توسط امام خمینی(ره) شده‌اند. در تهران نیز همیشه شاهد حرکت انقلابی علما بودیم که حضرت آیت الله جلالی خمینی(ره) از جمله برجسته‌ترین علمای انقلابی بودند و همین مجلس نورانی به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام که سابقه بسیار طولانی در شرق تهران دارد، از ابتکارات مرحوم آیت‌الله آقای جلالی‌خمینی است. ایشان موسس ده‌ها مسجد و حوزه علمیه بودند.

وی گفت: درباره دروغ‌های آمریکایی‌ها در حوزه حقوق بشر نیز بارها امامین انقلاب سخن گفته‌اند که با اتفاقاتی که در دانشگاه‌های آمریکا رخ داد، مظلومیت حقوق بشر در جهان امروز از یک سو و حقیقت دکترین نظام جمهوری اسلامی، از سوی دیگر، مشخص شده است. البته رسانه‌های دنیا در سلطه غربی‌ها است اما الحمدالله به برکت خون شهدای جریان و جبهه مقاومت، صدای رسای نظام جمهوری اسلامی به گوش ملت‌های آزاده و ظلم‌ستیز جهان رسیده است.
در این آیین، جمعی از ذاکران و مداحان اهل بیت علیهم‌السلام مدیحه‌سرایی کردند. برپایی این مراسم در مسجد احمدیه سابقه طولانی دارد و مرحوم آیت‌الله حاج حیدرعلی جلالی‌خمینی، فقیه فقید و وصی امام خمینی(ره) موسس آن بودند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد