Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از سران و بزرگان طوایف عرب استان خوزستان با حضور در محل حادثه ریزش ساختمان متروپل از نزدیک در جریان روند عملیات آواربرداری، امدادرسانی و جستجوی پیکر مفقودان این حادثه قرار گرفتند.

سران عشایر عرب در این بازدید همدلی نیروهای مردمی و امدادرسان در صحنه کمک به حادثه‌دیدگان ریزش ساختمان متروپل در خیابان امیرکبیر آبادان را ستودند و از همه گروه‌های حاضر در محل قدردانی کردند

سران و بزرگان طوایف عرب همچنین در حاشیه بازدید از محل حادثه ریزش ساختمان متروپل با فرماندار ویژه آبادان نیز دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار آنان خواستار رسیدگی جدی به پرونده حادثه ریزش متروپل و مجازات متخلفان و مسببان این حادثه غمبار شدند.

بیشتر بخوانید:

وزیر کشور: جمع‌آوری پیکرهای مدفون در ساختمان متروپل آبادان پایان یافت رئیسی : هر فسادی در «متروپل» باید رسیدگی جدی شود

47231

کد خبر 1637856

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برج متروپل آبادان استان خوزستان عشایر ساختمان متروپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۲۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان
  • تداوم آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر
  • تقدیر مسئولان استان خوزستان از مرد سال ورزش ایران / فیلم
  • تقدیر پلیس از بانوان آبادانی
  • تداوم سیر افزایش دما در آبادان و خرمشهر
  • پیروزی خانگی صنعت‌نفت آبادان برابر استقلال خوزستان
  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • ریزش سقف واحد مسکونی در آباده و حضور امدادگران