Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشیدی گفت: امام خمینی(ره) با حضور تشریفاتی مردم و حضور واقعی و عاملیت مردم تفاوت قائل بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله رشیدی در گفت و گو با آناج، با اشاره به بیانات امروز مقام معظم رهبری، اظهارداشت: تمایز انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب های بزرگ دنیا از جمله نقش مردم و تدام حضور مردم در امتداد جریان انقلاب، یکی از مهم ترین بخش سخنان ایشان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده کتاب به اضافه مردم با اشاره به این که امام خمینی(ره) در موقع رفراندم و در موضوع نامگذاری بر انقلاب جدید اصرار بر جمهوری اسلامی داشتند، افزود: این اصرار بیشتر به خاطر تداوم حضور جمهور مردم در امتداد مسیر جمهوری اسلامی بود، چراکه ایشان معتقد بودند تا زمانیکه جمهور متدین بر سرکار باشد هم اسلام خواهد بود و هم اهداف انقلاب تضمین می شود.

وی خاطرنشان ساخت: ایشان با حضور تشریفاتی مردم و حضور واقعی  و عاملیت مردم تفاوت قائل بودند، ایشان قائل به تنها انقلاب مردم نبودند، بلکه به تداوم حضور مردم که در عاملیت می توان آن را تشریح کرد معتقد بودند که در تشکیل نهادها و دفاع مقدس شاهد بودیم.

رشیدی با بیان این که تا زمانیکه تکیه و تاکید روی اصل جمهوریت و حضور واقعی مردم در میدان ها است اهداف واقعی مردم در میدان ها است به همان اندازه تقویت میشود، ادامه داد: دوری و نزدیکی به مسئله جمهوریت و مردم است که فرازها و موقعیت های توفیق و عدم توفیق را معنی می کند.

نویسنده کتاب به اضافه مردم یادآور شد: پس باید به دو گونه به مقوله مردم داشته باشیم، به خصوص کسانی که در حوزه اندیشه و فکر فعال هستند عنایت داشته باشند که ما تمایز قائل هستیم با نگاه انقلاب اسلامی بین مردم ناظر و مردم حاضر .

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو با اشاره به حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، گفت: بندر امام خمینی صحنه رشادت‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت کشتیرانی و صیانت از تجارت دریایی کشور بود.

وی با اشاره به اینکه بندر امام خمینی با آن دوران بسیار فرق کرده است، افزود: آثار و نشانه‌های دوران جنگ تحمیلی از جمله مغروقه‌های موجود در مسیر آبراه خور موسی به منظور ارتقای ایمنی دریایی و تردد انواع شناور‌ها لایروبی شده و بر عمق کانال‌های دسترسی دریایی باهدف عمل به اصول پدافند غیرعامل افزوده شده که با این‌گونه اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی زمینه برای توسعه و رونق فعالیت‌های بازرگانی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به امکان تردد شناورهای بالای ۷۰ هزار تن در این مجتمع بزرگ بندری، اضافه کرد: با تقویت زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، این مجتمع بندری پذیرای کشتی‌هایی با تناژ بالا به منظور تخلیه و بارگیری بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور است و با توسعه و بهره‌گیری از پایانه‌های مکانیزه ۱۲ میلیون تن بر امکان تخلیه، بارگیری و انبارش کالای اساسی افزوده شده است.

وی با اشاره به طرح اراضی توسعه‌ای بندر با هدف ایجاد زیرساخت‌های بندری به منظور گسترش فعالیت‌های لجستیک بندری، گفت: این بندر در حال حاضر هیچ محدودیتی برای پذیرش شناورها و تخلیه و بارگیری انواع کالاها ندارد و با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه روساخت‌های بندری این امکان برای تمامی فعالیت‌های بندری و دریایی فراهم شده است.

گرایلو با استناد به آمار و ارقام به ظرفیت‌های متعدد بندری ازجمله برخورداری از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع انبار مسقف برای انبارش کالا، عملکرد تخلیه و بارگیری انواع کالا در سال گذشته را بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: این بندر بزرگ تجاری با برخورداری ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در این بندر با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

وی می گوید: توسعه زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری به منظور رونق فعالیت‌های بازرگانی و اقتصاد دریا محور فرصتی ارزنده و مهم برای نسل‌های آتی کشور است.

ابوطالب گرایلو در ادامه با اشاره به دانش‌آموختگی بخشی از نیروهای حوزه دریایی کشور از جمله مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه دریایی امام خمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: همکاری آموزشی و علمی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی دریایی می‌تواند نقش به سزایی در تأمین نیروهای متخصص دریایی مورد نیاز حوزه دریایی کشور از جمله سازمان بنادر و دریانوردی ایفا کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در جمع دانشجویان دانشکده افسری ارتش جمهوری اسلامی که به مدت دو روز در اردوی معارف جنگ یادواره شهید سپهبد صیاد شیرازی شرکت کرده بودند، گفت: آموزش فرهنگ‌ساز است و از درون آموزش فرهنگ به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • تصاویری از مهمانان خاص و پوشش متفاوت‌شان در حرم امام خمینی
  • دیدار ۳هزار معلم از سراسر ایران با رهبر انقلاب
  • کتیبه متفاوت با الهام از تخته‌ کلاس درس در حسینیه امام خمینی(ره) | عکس
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • فیلم/ حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) قبل از حضور رهبر انقلاب
  • حضور نخست وزیر بورکینافاسو در حرم امام خمینی و دیدار با سید حسن خمینی
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟