Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور از پیش‌بینی افزایش ۳۸ درصدی اعتبارات تامین تجهیزات توانبخشی و بهداشتی خبر داد.

رامین رضایی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با بیان اینکه مجموع اعتبارات تخصیص یافته سال گذشته برای تامین تجهیزات توانبخشی ۳۹ میلیارد تومان بوده است، اظهار کرد: ۲۵ درصد از این اعتبارات برای خرید تجهیزات بهداشتی و مابقی آن برای تامین وسایل کمک توانبخشی صرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزان اعتبار تجهیزات توانبخشی برای سال ۱۴۰۱، از پیش‌بینی افزایش ۳۸ درصدی این اعتبارات خبر داد و گفت: هیات دولت باید این میزان افزایش را تایید کند. در سال گذشته اعتبارات برای این موضوع به طور کامل تخصیص پیدا کرد و برای سال جاری نیز باید منتظر ماند و دید که باتوجه به اعتبارات، اعتبارات تجهیزات توانبخشی به طور کامل تخصیص می‌یابد یا خیر؟.

سرپرست دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از این تجهیزات درخصوص وسایل کمک توانبخشی است، به سرانه تامین ویلچر اشاره کرد و افزود: سرانه ویلچر در سال گذشته حدود ۳ میلیون تومان بود و برای تهیه ویلچر برای یک فرد دارای معلولیت باید ۳ میلیون تومان پرداخت می‌شد، اما امسال نیز باتوجه به افزایش قیمت‌ها رقم آن تغییر خواهد کرد.

رضایی ادامه داد: برخی از وسایل کمک توانبخشی قیمت‌های بالاتری دارند و آن به تمایل خود فرد بستگی دارد؛ بخشی که مازاد نیازهای فرد و هزینه‌های اعتبارات است، فرد باید خودش آن را پرداخت کند و سازمان بهزیستی سرانه‌ای که طبق دستورالعمل‌های مالی سازمان اعلام می‌شود را پرداخت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تفاوتی در تامین تجهیزات برای افراد دارای معلولیت نداریم، درخصوص رویکرد سازمان بهزیستی برای تامین تجهیزات توانبخشی باتوجه میزان تورم و افزایش قیمت تجهیزات توانبخشی توضیح داد و گفت: سازمان بهزیستی یک رویکرد کلی دارد و آن این است که حسب جمعیت نیازمند هر استان و براساس توان اقتصادی سازمان کمک هزینه میان استان‌ها را توزیع می‌کند. تاکنون کسی به خاطر نداشتن ویلچر، عصا و واکر خانه‌نشین نشده است. طبیعتا ما تلاش کردیم عادلانه آن را تقسیم کنیم و نگاه ما به توزیع عادلانه خدمات است.

سرپرست دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که تجهیزات توانبخشی در قالب کالا یا به صورت کمک‌هزینه میان مددجویان توزیع می‌شود؟ یادآور شد: سازمان بهزیستی هر استان که توان تهیه برخی از کالاها مانند ویلچر، عصا، ساعت بریل و... را دارد راسا برای تهیه وارد سامانه تعریف شده و درخواست خود را ثبت می‌کند، پس از آن شرکت‌های تولیدکننده، کالاهای خود را عرضه می‌کنند. تلاش سازمان بهزیستی این است که باکیفیت‌ترین کالا را با ارزان‌ترین قیمت پیشنهادی خریداری کند.

وی ادامه داد: اما برخی از کالاها را ما تهیه نمی‌کنیم به طور مثال ویلچر برقی برای هر فرد دارای معلولیتی کاربرد ندارد اما سازمان بهزیستی تهیه ویلچر برقی را برای آن دسته از افراد دارای معلولیتی که از ناحیه گردن دچار نقص عضو و نیازمند هستند، در اولویت کار خود قرار می‌دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: معلولان ، تجهیزات توانبخشی ، سازمان بهزیستی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معلولان تجهیزات توانبخشی سازمان بهزیستی تجهیزات توانبخشی سازمان بهزیستی تامین تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد