Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شخصیت امام (ره)، شخصیتی با صداقت تمام در رابطه با خدا و مردم بود، گفت: هرچیزی که می‌گفت از روی دلسوزی برای ملت‌ها نشأت می‌گرفت. به همین علت، سخن ایشان با فطرت و سرنوشت انسان‌ها هماهنگ بود. مردم وقتی سخنان ایشان را می‌شنیدند، به دلشان می‌نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: دشمنان وقتی می‌بینند تلاش‌هایشان بی‌اثر است، دست به تحریف سخنان امام می‌زنند تا حقیقتی که امام بیان کرده، واژگونه به گوش مردم برسد. بنابراین تحریف سخنان امام راحل توطئه‌ای است از سوی دشمنان، ستمگران و مستکبران. این شیوه آن‌هاست برای جلوگیری از نفوذ بیان امام.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه بیشترین تحریف‌ها همراه با ترفندهای مختلف از طرف استکبار جهانی بوده است، اضافه کرد: برخی ناآگاهان و مغرضان از داخل کشور نیز بلندگوی آن‌ها شده‌اند و سخنان ان‌ها را ترویج می‌کنند.

رجبی گفت: آنچه که شایسته عظمت سخنان امام و مقابله با هجمه به ایشان است، به شکل مطلوبی عمل نشده. رسانه‌های مکتوب، صوتی تصویری، دانشمندان، حوزوی‌ها، سیاستمداران و … باید تحریف‌ها را رصد کنند. نهادهایی که مسئولیت حفظ و نشر آثار امام خمینی (ره) را برعهده دارند، باید بیشتر بررسی کرده و مقابله کنند. همه باید بتوانند جهاد تبیین کنند، این وظیفه همه اقشار است. باید به صورت منطقی و استدلالی به تحریف‌ها پاسخ داد.

وی با ذکر اینکه خداوند متعال به ما عنایت فرمود و رهبر عزیز را نصیب این ملت کرد. گفت: مقام معظم رهبری، کسی است که با خط و مکتب امام بیش از هرکسی آشنا هستند، یک دیدبانی تیز برای شناسایی دشمنان دارند و همیشه به دنبال تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها بوده‌اند. ایشان دارای شخصیتی والاست که سخنانشان در دل‌ها می‌رود. در کل جهان، هیچ رهبری با این درایت، حکمت، قاطعیت، عقلانیت و بصیرت وجود ندارد و این مورد اعتراف دوست و دشمن است. ایشان پس از امام به خوبی توانستند رهبری را به دست بگیرند.

عضو جامعه مدرسین حوزه‌های علمیه تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همیشه دشمن را به موقع شناسایی و مردم را از آن‌ها و اهدافشان آگاه می‌کنند. بیانیه گام دوم انقلاب از آن مواردی است که مردم را آگاه می‌کند، گذشته را بیان و آینده را ترسیم کردند. برخی مسئولین متأسفانه توجه نمی‌کنند. خیلی از دشمنان در توصیف رهبر انقلاب اسلامی اعتراف می‌کنند که ایشان در ایران نشسته‌اند ولی کل جهان را اداره می‌کنند.

کد خبر 5506509

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم محمود رجبی مقام معظم رهبری سالروز ارتحال امام خمینی ایران جمهوری اسلامی ایران سید صولت مرتضوی مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی ایران امام خمینی وزارت امور خارجه آیت الله خامنه ای هیئت دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی سعید خطیب زاده امور خارجه سالروز ارتحال امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود

ایسنا/اصفهان یک کارشناس مسائل دینی گفت: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، از نکات برجستۀ زندگی امام صادق(ع) بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا احمدی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اینکه چند ویژگی در سیره و شخصیت امام صادق(ع) بارز و واضح است، اظهار کرد: مبارزه، علم و دانش و راه‌اندازی تشکیلات، سه عنصر بارز در سیره امام صادق(ع) بود که از این بین تنها درباره علم و دانش امام صحبت شده که البته درباره ویژگی علم و دانش ایشان باید توجه داشت که جمع علمی امام صادق(ع) و زمینه آموزشی که ایشان فراهم کرده بود، در تاریخ زندگی ائمه(ع) بی‌نظیر بود. همه اصول و مفاهیم اصیل اسلامی که طی سال‌ها تحریف‌شده‌ بود توسط این امام بزرگوار به شکل صحیح و درست بیان شد.

او ادامه داد: ویژگی دیگر امام صادق(ع) که کمتر درباره آن صحبت شده، مبارزات ایشان بود. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزۀ دامنه‌دار و پیگیر برای روی کار آوردن حکومت علوی بود. اما سومین ویژگی در سیره امام صادق(ع) راه‌اندازی تشکیلات توسط ایشان بود؛ به این معنا که این حضرت، مجموعه عظیمی از مردم را که حامی، علاقه‌مند و معتقد به حکومت علوی و امامت امام صادق بودند را از سراسر دنیای اسلام گرد آورده بودند. وکلا و نمایندگان ایشان در سراسر دنیای اسلام آن زمان از شمال آفریقا تا مدیترانه و ایران آن زمان حضور داشتند تا از یک‌سو موارد و دستورات مورد نیاز را از امام به مردم برسانند و از سوی دیگر برای سوالات، شبهات و مسائل دینی خود به آنها مراجعه کنند.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه امام صادق(ع) با راه‌اندازی چنین تشکیلاتی ۱۸ سال با حکومت بنی امیه مبارزه کردند، گفت: در زمانی که پیروزی بر بنی‌امیه قطعی بود، بنی عباس به‌عنوان یک جریان مذهبی‌نما و فرصت‌طلب آمدند و میدان را گرفتند. درواقع حکومت بنی عباس با شعارهای اهل‌بیت(ع) روی کار آمدند یعنی در ظاهر، آل علی و عمل‌شان بنی امیه بود؛ به همین دلیل امام صادق(ع) در زمان حکومت بنی امیه مبارزه را صریح و بدون پرده‌پوشی انجام می‌دادند، چراکه حاکمان بنی امیه آنقدر سرگرم بودند که فرصتِ آمدن سراغ این امام بزرگوار را نداشتند، درحالی‌که بنی عباس یک حکومت پر از تزویر، نیرنگ و در عین حال زیرک بود. حکومت بنی عباس بود که انقلابی که امام صادق(ع) ایجاد کرده بودند را منحرف کرد، به‌طوری‌که تا ۳۰ سال بعد، مردمِ نواحی دوردستِ اسلام فکر می‌کردند این حکومت، آل علی است و خبر از غاصب بودن آنها نداشتند.

احمدی اضافه کرد: در واقع امام صادق(ع) دو دوره را در زندگی خود طی می‌کنند؛ دوره اول از سال ۱۱۴ تا خلافت منصور که دوران آسایش و گشایش اهل‌بیت(ع) است و دوره دوم دوره از خلافت منصور تا شهادت امام صادق(ع) که دوران سختی  ایشان است.

او با اشاره به اینکه چند نقطه و کار برجسته در زندگی امام صادق(ع) وجود دارد، در توضیح آن چنین بیان کرد: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، اقدامات برجستۀ این امام بزرگوار بود. امام صادق(ع) همچون سایر ائمه(ع)، نقطه مهم تبلیغ خود را بر مسئله امامت استوار کرده بودند و در این زمینه روایات زیادی از ایشان نقل شده است.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه تبلیغ احکام دین به روش شیعه در سیره امام صادق(ع) پررنگ‌تر از سایر ائمه است و به همین دلیل فقه شیعی را «فقه جعفری» نامیده‌اند، گفت: فقه اسلامی از سال‌های اولیه به دو جریان کلی تقسیم شد؛ یکی جریان فقه وابسته به دستگاه‌های حکومت که اغلب حقیقت و اصول دینی را بنا به مصلحت و خواست دستگاه‌های سیاسی تحریف می‌کردند. بنابراین رویارویی فقه جعفری در برابر فُقهای رسمی نه تنها یک اختلاف عقیده ساده، بلکه از یک‌سو صلاحیت نداشتن حکومت برای در دست داشتن زمامداری و از سوی دیگر  موارد تحریف اصول دین را عیان می‌کرد.

احمدی افزود: امام صادق(ع) در دوره خود بیشترین تعداد شاگردان را در زمینه فقه اسلامی به روش شیعی پرورش دادند و کمک‌تشکیلات عظیمی که قبلا بیان شد را به سراسر عالم اسلام برای پاسخگویی به مردم فرستادند، که این موضوع در گسترش اسلام شیعی و رفع شبهات و اقدامات دستگاه‌های حاکم تأثیر زیادی داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • لزوم تلاش جدی مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان