Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع استرالیا اعلام کرد: یک جنگنده چینی به شکل خطرناکی، هواپیمای گشت دریایی این کشور را در دریای چین جنوبی در تاریخ 26 ماه می رهگیری کرده که این اقدام جان خدمه هواپیمای استرالیایی را در معرض خطر قرار داده است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رویترز، در بیانیه وزارت دفاع استرالیا که یکشنبه منتشر شد، آمده است: یک هواپیمای گشت دریایی «پی-8» وابسته به نیروی هوایی که در حال گشت زنی معمول خود بود، توسط یک جنگنده «جی16» چینی در فضای بین المللی در 26 ماه می رهگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در بیانیه وزارت دفاع استرالیا تاکید شده است: اقدام جنگنده چینی در رهگیری هواپیمای گشت دریایی استرالیا موجب مانور خطرناکی شد که جان خدمه هواپیمای استرالیایی را در معرض خطر قرار داد.

«آنتونی آلبانیز» نخست وزیر استرالیا در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که از کانال های مقتضی، نگرانی کانبرا به مقامات چینی اعلام شده است.

اخیرا، ارتش کانادا نیز هواپیماهای جنگی چین را به حملات ایذایی علیه هواپیماهای گشت دریایی سازمان ملل که مرزهای کره شمالی را برای جلوگیری از دور زدن تحریم ها پایش می کنند، متهم کرده است.

«ریچارد مارلز» وزیر دفاع استرالیا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی «ای بی سی» آمریکا اعلام کرد که جنگنده چینی در فاصله بسیار نزدیک از مقابل هواپیمای گشت دریایی استرالیا پرواز کرده است.

وی همچنین تصویری از مقداری پوشال حاوی قطعات ریز آلومینیوم منتشر کرد که در نتیجه اقدام جنگنده چینی، وارد موتور هواپیمای استرالیایی شده است.

این مقام استرالیایی، چنین اقدامی را بسیار خطرناک ارزیابی کرد.

استرالیا به همراه آمریکا با چین در مورد جزایر مورد مناقشه در دریای چین جنوبی اختلاف دارند و امضای توافقنامه های امنیتی و نظامی بین پکن و جزایر سلیمان در منطقه اقیانوسیه، خشم واشنگتن و کانبرا را به همراه داشته است.

وزارت دفاع استرالیا با بیان اینکه چند دهه است هواپیماهای این کشور در حال گشت زنی در آب های بین المللی در دریای چین جنوبی هستند، این گشت زنی را مطابق موازین بین المللی اعلام کرد.

برخورد بین هواپیماها و کشتی های جاسوسی دولت های غربی و چین در ماه های اخیر افزایش یافته است. در ماه می، همچنین یک کشتی گشت زنی چین در ساحل غربی استرالیا و 50 مایلی یک تاسیسات نظامی حساس مورد استفاده زیردریایی های استرالیا، آمریکا و متحدانشان رهگیری شد.

در ماه فوریه نیز، استرالیا اعلام کرد یکی از هواپیماهای گشت زنی دریایی این کشور هدف حمله لیزری ناو ارتش چین قرار گرفته است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: استرالیا ، چین ، ایالات متحده آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استرالیا چین ایالات متحده آمریکا وزارت دفاع استرالیا هواپیمای گشت دریایی جنگنده چینی گشت زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • حمایت تمام قد وزیر کشور از قرارداد زاکانی با چینی ها /تهران تقسیم می شود؟
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند