Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز، هیات منصفه در این محاکمه شش هفته‌ای به هرد دستور داد که به دلیل بدنام کردن دپ به دلیل نگارش مطلبی در سال ۲۰۱۸ در واشنگتن پست مبلغ ۱۰.۳۵ میلیون دلار غرامت بپردازد. مبلغ اصلی غرامت ۱۵ میلیون دلار بود اما به‌دلیل محدودیت‌های ایالتی درباره خسارت‌های تنبیهی این مبلغ کاهش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، قاضی پنی آزکارت هفته‌ها قبل از شروع دادگاه تصمیم گرفت اجازه دهد دوربین‌ها در دادگاه ایالتی روشن باشند زیرا ترس این وجود داشت که خبرنگاران زیادی برای این پرونده پر مخاطب حاضر شوند.

آزکارات گفته بود که برای این که جلسات پوشش زنده نداشته باشند دلیل موجهی وجود ندارد. این تصمیم مورد استقبال وکلای دپ قرار گرفت اما وکلای هرد با آن مخالف بودند.

میشل داوبر، استاد حقوق در دانشگاه استنفورد پوشش زنده دادگاه را «بدترین تصمیم برای قربانیان در چند دهه اخیر» توصیف کرد که نشان‌دهنده «فقدان درک عمیق قاضی از خشونت جنسی» است.

او گفت که هرد مجبور شد موضوع ادعایی تجاوز به خود را با جزییات در تلویزیون توصیف کند. این موضوع وجدان را شوکه می‌کند و حتما هر زن و بازمانده [خشونت] را صرف‌نظر از اینکه با حکم موافق باشد یا نه» آزرده خاطر کرده است.

وی اضافه کرد: «آخرین باری را که می‌توانم به یاد بیاورم یک بازمانده تجاوز جنسی مجبور به شهادت علنی شده بود به سال ۱۹۸۳ بر می‌گردد.»

وی تصریح کرد: «هیچ راهی در توجیه تصمیم قاضی مبنی بر مجاز بودن حضور دوربین در این پرونده وجود ندارد. هیچ منفعت عمومی در این پرونده وجود ندارد که احتمالا آسیب وارد شده بیشتر باشد.»

این حقوقدان پیش بینی کرد که از این به بعد هر قربانی پیش از اینکه جلو بیاید یا بخواهد درباره هرگونه سواستفاده رفتاری که تجربه کرده است سخن بگوید، دو بار فکر می‌کند. وی نتیجه گرفت که زنان ممکن است در نتیجه کمک نخواستن در این موضوعات، آسیب ببینند یا حتی کشته شوند: «این موضوع یک فاجعه تمام عیار بود. بالقوه فاجعه بار است.»

روث گلن، رئیس ائتلاف ملی علیه خشونت خانگی هشدار داد که این محاکمه بینندگان جهانی را که عادت به تماشای ادعاهای تجاوز جنسی و شریک جنسی در دادگاه را ندارند میخکوب کرد و این موضوع صرفنظر از نظرات درباره حکم یک مشکل است.

گلن در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت: «فکر نمی‌کنم جامعه‌ای داشته باشیم که پویایی خشونت خانگی را درک کند.»

او استدلال کرد که در جریان دادرسی در ویرجینیا این موضوع حیاتی به اندازه کافی مورد بحث قرار نگرفت. وی اضافه کرد که برای او و همکارانش «هیچ شکی» درباره الگوهای سواستفاده‌ای که به نمایش گذاشته شد وجود ندارد.

وی تصریح کرد: «باید مطمئن باشید افراد حاضر این موضوع را درک می‌کنند. تا زمانی‌که این [اطمینان] حاصل نشود نباید اجازه پخش تلویزیونی را بدهیم.»

خانم داوبر که به دلیل توییتی درباره این پرونده مورد آزار آنلاین قرار گرفت، گفت که این موضوع همچنین بر واکنش‌های فزاینده علیه حقوق زنان در ایالات متحده تاکید می‌کند.

افکار عمومی به شدت به سمت دپ کشیده شد و هرد هدف پست‌ها و میم‌های آنلاین بی‌شماری قرار گرفت. داوبر برخی از آن‌ها را «زن‌ستیزی آشکار» توصیف کرد.

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1638153

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حکم قضایی جانی دپ خشونت جنسی علیه کودکان خشونت علیه زنان وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس/ آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشانشان دهید!

یک حقوقدان و کارشناس امور بین الملل با اشاره به توئیت سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل نوشت:آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشان‌شان دهید!

به گزارش ایسنا، رضا نصری، حقوقدان و کارشناس امور بین الملل با بازنشر توئیت سفیر رژیم صهیونیستی نوشت:

«سفیر اسرائیل در سازمان ملل متحد می‌گوید اسرائیل باید در نظر داشته باشد از این سازمان - که آن را یک سازمان فاسد می‌خواند - خارج شود! 

بله لطفا! 

آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشان‌شان دهید!»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • حکم سینماگر مطرح لغو شد ؛ صدور دستور محاکمه جدید
  • عکس/ آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشانشان دهید!
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز، باید دوباره محاکمه شود
  • تهیه کننده مشهور متهم به تجاوز تبرئه شد
  • مردی که «کمجان» را زنده کرد/ دیدار با سیروس زارع که زندگی‌اش را وقف نجات یکی از تالاب‌های کشورمان کرده است
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • (ویدئو) ملکی: مورد مصدوم و تلفات جانی تا این لحظه نداشتیم
  • یک حقوقدان: احتمالا حکم اعدام توماج صالحی لغو شود
  • جنگ غزه / شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر رسید