Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، «تورسونبای باقر اولو»، سیاستمدار، نماینده سابق پارلمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران از متن اراده مردم برخاسته و با انقلاب‌های رنگی متفاوت است.

«باقر اولو» با اشاره به اولین سفری که به جمهوری اسلامی ایران داشت، افزود: در سال 1998 میلادی وقتی نماینده پارلمان قرقیزستان بودم در راس هیئت سه نفری از قرقیزستان به جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) سفر کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن وقت از ایران شناختی نداشتم. در آن سفر با رهبر انقلاب اسلامی ایران ملاقات داشتیم. ایرانی ها با اینکه می دانستند ما اهل سنت هستیم بدون هیچ‌گونه تعصبی با ما بسیار محترمانه رفتار می کردند. آن چیزی که برای ما بیشتر مورد توجه قرار گرفت، حقوق بالای زنان ایرانی و جایگاه محترم آنها در جامعه بوده است. فکر می کنم همه اینها از دستاوردهای انقلاب اسلامی است. "

وی در باره عوامل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران خاطر نشان کرد: یکی تز مهم‌ترین مؤلفه‌ها روحیه آزادی‌خواه مردم ایران است.

وی افزود: نقش علمای دین، جوانان و بخصوص دانشجویان برای تحقق انقلاب اسلامی بسیار مهم است چرا که امام راحل (ره) نیز تاکید داشتند که آینده کشور در دست جوانان و بچه های در گهواره است. عامل دیگر هم وضعیت سیاسی آن زمان و سلطه شاهنشاهی بود. اینچنین بود که مردمی که تاریخ و تمدن هزاران ساله دارد از زمین برخاست  تا آزادی و استقلال خود را  به دست بیاورد.

باقر اولو گفت: در انقلاب اسلامی ایران زنان هم نقش بزرگی داشتند. در آن زمان وضعیت حقوقی و جایگاه زنان بسیار ناامیدکننده بود و زنان نیز برای بدست آوردن  جایگاه واقعی خود که فقط در اسلام وجود دارد، برای انقلاب اسلامی برخاستند و جزء نیروهای اصلی انقلاب بودند.

این سیاستمدار قرقیز خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با انقلاب های رنگی جهان متفاوت است. فرق آن در این است که انقلاب ایران از اراده خود مردم نشأت گرفته و برخلاف انقلاب‌های رنگی، حمایت مالی از خارج نداشت تا با کمک آن تظاهرات و کودتا ایجاد شود. خود مردم ایران انقلاب کردند و این کار با رهبری امام خمینی (ره) به هدف خود رسید.

وی افزود: در حال حاضر سیاست ایران کاملاً مستقل است اما کشور هایی که از ایران انتقاد می‌کنند مثلا برخی کشورهای عربی چه امیرنشین یا شیخ‌نشین یا پادشاهی با همکاری با غرب، سیاست و استقلال خود را از دست داده اند. این امر در مسئله فلسطین محسوس است. با اینکه بیش از 30  کشورهای عربی وجود دارد اما یکی از آنها هم نمی توانند از فلسطین شجاعانه دفاع کند اما جمهوری اسلامی ایران با اینکه یک کشور عربی نیست، از فلسطین همیشه دفاع و حمایت کرده است.

«باقر اولو» به استقلال واقعی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت:  غرب هرگز نتوانست بر ایران غلبه کند، حتی زمانی از دیکتاتور عراق استفاده کرد تا جنگی تمام عیار علیه ایران به راه اندازد اما ایران مقاومت کرد. 40 سال تحریم های اقتصادی و سیاسی علیه ایران اعمال کردند اما نتوانستند ایران را شکست دهند و بر عکس ایران بیش از پیش قوی تر شده در زیر فشار تحریم ها توانسته تولیدات ملی خود را پیشرفت دهد. این همه به خاطر شجاعت و اراده  و روحیه قوی مردم ایران  است. اگر مردم اینطور نبودند خیلی وقت پیش در برابر این همه امتحانات، استقلال خود را از دست می دادند.

وی اهمیت ایدئولوژی را در هر موفقیتی متذکر شد و تاکید کرد: همانطور که امام (ره) سفارش کرده بود، "انقلابی ماندن و انقلاب را حفظ کردن مهم است" و مردم ایران چون دارای ایدئولوژی هستند مقاومت می کنند. داشتن ایدئولوژی یک ملت را حفظ خواهد کرد و در برابر تحریم ها  پایدار نگه می دارد.

«باقر اولو» با اشاره به اینکه در زمان شوروی سابق نیز امام راحل (ره) به «میخائیل گورباچف» نامه نوشت، یاد آور شد: امام آن وقت توصیه کرده بود که روسیه نباید به غرب اعتماد کند چرا که غرب دنبال تصاحب زمین ها و منابع روسیه است. به فرموده امام، شوروی باید به نیروی مردم و به دین اعتماد کند. فکر می کنم که اگر «گورباچوف» به توصیه های امام توجه می کرد، شاید کشورهای شوروی سابق وضعیت بهتری داشتند و دین احیا می شد اما متاسفانه به توصیه های امام توجه نشد و حتی الان هم توجه نمی شود. متاسفانه در کشور های آسیای مرکزی که مسلمان نشین هستند به دین آن چنان که باید، توجه نمی شود. بر مردم دیندار فشار آورده می شود و به مسجد و مراکز اسلامی محدودیت گذاشته می شود. البته از جهت آزادی دینی قرقیزستان وضعیت بهتری را دارد.

وی افزود: کشورهای آسیای مرکزی از جمله تاجیکستان ازبکستان و قزاقستان اگر از توصیه‌های امام راحل(ره)  استفاده می کردند و با دین و شریعت زندگی می کردند، شاید پیشرفته تر و آزادتر می‌شدند و به استقلال واقعی دست می یافتند.

این سیاستمدار قرقیزی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران جایگاه خود را در جهان پیدا کرده و در حال حاضر اسرائیل و آمریکا نیز از ایران ترس  و دشمنی دارند. البته برخی کشورهای اروپایی تا حدی با ایران کنار آمدند. کشورهای بزرگ مثل روسیه و چین تمایل به همکاری دارند. جمهوری اسلامی ایران امروز به جهان اثبات کرد که یک کشور دارای مردم آزادی خواه، قوی و مستقل است.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: سالگرد رحلت امام انقلاب اسلامی ایران امام خمینی ره جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران مردم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • ادعای انبارلوئی درباره ایده «از شاهزاده تا تاجزاده» مهدی نصیری /حرف او نیست، هم لطف الله میثمی گفته بود هم فرخ نگهدار!
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب