Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون بهداشت درمان مجلس شورای اسلامی همت دولت در مهار کرونا را سبب تک رقمی شدن فوتی‌ها ناشی از این بیماری عنوان کرد و گفت: همچنان در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکا بیش از ۱۰۰ نفر در روز جان خود در اثر کرونا از دست می‌دهند.

حسینعلی شهریاری در گفت و گو با ایران اکونومیست درباره عملکرد دولت سیزدهم در مهار کرونا و تک رقمی شدن آمار فوتی‌های ناشی از این بیماری گفت: دولت سیزدهم به کمک تلاش‌های مسوولان سپاه و نمایندگان مجلس، ارتش جمهوری اسلامی،  هلال احمر و بسیج موفق شد واکسیناسیون کرونا را با موفقیت انجام داده به نحوی که حتی در برخی از روزها بیشتر از یک میلیون دز واکسن تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: بعد از ۷ ماه که از دولت سیزدهم می‌گذرد، شاهدیم به تدریج آمار ناشی از فوت کرونا کاهش یافت و خوشبختانه در این زمان تعداد افراد فوت شده در اثر این بیماری تک رقمی شده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا هم سیر نزولی دارد، اظهار داشت: در رنگ بندی کرونایی شهرها، شهرهایی با رنگ قرمز و نارنجی دیگر وجود ندارد و بیش از ۳۰۰ شهر به رنگ آبی است که ناشی از عدم وجود کرونا در این شهرها است.

این نماینده مجلس اضافه کرد: به رغم اینکه در کشورهای اروپایی و آمریکایی همچنان بالایی ۱۰۰ نفر در روز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند، اما در کشور ما این بیماری با درایت کامل دولت، کنترل شده است.

وی با بیان اینکه مردم باید همچنان شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند، گفت: مردم باید برای جلوگیری از روند افزایشی بیماری، همچنان به توصیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا جامع عمل بپوشانند تا پیک‌های جدید این بیماری شیوع پیدا نکند.

شهریاری با قدردانی از دولت سیزدهم برای همتی که برای مهار کرونا نشان داد، افزود: همچنین کادر بهداشت و درمان بیش از ۳۰۰ شهید برای مبارزه با این بیماری تقدیم کرد و باید از این جانفشانی که در راه حفظ جان سایر هموطنان انجام شد به درستی مراقبت کرد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان درباره اینکه برای مهار قطعی کرونا نیاز به دریافت دزهای دیگری از واکسن کرونا است،‌ گفت: به تمام افرادی که بالای ۸۰ سال سن داشته یا زمینه ابتلا به بیماری را دارند، توصیه می‌شود نسبت به تزریق دز سوم و حتی چهارم واکسن کرونا اقدام کنند.

وی با بیان اینکه به میزان کافی واکسن دپو شده در کشور موجود است، خاطرنشان کرد:‌ درکشور موفق به تولید واکسن داخلی و با کیفیت بالا شدیم و از این حیث به دیگر کشورها و واکسن‌های خارجی وابستگی وجود ندارد و امیدواریم با همین روندی که دولت در پیش گرفته این بیماری برای همیشه ریشه کن شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کرونا ، ستاد ملی ، حسینعلی شهریاری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا ستاد ملی حسینعلی شهریاری دولت سیزدهم مهار کرونا تک رقمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نرخ‌ بیکاری اصفهان تک رقمی شد
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید