Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس، سید محمد قریشی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس، امروز در جمع خبرنگاران از اجرای ۲۴ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در این شهرستان خبرداد و اظهار کرد: طی رصد و پایش‌های مکرر از اراضی کشاورزی و در راستای حفظ کاربری باغی، زراعی و مبارزه با هر گونه ساخت وساز غیر مجاز در این اراضی، متخلفین در قریه های  واصفجان و هیزم دره شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پس شناسایی این ساخت و سازها و پس از اخذ دستور از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس و با هماهنگی و حضور مامورین نیروی انتظامی، نسبت به اجرای این احکام اقدام کردیم.

قریشی افزود: این احکام طی تبصره ۲ ماده ۱۰ اجرا و کلیه ساخت و سازهای غیرمجاز اعم از دیوار، بنا، فنس و غیره به تعداد ۲۴ مورد تخریب و به میزان ۲۷ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی منطقه آزاد سازی شد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس، با اشاره به عزم جدی اداره جهاد کشاورزی در راستای برخورد قانونی با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان، تاکید کرد: تیم های گشتی جهاد کشاورزی شهرستان پردیس به صورت شبانه روزی تمامی مناطق مربوطه را رصد و با متخلفان در امر ساخت و ساز غیر مجاز برخورد می کنند.

وی همچنین از تمام مالکان و کشاورزان خواست تا قبل از خرید ملک و هرگونه اقدام در زمینه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی به  مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و وضعیت ملک را استعلام کنند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی ادامه داد: همچنین در راستای حفاظت از اراضی کشاورزی و مبارزه با تغییر کاربری غیر مجاز، تعداد ۵ مورد ساخت وساز غیر مجاز در قریه تماشا رفع تصرف شد.

وی گفت: این اقدام طی هماهنگی و اخذ دستور قضایی از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و با همکاری عوامل نیروی انتظامی آغاز خریب ابنیه ساخته شده اجرا شد.

قریشی افزود: بدنبال اجرای این احکام حدود  ۵ هزار متر مربع از اراضی زراعی شهرستان پردیس آزاد سازی و رفع تصرف گردید.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس، بیان کرد: بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، اجرای هرگونه ساخت و ساز در خارج از محدوده قانونی شهرها و روستاها بدون اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون مذکور ممنوع بوده و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

وی ابراز کرد: طی این دو مرحله و با اجرا ۲۹ حکم تخریب، حدود ۲۷ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در روستاهای تماشا، واصفجان و هیزم‌دره شهرستان پردیس آزادسازی و رفع تصرف شد.

انتهای پیام/۶۷۰۱۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس سید محمد قریشی جهاد کشاورزی شهرستان پردیس رئیس اداره جهاد کشاورزی اراضی کشاورزی ساز غیر مجاز ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد