Web Analytics Made Easy - Statcounter

در قالب یک نظرسنجی، پیش‌بینی ۱۰ کارشناس بازار سرمایه درباره روند بازار و شاخص کل بورس در هفته پیش‌رو گردآوری شده است.

در قالب سوالی سه گزینه‌ای از ۱۰ کارشناس بازار سرمایه، در مورد پیش‌بینی روند شاخص کل بورس در هفته پیش رو که منتهی به چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ است، نظرسنجی صورت گرفت.

سوال و نتایج این نظرسنجی به همراه نظرات تکمیلی و کوتاه کارشناسان به شرح زیر است:

روند بازار سرمایه و بازدهی هفتگی شاخص کل بورس در هفته آتی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثبت. افزایشی

۲. بدون تغییر چشمگیر (کمتر از ۱ درصد)

۳. منفی. کاهشی

شما مخاطبان ایران اکونومیست می‌توانید نتیجه این نظرسنجی را در نمودار زیر مشاهده کنید.

همچنین در جدول زیر، علت انتخاب گزینه‌ها توسط کارشناسان توضیح داده شده است. 

نام کارشناس توضیحات کورش آسایش گزینه دوم. اخبار سیاسی و اقتصادی این هفته می‌تواند مسیر احتمالی شاخص را برای ادامه مشخص کند. فردین آقابزرگی گزینه سوم. القای عدم تاثیر افزایش قیمت اغلب کالاهای اساسی و اغلب کالاهای مصرفی از طریق کنترل شاخص و قیمت سهام در دستور کار قرارگرفته و تنها بازاری که برخلاف سایر بازارها روند نزولی دارد، بورس است. آرتا اسدی گزینه دوم. با توجه به این که اخبار هفته گذشته نتوانسته تغییر زیادی در روند ایجاد کند به احتمال زیاد شاهد تغییرات چشمگیری نخواهیم بود. اکبر ادهم گزینه دوم. با توجه عدم وجود اخبار منفی و مثبت در روزهای اخیر، حجم و ارزش معاملات متعادل، از منظر تکنیکال حرکت بین محدوده ۱۶۰۰ و ۱۵۰۰ میلیون واحد منطقی به نظر می‌رسد. آراد پورکار گزینه دوم. ارزش معاملات بازار کم است و تا زمانی که برای ارزش معاملات محدوده حداقل‌ها را در نظر بگیریم شاهد رکود بازار خواهیم بود. محمد خبری‌زاد گزینه دوم. بازار خنثی خواهد بود. ندا رضایی گزینه دوم. با توجه به تثبیت قیمت دلار بالای ۳۰ هزار تومان و اصلاح شاخص، بازار بدون تغییر چشمگیر پیش‌بینی می شود. بابک سالاروند گزینه دوم. با توجه به اینکه در چند وقت اخیر با افت بورس، سرمایه‌گذاران متضرر شدند و ارزش و حجم پایین معاملات حاکی از این موضوع است، در نتیجه عدم ورود نقدینگی قابل توجه باعث فرسایشی شدن بازار سرمایه می‌شود. حسین مریدسادات گزینه دوم. با توجه به كاهش ارزش معاملات در هفته كارى گذشته و از طرفى اخبار منفى درباره برجام، نمى توان به محرک هاى بازار براى ادامه روند صعودى بازار خوشبين بود. تنها نقطه اميدوارى محدوده حمايتى یک میلیون ۵۰۰ هزار واحد شاخص كل است كه بتواند محرك جذابى براى رشد مجدد بازار باشد. علی ملک لی گزینه سوم. با توجه به عدم وجود قدرت در شاخص برای صعود و عرضه‌های هفته گذشته، میل به نزول شاخص بیشتر است.

با توجه به انتخاب ۸۰ درصدی گزینه دوم (بدون تغییر چشمگیر) و ۲۰ درصدی گزینه سوم (منفی، کاهشی) توسط کارشناسان، به نظر می‌رسد روند هفته آینده بازار متعادل و رو به سمت منفی بوده تا جایی که متغیرهای اساسی برای رشد مانند ارزش معاملات افزایش پیدا کنند.

لازم به ذکر است نتایج این نظرسنجی و تحلیل کارشناسان، نظر ایران اکونومیست نبوده و سیگنال بورسی و توصیه به خرید یا فروش محسوب نمی‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بدون تغییر چشمگیر بازار سرمایه ارزش معاملات گزینه دوم پیش بینی شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام اولین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی جرئی به  2 میلیون و 304 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی 1400 واحدی به ارتفاع 765 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «تجلی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «خزامیا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 8 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 5 هزار میلیارد و 100 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 51 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 163 نماد در محدوده مثبت و 266 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 160 نماد در محدوده مثبت و 180 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • بورس امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر