Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا-  نخستین نشست شورای پدافند غیر عامل استان مازندارن با حضور معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور در نیروگاه شهید سلیمی نكا برگزار شد.        
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان نکا: در این جلسه که عبدالرحمان کشوری معاون انرژی سازمان پدافند غیر عامل کشور، سید اعتضاد مقیمی مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت نیرو، روح الله سُلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و جانشین رئیس شورای پدافند غیر عامل استان مازندران، حمید بخشی مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری مازندران، کوروش موسوی مدیر عامل برق منطقه ای مازندران و گلستان و رئیس کارگروه انرژی و تامین نیازهای ضروری پدافند غیر عامل استان، عبدالرضابابایی فرماندار شهرستان نکا و اعضای شورای پدافند غیر عامل استان مازندران حضور داشتند ابتدا حسینعلی تازیکی سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا ضمن عرض خوش آمد به میهمانان به بیان جایگاه نیروگاه، اقدامات انجام شده و در دست اقدام در زمینه پدافند غیر عامل در نیروگاه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تازیکی تولید برق را از حساسترین و مهم ترین مسله در وزارت نیرو برشمرد و گفت: تولید برق زیر ساخت همه زیر ساخت های کشور است و علاوه بر معیشت و زندگی مردم، امنیت کشور وابسته به آن می باشد و سه مرحله بمباران نیروگاه توسط رژیم بعثی عراق در زمان جنگ تحمیلی موید این مسئله است. 
وی با اشاره به این نکته که نیروگاه نکا نقش بسزایی در پایداری شبکه برق شمال کشور دارد بیان داشت : ضرورت تولید و افزایش نیاز جامعه می طلبد که به مبحث تولید نگاه ویژه بلند مدت داشته باشیم.       
وی ادامه داد: در استان به جهت مصارف کشاورزی، مهمان پذیر بودن و آماده بودن شرایط نیروگاه از بعد فنی و توجیه اقتصادی در طرح توسعه سیکل ترکیبی در فاز اول دو واحد گازی 162 مگاواتی به ظرفیت 324 مگاوات و در فاز دوم یک واحدبخاری به ظرفیت 160 مگاوات در حال احداث می باشد که در مجموع با اجرای این پروژه قدرت نامی نیروگاه به حدود 2700 مگاوات خواهد رسید.       
‌وی در پایان به تشریح اقدامات پدافندی انجام شده و در دست اقدام در نیروگاه پرداخت.        
در ادامه روح الله سُلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به موقعیت استراتژیک مازندران در شمال کشور گفت: نیاز است شورای پدافند غیر عامل، مصون سازی نهادهای مهم و استراتژیک استان و مراکز حیاتی در معرض تهدید را دوراندیشانه مورد توجه قرار داده تا بتواند ضمن ارائه خدمات در تابستان پیشرو به بیش از هفت میلیون جمعیت ثابت روزانه از هم استانی ها و گردشگران، از مراکز راهبردی نیز صیانت نماید.
در پایان معاون انرژی سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به تهدیدات دشمنان و وضعیت انرژی دنیا بیان داشت: در شرایط موجود باید تمام تلاش برای ایمن سازی زیر ساخت های حیاتی کشور صورت پذیرد و برای تامین نیازهای اساسی تلاش مضاعف نماییم و به مردم این اطمینان را بدهیم که اختلالی در خدمات و نیاز های اساسی ایجاد نخواهد شد.        
عبدالرحمان کشوری از اعلام آمادگی جهت رفع نیاز استانها در سطح کلان خبر داد و گفت : با هماهنگی های به عمل آمده آمادگی لازم جهت معطوف نمودن توجه تمام وزارت خانه ها جهت رفع نیازهای استانها با استفاده از ظرفیت تمام دستگاه ها به وجود آمد تا از شرایط گذر کنیم و بر مشکلات فائق آییم. 
کشوری مدیریت در شرایط اضطرار را مهم دانست و گفت: تداوم و تکرار رزمایش های انجام شده در پدافند غیر عامل باعث افزایش آمادگی می گردد و باید برای خنثی سازی و مقابله با جنگ روانی دشمن و جهت دهی به افکار عمومی در شرایط بحران راهکارهای لازم را تمرین وزمینه سازی نماییم.           
در این جلسه حمید بخشی مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری مازندران و  کوروش موسوی مدیر عامل برق منطقه ای مازندران و گلستان ورئیس کارگروه انرژی و تامین نیازهای ضروری پدافند غیر عامل استان گزارشی از ظرفیت ها، اقدامات و کارهای در دست اقدام استان را ارائه نمودند.         
پیش از برگزاری نشست، میهمانان و اعضای شورای پدافند غیر عامل استان از بهره برداری فاز اول پروژه آب شیرین کن نیروگاه به عنوان یکی از پروژه های مهم پدافندی استان و روند تعمیرات اساسی واحدهای بخار و بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه بازدید میدانی به عمل آوردند. 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اولین نشست شورای پدافند غیر عامل مازندران در نیروگاه نكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.    او گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.   مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.   بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.   او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

دیگر خبرها

  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور