Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بازرگانی آمریکا در پی افزایش تورم در کشورش که در طول ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است، وعده داد که تورم در ایالات متحده کاهش خواهد یافت.

جینا ریموندو وزیر بازرگانی آمریکا حدود یک سال پیش هم ادعا کرده بود تورم در آمریکا موقتی است.

وزیر بازرگانی آمریکا این اظهارات را روز یکشنبه به وقت محلی در شبکه سی ان ان بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری سی ان ان  از وزیر بازرگانی آمریکا پرسید چرا دولت بایدن به این مسائل قبل از اینکه تبدیل به یک بحران شوند، رسیدگی نمی کند که وی مدعی شد: به دلیل رهبری بایدن، آمریکایی‌ها بار دیگر به مشاغل خود بازگشته اند. حقوق ها افزایش یافته و بازار کارگران پر رونق است. مردم مجبور به تخلیه خانه های خود نشده اند.

وزیر بازرگانی آمریکا درعین حال اذعان کرد : درست است تورم یک مشکل است. بانک مرکزی مستقل عمل می کند.

ریموند همچنین با ادعای اینکه ما با یک بهبودی اقتصادی پر انرژی مواجه هستیم، وعده داد ما تورم را کنترل خواهیم کرد.

جنت یلن وزیر خزانه داری آمریکا پیش از این اعتراف کرد که وی و سایر مقامات دولت بایدن، در پیش بینی تورمی که در انتظار اقتصاد این کشور بوده مرتکب خطای محاسباتی شده و آن را دست کم گرفته اند.

به گزارش نیوزویک، وزیر خزانه داری آمریکا در یک گفت‌وگوی خبری اعتراف کرد که شخص وی به همراه سایر مقامات دولت «جو بایدن» دچار اشتباه محاسباتی در پیش بینی شدت تورمی شده اند که اقتصاد آمریکا پس از همه گیری ویروس کرونا تجربه کرده است.

منظور وزیر خزانه داری آمریکا از اشتباه محاسباتی در تورم به ماجرای تائید بسته محرک اقتصادی ۱.۹ تریلیون دلاری از سوی کنگره آمریکا در اوایل دوران ریاست جمهوری بایدن برمی گردد. بسته ای که شخص بایدن و سایر مقامات دولتش پیامدهای تورمی ناشی از آن را ناچیز شمرده بودند.

 پس از تائید این بسته از سوی کنگره، یلن آن را به «واکسنی برای اقتصاد آمریکا» تشبیه کرد و از نحوه کمک به دولت‌های محلی و ایالتی در واکنش به همه‌گیری کووید سخن گفت.

وزیر خزانه داری آمریکا در گفت‌وگویی با شبکه خبری ای بی سی نیوز در اسفند ۱۳۹۹ در پاسخ به سوالی در خصوص پیامدهای بسته محرک ۱.۹ تریلیون دلاری گفته بود که خطر تورم ناچیز و قابل مدیریت است. اما اندکی بعد و با افزایش تورم به میزانی که آمریکا در ماه مارس شاهد بیشترین افزایش ۱۲ ماهه قیمت ها در ۴۰ سال گذشته بود.

بر اساس گزارش وزارت کار آمریکا، تورم در ماه مارس  ۸.۵ درصد و در ماه آوریل ۸.۳ درصد بود که بالاترین سطح در۴۰  سال  گذشته است.

محبوبیت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز در پی این افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان، با سقوط تاریخی در نظرسنجی ها روبرو شده است.

شبکه خبری فاکس نیوز ۱۴ خرداد ماه در گزارشی اعلام کرد از زمانی که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ کار خود را آغاز کرده، قیمت هر گالن بنزین (۳.۸ لیتر) درسراسر این کشور بیش از دو برابر افزایش یافته است.

 این رسانه آمریکایی روز شنبه به وقت محلی در گزارشی اعلام کرد بر اساس داده های انجمن خودروی آمریکا، در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱، میانگین قیمت یک گالن  بنزین در سراسر آمریکا تقریباً ۲.۳۹ دلار بود.  اما در روز شنبه، قیمت متوسط هر گالن بنزین در این کشور  به ۴.۸۱ دلار افزایش یافته که پنج سنت نسبت به روز جمعه نیز گران تر است.

کاخ سفید این هفته از تصمیم اوپک برای افزایش عرضه  نفت استقبال کرد، درحالی که دولت آمریکا از ذخایر راهبردی  نفت خود استفاده کرده  و از شرکت‌های انرژی آمریکا به دلیل عدم افزایش تولید انتقاد کرده است.

جمهوری خواهان از افزایش مداوم و بی سابقه قیمت بنزین و تورم به عنوان دلیلی برای حمله به دولت بایدن استفاده کرده اند.

پاتریک دی هان، رئیس تجزیه و تحلیل نفت در شرکت "گاس بادی" پیش بینی کرد که میانگین ملی قیمت بنزین در این کشور به زودی در ماه جاری  به ۵ دلار در هر گالن خواهد رسید.

کاخ سفید اتهامات علیه دولت بایدن را مبنی بر اینکه سیاست های وی مسوول تورم بی سابقه در این کشور است، نپذیرفته است.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز اعتراف کرده است که آمریکایی ها برایشان مهم نیست که چرا قیمت بنزین افزایش یافته است بلکه آنها فقط می خواهند که قیمت بنزین پایین بیاید.

بانک مرکزی آمریکا در ماه مارس اعلام کرد که نرخ بهره را برای اولین بار از سال ۲۰۱۸ افزایش خواهد داد تا تورم را مهار کند. این نهاد فدرال نرخ بهره اصلی خود را به محدوده ۰.۷۵ تا ۱ درصد افزایش داده و اعلام کرده که سیاست های انقباض پولی بیشتری در راه است، زیرا هدف آن کاهش سرعت اقتصاد به منظور کاهش تورم است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: نرخ تورم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نرخ تورم وزیر خزانه داری آمریکا وزیر بازرگانی آمریکا افزایش یافته قیمت بنزین دولت بایدن جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 33 سنت معادل 0.40 درصد افزایش به 83 دلار و 29 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 36 سنت معادل 0.46 درصد افزایش 78 دلار و 47 سنت معامله می‌شود.
عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شدعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از 7 درصد و نفت آمریکا 6.8 درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.
آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.
اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.
از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا 499 حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر 2023 را نشان می‌دهد.
انتهای پیام/1

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟