Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@19:11:47 GMT

استحکام ساختمان‌های مشمول ماده ۱۰۰ باید تایید شود

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۱۳۲۵

استحکام ساختمان‌های مشمول ماده ۱۰۰ باید تایید شود

شهردار لاهیجان گفت: ساختمان‌های مشمول کمیسیون ماده ۱۰۰، برای صدور پایان کار از سوی شهرداری، استحکام بنای آنها علاوه بر استعلام توسط کارشناس رسمی، باید بر اساس ماده ۲۷ قانون نظام مهندسی کنترل و تایید شود.

رضا زنده دل در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ساختمان‌های مشمول کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری لاهیجان، معمولاً توسط مالکان آن، یک طبقه اضافه ساخته شده است، برای صدور پایان کار از سوی شهرداری، استحکام بنای آنها علاوه بر استعلام توسط کارشناس رسمی، باید بر اساس ماده ۲۷ قانون نظام مهندسی کنترل و تأیید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون ساختمان ناامنی در سطح شهر لاهیجان به شهرداری گزارش نشده است، افزود: ضوابط قانونی و تکلیف شهرداری لاهیجان برای ساخت و ساز در بافت تاریخی فرسوده شهر هنوز مشخص نیست.

شهردار لاهیجان خاطرنشان کرد: مدیریت شهری به تازگی مکاتبه‌ای با استاندار گیلان انجام داده است تا اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خصوص ساخت و ساز در بافت تاریخی فرسوده شهر تعیین تکلیف کند.

زنده دل تصریح کرد: اداره میراث فرهنگی در بافت تاریخی فرسوده به مالکان، اجازه ساخت‌وساز نمی‌دهد و ساختمان‌ها فرسوده شده و هر لحظه احتمال ریزش این بناهای قدیمی وجود دارد و هر چه سریع‌تر باید نوسازی و ایمن‌سازی شود.

به گزارش ایمنا، لاهیجان با حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع شده است.

کد خبر 579947

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لاهیجان شهرداري لاهيجان شهردار لاهيجان ایمنی ساختمان کمیسیون ماده 100 شهرداری بافت فرسوده بافت تاریخی شهر ميراث فرهنگي گيلان پروژه هاي عمراني پروژه های شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!

قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • سیستم روشنایی بوستان ولایت قم تکمیل می‌شود
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!