Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفرهای جاده‌ای مردم در چند روز تعطیل اخیر افزایش ۶۶ درصدی را نسبت به همین ایام در سال گذشته تجربه کرد و مثل همیشه پایتخت بیشترین خروجی خودرو را داشت و استان‌های شمالی بیشترین مسافر را در خود جای دادند.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس گزارش تردد تعطیلات نیمه خرداد امسال از سوی مرکز مدیریت راه‌های کشور، در روز ۱۴ خرداد ماه یک میلیون و ۸۱۱ هزار و ۸۸۰ وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی تردد کردند و متوسط تردد روزانه از ابتدای ایام تعطیل یعنی چهارشنبه ۱۱ خرداد تا دو روز پیش یعنی ۱۴ خرداد ماه دو میلیون و ۱۱۴ هزار و ۲۴۸ خودرو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بیشترین سفرهای جاده‌ای مربوط به پنجشنبه هفته گذشته (۱۲ خرداد ماه) با بیش از دو میلیون و ۴۳۹ هزار وسیله نقلیه است.

 

 

آمارها نشان می‌دهد که ترددهای بین استانی در این ایام ۶۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و ۳۳ درصد و ۱۷درصد نسبت به سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ رشد داشته است.

بر اساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک خوان، در همین ایام بیش از هفت میلیون و ۲۴۲ هزار و ۱۰۰ پلاک خودرو با ترکیب مبدأ استان‌های مختلف در محورهای برون شهری رویت شدند که از این تعداد شش میلیون و ۷۸۶ هزار و ۲۰۰ پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی مردم بوده است. همچنین از این تعداد بیش از حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار پلاک مربوط به استان‌های تهران و البرز بوده و به ترتیب استان‌های مازندران، فارس، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین پلاک‌های مشاهده شده در محورهای مواصلاتی را داشته‌اند.

 

 

نقشه تخلیه و انباشت خودروها در سراسر کشور نشان می‌دهد که استان‌های مازندران و گیلان به ترتیب با بیش از ۱۵۰ هزار و ۱۶۶ هزار پلاک غیر بومی بیشترین انباشت خودرو را تجربه کردند که نشان می‌دهد مقصدهای اول و دوم سفرهای اخیر مردم بوده‌اند و بیشترین سفر از استان تهران با تخلیه بیش از ۴۷۳ هزار خودرو انجام شده است.

از سوی دیگر آمار ترددهای بین‌استانی به تفکیک استان‌ها نشان می‌دهد که استان‌های گیلان، اردبیل، مازندران و خراسان شمالی با ۱۲۸ درصد، ۱۲۵ درصد، ۹۵ درصد و ۸۸ درصد افزایش ورودی و خروجی خودرو نسبت به سال گذشته بیشترین ترددهای بین استانی را تجربه کردند و در جاده چالوس، محور هراز، محور فیروزکوه، آزادراه قزوین – رشت، آزادراه تهران – کرج، آزادراه کرج – قزوین، تهران – قم و تهران – ساوه بیشترین تردد انجام شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سفرهای جاده‌ای ، ترددهای بین استانی ، جاده چالوس ، محور هراز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سفرهای جاده ای ترددهای بین استانی جاده چالوس محور هراز ترددهای بین استانی سفرهای جاده ای نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۱۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • تورم مسکن به کمترین رقم ۲ سال اخیر کاهش یافت
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • ثبت ۸۴۹ هزار تردد در مازندران در تعطیلات اردیبهشت
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد