Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری نانو در بخش های ساختمانی از جمله اسکلت ، نما ، طراحی داخلی و سیستم های ساختمانی کاربرد دارد این فناوری فرصت‌های فراوانی را جهت رقابت در صنعت ساختمان سازی نظیر ساخت و ساز سریعتر، امن تر، پایدار‌تر، مطلوب‌تر و مقرون به صرفه تر فراهم نموده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛  تا به امروز اختراعات بسیاری در زمینه فناوری نانو تکنولوژی انجام شده است اگرچه کاربرد و اثربخشی فناوری نانو اغلب با پیشرفت های آینده در فناوری پزشکی و شیمی همراه است، اما موارد استفاده از آن بسیار ظریف تر و گسترده تر از تعاریف ذهنی ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشورهای در حال توسعه، فناوری های نانو می تواند در چندین زمینه از جمله امنیت غذایی، تولید نهاده‌های دام، طیور و آبزیان، سیستم های تولید برنج، زیست‌فناوری کشاورزی، مراقبت های بهداشتی حیوانات، کشاورزی دقیق و هوشمند، صنایع غذایی، بخش های ساختمانی و استفاده از آب کاربردهای مهمی داشته باشد.

 فناوری نانو در بخش های ساختمانی از جمله اسکلت ، نما ، طراحی داخلی و سیستم های ساختمانی کاربرد دارد این فناوری فرصت‌های فراوانی را جهت رقابت در صنعت ساختمان سازی نظیر ساخت و ساز سریعتر، امن تر، پایدار‌تر، مطلوب‌تر و مقرون به صرفه تر فراهم نموده است.

به دلیل هزینه های زیادی که تولید این محصولات در پی دارد، کاربرد بازار تجاری این محصولات تاکنون تنها در مقیاس کوچک حاصل شده است. این هزینه ها به طور معمول با بازده بالاتر در بخش‌های پزشکی یا دارویی جبران می شود.

مهدی کدخدایی مدیر ترویج صنعتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره کاربردهای متعدد نانو اظهار کرد: بسیاری از مردم کاربرد نانو را در محصولاتی چون پوشاک و برخی مواد شوینده خلاصه می کنند این درحالیست که محصولاتی مثل بتن نانویی،یخچال نانویی، سرامیک، کف پوش نانویی و شیشه نانویی تولید و یا در دست ساخت است.

وی با اشاره به اینکه توجه به تولید انواع محصولات نانویی بسیار کم است بیان کرد: بسیاری از این محصولات در محل زندگی افراد استفاده شده است اما آنان از وجود آن مطلع نیستند.

کدخدایی به صادرات محصولات نانویی ناشناخته در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در ایران پنل های نمای ساختمان که جنبه زیبایی دارد را با استفاده از فناوری نانو تولید و به کشور های مختلف از جمله کانادا صادر می شود همچنین این محصول مدرک ثبت اختراع بین المللی را دریافت کرده است.

مدیر ترویج صنعتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره ویژگی پنل نمای ساختمان نانویی عنوان کرد: ویژگی منحصر به فرد این محصول مقاومت در برابر اشعه آفتاب است و مردم باید از این مسائل مطلع باشند تا با شنیدن عبارت فناوری نانو در ذهنشان این محصولات نیز مرور شود.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کانادا ساختمان صادرات نانو محصولات نانو فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»