Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: سامانه سوت‌زنی به دنبال ایجاد ارتباط دو طرفه میان دستگاه‌ها، مسئولان و شهروندان است، در این صورت مردم می‌توانند اطلاعات خود از سوء جریان‌های اداری را به اطلاع مسئولان برسانند و از طریق آن پیگیر مسائل باشند.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، احمدرضا مصور درباره عملکرد سامانه سوت‌زنی از زمان راه‌اندازی تاکنون اظهار کرد: بر اساس طرح شفافیت که به تصویب شورای اسلامی شهر اصفهان رسید، شهرداری اصفهان مکلف شد تا سامانه سوت‌زنی را راه‌اندازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: سامانه سوت‌زنی به دنبال ایجاد ارتباط دو طرفه میان دستگاه‌ها، مسئولان و شهروندان است، در این صورت مردم می‌توانند اطلاعات خود از سوء جریان‌های اداری را به اطلاع مسئولان برسانند و از طریق آن پیگیر مسائل باشند.

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه سامانه سوت‌زنی به اصلاح فرآیندها منجر می‌‌شود، اظهار کرد: اگر شفافیت را به عنوان یک بستر حقوقی در نظر بگیریم، ابزارهایی مانند سامانه سوت‌زنی به کمک آن می‌آید تا شفاف‌سازی‌ها اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح به دنبال این بودیم که علاوه بر ایجاد ارتباط با شهروندان، فرصتی ایجاد شود تا حریم خصوصی افراد نیز حفظ گردد، گفت:  نحوه فعالیت در این سامانه به منظور اطلاع‌رسانی از یک سوء جریان و تخلف است که نیاز به فرهنگ‌سازی بین شهروندان، مسئولان و مخاطبان سامانه دارد. 

مصور بر لزوم حفظ حریم خصوصی شهروندان در طرح شفافیت تأکید کرد و افزود: در قانون شفافیت تعریف حریم خصوصی مورد توجه قرار گرفته است و باید متوجه این مسئولیت مهم باشیم.

وی با بیان اینکه سامانه شفافیت شهرداری اصفهان به شکل کاملاً شیشه‌ای فرآیندها و اتفاقاتی که در آن رخ می‌دهد را به شهروندان عرضه خواهد کرد، تصریح کرد: این اتفاق شامل نقض حریم خصوصی شهروندان نخواهد بود.

رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در سامانه شفافیت معرفی برنامه‌های اجرایی شهرداری و امکان دسترسی به سامانه‌سوت‌زنی نیز وجود دارد و بر اساس آخرین اطلاعات مطرح شده در کمیته ارتقای سلامت اداری این موارد آماده شده است. 

وی افزود: مراحل تست و راه‌اندازی سامانه شفافیت گذرانده شده و اصلاحات جزئی داشته است، در حال حاضر شورای اسلامی شهر و شهرداری اصفهان باید اطلاع‌رسانی عمومی در مورد این سامانه و مزایای آن برای شهروندان را مد نظر داشته باشند.

مصور به تفاوت سوت‌زنی و افشاگری اشاره کرد و گفت: سوت‌زنی یک اطلاع‌رسانی یک‌طرفه، محدود و معین به افرادی است که به این سامانه دسترسی دارند، برای مثال در سامانه سوت‌زنی شورای اسلامی شهر اطلاعات را از رئیس کمیسیون پایش دریافت می‌کند و مسائل مورد نیاز به شهردار اصفهان و مدیر حراست شهرداری و مدیر بازرسی ارجاع می‌دهد، افشاگری و مطالبه‌گری در فضای وسیع‌تر تفاوت دارد، اما اصلاح‌کننده است، این اقدام باعث می‌شود افراد مراقب اعمال و رفتار خود باشند و افراد متخلف نیز متوجه می‌شوند که اخبار بسیار سریع‌تر به گوش مسئولان می‌رسد و مورد بازخواست قرار می‌گیرند. علاوه‌بر این وقتی اطلاعات از سوی شهروندان و مخاطبان روی کار آید، نقاط ضعف فرایندهای اجرایی به آسانی قابل شناسایی خواهد بود.

وی با تأکید بر لزوم اطلاع رسانی مناسب پیرامون این طرح گفت: معرفی این طرح به شهروندان نیازمند برنامه‌ای جامع و کامل است. این برنامه به همت همکاران ما در مدیریت شهری تدوین و اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان شورای اسلامی شهر اصفهان رئیس کمیسیون پایش سامانه سوت زنی ایجاد ارتباط اطلاع رسانی حریم خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟

یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است ولی برای تعطیلی، مالیات را بهانه می‌کنند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سپهر مهرابی، کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت شفافیت مالی در جریان کالا و خدمات  به بازارنیوز گفت: شفافیت مالی در بخش‌های مختلف اقتصادی برای دولت به منظور نظارت و تنظیم مؤثر جریان کالا‌ها و خدمات ضروری است.

وی افزود: شفافیت در زنجیره ارزش، امکان ارزیابی شفاف درآمد، هزینه‌ها و سود را فراهم می‌کند و دولت را قادر می‌سازد تا از رعایت مالیات اطمینان حاصل کند و از فرار مالیاتی جلوگیری کند. پیاده سازی سیستم‌های صورتحساب الکترونیکی، مانند سامانه مودیان، نقش اساسی در ارتقای شفافیت مالی و پاسخگویی در بخش‌های مختلف ایفا می‌کند. در همین رابطه نیز از دی ۱۴۰۲ همه مشاغل باید به سامانه مودیان متصل شوند.

مهرابی در ادامه با اشاره به لزوم شفاف شدن طلافروشان با پیوستن به سامانه مودیان گفت: یکی از بخش‌هایی که در برابر شفافیت مقاومت نشان داده، صنف طلافروشان است که هنوز هم به طور کامل به این سامانه متصل نشده‌اند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صنف طلافروشان اغلب در شرایط غیرشفاف فعالیت می‌کنند، فاکتور‌هایی با اجزای نامشخص و بدون شفافیت نیز صادر می‌کنند و به دنبال دور زدن قوانین در فرار از پرداخت مالیات هستند. طلافروشان در صورت اتصال به سامانه مودیان و شفافیت باید اجزا مختلف فاکتور را برای مردم اعلام کنند و صورتحساب‌های الکترونیکی با قالب مشخص و ریز جزئیات به مشتری و سامانه مودیان صادر کنند که درآمد، هزینه و سود آن‌ها را به طور دقیق منعکس کند.

وی افزود: با اتصال به سامانه مودیان، طلافروشان ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر سود و دستمزد فروش خود خواهند بود.


مهرابی در ادامه با اشاره به دلیل مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی اظهار کرد: مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی ناشی از عدم تمایل آن‌ها به افشای درآمد واقعی و ترس از دست دادن فرصت‌های احتمالی فرار مالیاتی است. با اتصال به سامانه مودیان، دیگر امکان دور زدن مردم در اخذ هزینه بیشتر و همچنین فرار از پرداخت مالیات واقعی وجود ندارد.

این کارشناس اقتصادی در بیان مشکل اصلی طلافروشان، گفت: طبق اعلام برخی افراد در درون صنف طلافروشان، مسئله جنجال دوباره آنها و بستن مغازه‌ها، اصلا سامانه مودیان نیست، بلکه اعلام و شفافیت دارایی‌ها برای مقابله با قاچاق در سامانه تجارت دلیل اصلی مخالفت‌های این صنف است، اما برای اینکه این موضوع را توجیه کنند؛ اعلام می‌کنند که سامانه مودیان و اخذ مالیات بیشتر، دلیل مخالفتشان است.

مهرابی در پایان گفت: مشخصا شفافیت دارایی‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است که مالیات را بهانه می‌کنند، ولی در هر صورت پیوستن به هر دو سامانه مودیان و سامانه تجارت الزاما باید صورت پذیرد و امکان دور زدن شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها از این پس وجود نخواهد داشت.


پایان پیام//

برچسب ها: مالیات طلافروشان ، طلا ، طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9u

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • برای رفع مشکلات شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • انتخاب شورای شهر محمدیه به‌عنوان شورای برتر استان قزوین
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی