Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن نمازی‌فر گفت: اغلب روستا‌های بخش سردشت و شهیون از طریق نصب پایه و شبکه سازی تامین برق شده و ساکنان آن‌ها از این نعمت بهره‌مند شده‌اند.

او می‌گوید: تعدادی از اهالی بخش‌های سردشت و شهیون در نقاط سخت گذر بوده و حمل پایه‌های بتنی و پیش ساخته شبکه برای تامین برق آن‌ها امکان پذیر نیست از این رو در سال‌های اخیر با بهره گیری از ظرفیت انرژی‌های نو نسبت به تامین برق آن‌ها از طریق نصب سامانه‌های خورشیدی یک کیلوواتی اقدام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شرکت توزیع برق دزفول گفت: طی سال‌های اخیر برای تامین برق ۲۵۱ خانوار، سامانه‌های خورشیدی یک کیلوواتی برای ساکنین روستا‌های سخت‌گذر بخش سردشت و شهیون احداث و موجب خوشحالی و امیدواری ساکنان این روستا‌ها شد.

به گفته او، تعدادی از باتری‌های این سامانه‌ها معیوب شده بودند و روستاییان نیز به دلیل قیمت بالای باتری‌ها (هزینه تعویض هشت باتری برای هر خانوار ۳۲۰ میلیون ریال) قادر به تامین هزینه تعویض آن‌ها نبودند.

این مقام مسئول  گفت: به منظور رفع این مشکلات، با پیگیری نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی و موافقت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، پروژه اصلاح و بازسازی این سامانه‌ها توسط این بنیاد تعریف شد تا با تعمیر آن‌ها بتوان امید و بالندگی را به این روستاییان برگرداند.

آقای نمازی فر  هزینه تهیه و تعویض ۱۷۰ دستگاه باتری را هفت میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این مبلغ توسط بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تامین و نصب باتری‌ها نیز توسط پرسنل توزیع برق شهرستان دزفول انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه خورشیدی شرکت توزیع برق سامانه ها تامین برق روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در دزفول گفت: ۵۳۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی دزفول در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ به کشت سیر اختصاص یافت و کشاورزان امسال ۱۳ تن محصول برداشت کردند.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول، افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان به سایر استان‌های کشور و درصورت فراهم بودن شرایط، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

قمرزاده ادامه داد: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

برداشت سیر در دزفول هرسال از اوایل اسفند ماه آغاز می‌شود و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد.

سال گذشته زراعی ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال با ۴ هزار تن افزایش، به ۱۳ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد