Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صمت ضمن تاکید بر اهمیت اجرای تامین مالی زنجیره‌ای در فضای اقتصادی کشور گفت: با توجه به افزایش قیمت‌های انجام شده بر روی کالا‌های اساسی، پیش بینی می‌شود که در سال ۱۴۰۲ ن تولیدکنندگان به تسهیلاتی بالغ بر ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز داشته باشند.


گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز_ سعید ترکاشوند؛ « مهدی نیازی» معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت در نشست خبری با حضور خبرنگاران در تشریح وظایف معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت گفت: پس از تغییر در چارت سازمانی وزارت صمت معاونت های متعددی همچون معاونت ذحقوقی و امور مجلس، معاونت صنایع حمل و نقل، معاونت صنایع عمومی، معاونت صنایع ماشین‌سازی و تجهیزات، معاونت معادن و فرآوری مواد و معاونت تجارت و خدمات تشکیل شد و اکنون وظیفه معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار ایجاد هماهنگی میان این معاونت ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر همچنین درباره حمایت های دولت از واحد های تولیدی پس از ارز ترجیحی گفت: در سال جاری چند اتفاق در فضای تولیدی کشور و نظام بین‌الملل به وقوع پیوست که باعث افزایش قیمت انواع کالاهای اساسی شد. جنگ روسیه و اوکراین تاثیر ویژه ای در افزایش قیمت محصولات داشته است.

وی محاسبه نرخ حقوق گمرکی و حذف ارز ترجیحی را از دیگر عوامل موثر در افزایش قیمت کالاهای مصرفی بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع از بهمن سال ۱۴۰۰ وزارت صمت بسته های حمایتی خوبی را تهیه و آماده کرد اجرای آن نیازمند تصویب در جلسه ه‍ئیت وزیران است.

نیازی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار بازار نیوز درباره برنامه های وزارت صمت برای تامین مالی زنجیره‌ای تولیدکنندگان گفت: تا سال گذشته ۹۰۰ همت به بخش صنعت و معدن بوده است اما امسال با توجه به افزایش قیمت کالاها ما در نظر داریم ۴۰۰ همت بیش از رقم سال گذشته به بخش صنعت و معدن تزریق شود.

معاون وزیر صمت تحقق کامل تامین مالی زنجیره‌ای در نظم اقتصادی کشور را یک امر مثبت توصیف کرد و گفت: مطمئنا با اجرای شدن این سیستم ما شاهد آثار مثبتی در ساختار تامین مالی واحد‌های تولیدی خواهیم بود؛ در حال حاضر بانک مرکزی نیز در راستای تکمیل این امر همکاری های خوبی را انجام داده است.

این مقام مسئول در ادامه پیرامون کم و کیف قرعه کشی خودرو از طریق سامانه یکپارچه فروش گفت: معاونت هماهنگی محیط کسب و کار دخالتی در این حوزه نداشته و بهتر است مسئولین معاونت صنایع حمل و نقل در این زمینه اظهار نظر کند.

//پایان پیام

برچسب ها: مهدی نیازی ، وزارت صمت ، سید رضا فاطمی امین ، محیط کسب و کار ، تولیدکنندگان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RYT

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مهدی نیازی وزارت صمت سید رضا فاطمی امین محیط کسب و کار تولیدکنندگان تامین مالی زنجیره ای محیط کسب و کار معاونت صنایع افزایش قیمت وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی