Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدهادی صادقی در نشست تخصصی مسیر تحول؛ "دانشگاه و دولت، منطق حکمرانی" که به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد، به ضرورت انجام رسالت و ماموریتی که دانشگاه‌ها در راستای کمک به موفقیت کشور بر عهده دارند، اشاره و بیان کرد: امروز موضوع غالب و مطلق در دانشگاه‌های ایران، علم نیست؛ بلکه با توجه تنگنا‌ها و موقعیت خاصی که کشور دارد، موضوع امروز دانشگاه‌های کشور، ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر این نکته که ما موظف هستیم مسائل ایران در مورد مطالعه جدی قرار دهیم، افزود: اگرچه پرداختن به علم شایسته تعبیر و فضیلت است، اما در موقعیت فعلی و با محدودیت سرمایه‌ها و امکانات، نمی‌توان فعالیت‌های علمی و پژوهشی را به علایق و ذوق علمی همکارانمان در دانشگاه‌های کشور اختصاص داد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، ادامه داد: این امر موجب بهم ریختن ریخت فعالیت‌ها و مطالعات علمی و پژوهشی خواهد شد بدون اینکه در پیوند با هم منجر به برآیندی متوازن و اثرگذار شود، لذا تجدید نظر در حکمرانی و مدیریت علمی در مقیاس کلان در سیاست‌های ملی در ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

صادقی با تاکید بر این موضوع که دانشگاه باید تکلیف خود را در اولویت بندی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مشخص کند، گفت: بدنه علمی دانشگاه شیراز به طور جدی وارد میدان شده تا کارآمدی فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی را بیش از گذشته ارتقاء دهند که مسئله‌ای بسیار مهم است و طبیعتا ماموریت‌هایی که تعریف می‌شود باید شفاف و معطوف به اسناد بالادستی و دارای سنخیت باشد و همچنین باید سایر کنشگران را هم درگیر کند.

به گفته او؛ هوش مصنوعی و آی تی، آب و محیط زیست و رویکرد تمدنی در حوزه‌های علوم انسانی از ماموریت‌هایی است که در دانشگاه شیراز مورد تاکید جدی قرار دارد.

معاون دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: حضور مشاور بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و استاندار فارس و در این نشست نشان از رویکردی متفاوت در بهره مندی از تعاملی سازنده و نظام‌مند بین دانشگاه و دستگاه‌های بهره بردار دارد.

علیرضا افشاری فر، استاد دانشگاه شیراز و معاون سابق آموزشی نیز در این مراسم بیان کرد: جهت دهی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در راستای یک سیاست گذاری معین و برنامه‌ای هدفمند و در چارچوب دانش و تخصص، همواره یکی از دغدغه‌های مدیریت دانشگاه شیراز در دوره‌های مختلف بوده است.

او با بیان اینکه طی چند دهه اخیر برنامه‌های مختلفی تدوین شده، اما در مرحله اجرا به دلایل مختلف به دستاورد‌های مورد انتظار آن نرسیده‌ایم، افرود: عدم تبدیل شدن آن برنامه‌ها به یک فرهنگ عمومی، عدم نگاهی تلفیقی و تشویقی و عدم ارتباط تعیین شده بین مدیران دستگاه‌های اجرایی و دانشگاهیان از جمله این دلایل است.

افشاری فر همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در شهریورماه سال ٩٩ دفتر سیاست گذاری در دانشگاه شیراز راه‌اندازی شد، گفت: تشکیل شورای سیاست گذاری دانشگاه، تشکیل این شورا در دانشکده‌ها و تشکیل تیم‌های پیگیری از جمله اقداماتی است که طی فعالیت این دفتر تاکنون انجام شده است.

او گفت: این دفتر حول محور‌های رصد و مدلسازی، رصد مرز‌های دانش، رصد اسناد بالادستی و رصد توانمندی‌های موجود فعالیت می‌کند و بر اساس این مراحل محوریت فعالیت‌های دانشگاه شیراز تعریف می‌شود.

افشاری‌فر گفت: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی در تعیین نیاز‌ها دچار مشکل هستند که باید با کمک دانشگاهیان، اولویت بندی نیاز‌ها را انجام دهند.

این استاد دانشگاه شیراز، هدفمندسازی جذب اعضای هیئت علمی و توسعه رشته گرایش‌ها را از مزایای تشکیل این دفتر ذکر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شیراز مدیریت علمی سیاست های کلان ملی دانشگاه شیراز دانشگاه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند