Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا موسوی مشکینی، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان، در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه به مناسبت ۵ ژوئن روز جهانی محیط زیست، اداره کل محیط زیست قم را مخالف استقرار صنایع آلاینده در استان خواند و گفت: سیاست گذاران استان نباید فرش قرمز جلوی هر صنعتی پهن کنند.

مدیر کل سازمان محیط زیست با اشاره به فعالیت ۱۱ واحد تولید سرب در استان از نظارت جدی بر عملکرد این واحد‌ها خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی مشکینی، فعالیت این واحد‌ها را کمتر از ۳۰ درصد از ظرفیت مجوزشان دانست و گفت: با توجه به نظارت سازمان حفاظت محیط زیست بر نیاز اولیه واحد‌های تولید سرب استان یعنی باطری‌های فرسوده وارداتی، فعالیت این واحد‌ها به دقت پایش می‌شود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم در ادامه صندوق ملی محیط زیست را ظرفیتی نوپا در راستای حمایت از طرح‌های این حوزه دانست و با اشاره به ناشناخته بودن این ظرفیت برای برخی از واحد‌های صنعتی، از متولیان خواست از تسهیلات کم بهره این صندوق برای رفع آلودگی صنایع بهره بگیرند.

موسوی مشکینی پدیده گرد و غبار امسال را بی سابقه دانست و گفت: در ۷۷ روز اول سال گذشته ۱۵ روزِ پاک داشتیم که این تعداد روز امسال به ۶ روز کاهش پیدا کرده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم، تعداد روز‌های ناسالم برای گروه‌های حساس را در ۷۷ روز اول سال، ۱۳ روز و تعداد روز‌های ناسالم برای عموم را در این مدت ۸ روز خواند و گفت: این میزان روز در مدت مشابه سال گذشته ۷ و صفر بوده است.

موسوی مشکینی تعداد ایستگاه‌های ثابت ثبت آلودگی هوا را در شهر قم ۳ ایستگاه می گوید: با توجه به گستره شهر، به ۱۰ ایستگاه نیاز داریم.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان در ادامه گفت: ایجاد ایستگاه چهارم در منطقه پردیسان هم از مصوبات سفر رئیس جمهور است که در آینده نزدیک راه اندازی می‌شود.

موسوی مشکینی با اشاره به کم آبی‌های اخیر و قطع شدن ورودی آب دریاچه نمک، گفت: اگرچه تاکنون این دریاچه کانون ریزگرد داخلی نبوده است، اما اگر روند کم آبی ادامه پیدا کند، این اتفاق تلخ را شاهد خواهیم بود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان  قم به بهره برداری صنعتی از این دریاچه هم می گوید: هرگونه بهره برداری از این ظرفیت نیازمند ارائه طرح زیست محیطی است تا به آن آسیب نرسد، اما تاکنون هیچ برنامه‌ای ارائه نشده است.

موسوی مشکینی سگ‌های ولگرد را هم آسیبی برای زندگی انسان‌ها بیان کرد و شهرداری و وزارت کشور را متولی جمع آوری این حیوانات دانست.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان  قم افتتاح پاسگاه پلنگ درّه به مساحت ۷۰ متر، تجهیز یگان موتوری محیط بانان به ۱۰ دستگاه موتورسیکلت و رونمایی از نمایشگاه عکس محیط زیست در خانه فرهنگ به مدت یک هفته در خیابان شهید فاطمی را از جمله اقدامات سازمان محیط زیست در روز محیط زیست اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست صنایع آلاینده مدیر کل حفاظت محیط زیست استان موسوی مشکینی واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر