Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: مرتع‌داران به ظرفیت مرتع توجه کنند و دام مازاد به مرتع نیاورند‌.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ مهلت تعیین تکلیف پروانه های مرتع داری تا پایان مرداد 1401.

کارشناس اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: مرتع‌داران به ظرفیت مرتع توجه کنند و دام مازاد به مرتع نیاورند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آراد وزیریان اظهار داشت: مرتع شامل زمینی است که می‌تواند کوه یا دشت باشد که شامل گیاهان علفی خودرو جهت تالیف دام است.

وی با بیان اینکه اهمیت مراتع برای همه شناخته شده است، تصریح کرد: مراتع علاوه بر اینکه می‌توانند در تولید علوفه نقش داشته باشند؛ در زمینه کاهش کربن، حفظ خاک و ذخیره منابع آبی نیز نقش دارند.

وی افزود: احیا و جلوگیری از تخریب مراتع علاوه بر اینکه می‌تواند علوفه مورد نیاز دام‌ها را تامین کند می‌تواند در جلوگیری از سیل نیز موثر باشد. همچنین مراتع می‌توانند از ورود آفاتی که باعث ضرر و زیان به بخش کشاورزی می‌شوند جلوگیری کنند.

وزیریان با تاکید بر اینکه موارد ذکر شده در پروانه مرتع داری باید رعایت شوند، عنوان کرد: یکی از موارد مورد توجه،اهمیت ورود و خروج دام و ظرفیت در نظر گرفته شده برای مرتع است؛ دامداران باید از آوردن دام مازاد خودداری کنند. ورود بیش از حد دام به مرتع و استفاده خارج از ظرفیت مرتع باعث آسیب به پوشش گیاهی و فرسایش خاک آن منطقه می‌شود.

وی ادامه داد: مرتع داران عوارض قانونی چرا را پرداخت کنند. مراتع دارای پروانه چرا دام دارند ولی هنوز طرح مرتع داری آنها تایین نشده و تا پایان شهریور ۱۴۰۱فرصت دارند که نسبت به طرح مرتع داری اقدام کنند. همچنین مراتعی که دارای طرح مراتع واگذار شده هستند نسبت به برنامه‌های پیش بینی شده توجه داشته باشند.

این کارشناس با اشاره به اینکه گرمای هوا و فصل تابستان ممکن است عامل آتش‌سوزی در یک مرتع شود، عنوان کرد: در این شرایط علاوه بر حفظ خونسردی، مردم برای اطفا حریق مشارکت داشته باشند.

وزیریان خاطرنشان کرد: مرتع دارانی که فوت شدند همسر و فرزندان آنها نسبت به تعیین تکلیف پروانه مرتع داری متوفی تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۱فرصت اقدام دارند؛ این فرصت تمدید نخواهد شد.

   انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایان مرداد پروانه های مرتع منابع طبیعی مرتع داری تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه

«القاصی» در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه گفت: در راستای تعیین تکلیف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

«صالحی» دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند. 

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است. 

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش