Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع لبنی از جزئیات طرحی برای افزایش سرانه مصرف و توزیع لبنیات با کالا برگ خبر داد که به تازگی به دولت ارائه شده است.

به گزارش ایران اکونومیست،‌ میراسلام تیموری امروز در نشست خبری به مناسبت روز جهانی شیر با بیان اینکه اصلاح یارانه‌ها برای محصولات لبنی در صورتی که برنامه‌ای وجود نداشته باشد موجب کاهش مصرف می‌شود، اظهار داشت: به تازگی طرحی را به دولت ارائه داده‌اند که لبنیات با کالا برگ توزیع شود که در این صورت سرانه مصرف افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع لبنی با اشاره به جزئیات این طرح گفت: با احتساب سرانه مصرف 90 کیلوگرم هزینه خانوار شیر در ماه 75 هزار تومان خواهد شد بنابراین به دولت پیشنهاد دادیم که معادل این میزان را کالا برگ محصولات لبنی به مردم بدهد تا آنها بتوانند صرفاً اینگونه محصولات را خریداری کنند.

وی افزود: مبالغ یارانه 300 و 400 تومان اگر فقط منظور برای جبران افزایش 4 قلم کالا باشد بسیار مناسب است و حتی بیشتر هم می‌باشد،‌ اما واقعیت این است که اصلاح 4 قلم کالا موجب افزایش قیمت سایر کالاها هم شده است. بنابراین برخی از خانواده‌ها به دنبال خرید محصولات ضروری‌تر هستند و از خرید محصولات لبنی غافل می‌مانند در حالی که تأثیر این محصولات لبنی برای سلامتی بسیار مهم است.

تیموری افزود: در صورتی که دولت کالا برگ محصولات لبنی توزیع کند خانواده‌ها به میزان کافی از اینگونه محصولات استفاده خواهند کرد و سلامتی آنها کمتر در معرض خطر قرار می‌گیرد.

وی پیش‌‌بینی کرد: اگر دولت برنامه‌های مقابله‌ای با کاهش مصرف محصولات لبنی نداشته باشد پس از اصلاح یارانه‌ها در کوتاه‌مدت سرانه مصرف 15 تا 20 درصد کاهش یابد.

وی در پاسخ به گفته خبرنگار فارس مبنی بر اینکه بخشی از وظایف صنایع لبنی کاهش هزینه‌های تولید است و نباید به هر قیمتی که صنایع لبنی تولید کردند مردم قیمت آن را بپردازد، گفت: دقیقاً حرف درستی است و ما هم به اینگونه قیمت‌گذاری که بر اساس هزینه‌های تولید باشد اعتراض داریم و طرحی را با اتاق بازرگانی بررسی می‌کنیم که نوع قیمت‌گذاری‌ها را تغییر دهیم.

تیموری افزود: در روش قیمت‌گذاری به ازای هزینه تولید، امکان رقابت و بهره‌وری پایین می‌آید دولت باید اجازه بدهد بازارهای صادراتی باز باشد تا تولیدکنندگان در مقایسه با شرکت‌های بزرگ دنیا خودشان را ارزیابی کرده و بهره‌ور سازند.

به گفته وی، در شرایط فعلی نه شرکت‌ها می‌توانند بهره‌وری خود را اثبات کنند و نه دیگران می‌توانند کم بهره‌ور بودن این شرکت‌ها را نشان دهند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محصولات لبنی صنایع لبنی سرانه مصرف کالا برگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طرزعلی در گفتگو با خبر ۱۴ گفت: برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه