Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-30@09:55:37 GMT

درخواست کاربران فضای مجازی برای تحریم کالاهای هندی

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۵۸۲۸

درخواست کاربران فضای مجازی برای تحریم کالاهای هندی

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، در پی انتشار توئیت توهین‌آمیز سخنگوی حزب حاکم هند علیه پیامبر اکرم(ص)، هشتگ «#الا_رسول_الله_یا_مودی» با استقبال گسترده کاربران مسلمان روبه‌رو شد. 

فعالان شبکه‌های اجتماعی در توییت‌های خود خواستار تحریم سیاسی و اقتصادی هند شدند. مریم یکی از کاربران در توئیت خود نوشت: ای مسلمانان از مردم کویت عبرت بگیرید و محصولات هندی را تحریم کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



احمد الخلیلی، مفتی اعظم سلطان نشین عمان نیز به نوبه خود از سخنگوی حزب حاکم بهاراتیا جاناتا به شدت انتقاد کرد و با انتشار پستی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی توییتر نوشت: سخنان وقیحانه و توهین سخنگوی رسمی حزب تندرو حاکم در هند علیه رسول اسلام (ص) و همسر ایشان، جنگ علیه مسلمانان است.

علی القره داغی دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان نیز در هشتگ «#الا_رسول_الله_یا_مودی» خطاب به مودی نوشت: به نوبه خود می‌گوییم: دیوانگی شما، سبک مغزی شما و داعشی‌گری هندویی شما فقط روح بیمار شما را تسکین می‌دهد و زیانی به ساحت پیامبر ما نمی‌رساند.

«لقاء مکی» یک کاربر دیگر در توئیت خود نوشت: اظهارات توهین آمیز حکومت هند با هدف مستقیم تحریک مسلمانان هند و ایجاد درگیری است و ظلم و ستم بیشتر و قوانین نژادپرستانه را توجیه می‌کند. اما این بار همه مسلمانان جهان با آن مقابله خواهند کرد.

«سیف الهادی» در توئیتی نوشت: تحقیر و توهین علیه مسلمانان از روزی آغاز شد که در برابر جنایات صهیونیست‌ها در فلسطین سکوت کردند.

«احمد السید» از فعالان شبکه‌های اجتماعی در توئیتی در حساب شخصی خود نوشت: مدت‌هاست که مسلمانان در هند تحت آزار و اذیت و حملات مکرر با حمایت دولت قرار گرفته‌اند. در این مسیر، هزاران زن محجبه و بسیاری از اقشار ضعیف آسیب دیده‌اند و کار به جایی رسیده است که یک مقام دولتی به توهین آشکار به پیامبر ما و تاج سر ما محمد(ص) اقدام می‌کند.

«محمد الحسن الددو» نیز در توئیتی نوشت: وظیفه مسلمانان در قبال اهانت کنندگان به اسلام و پیامبر بزرگوارش تحریم سیاسی و اقتصادی آنهاست. رابطه دیپلماتیک با این حکومت‌ها هیچ خیری ندارد وقتی که عزت ملت را حفظ نکند.

در پی این اعتراضات، سخنگوی حزب حاكم هند مجبور شد توئیت توهین‌آمیز را حذف کند. 

منبع: تقریب

کلیدواژه: مسلمانان هند اهانت به پیامبر ص فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • دستگیری عاملان توهین به وینیسیوس در ال‌کلاسیکو
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان