Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: حفظ سلامت و امنیت مردم باید خط قرمز مسئولان باید باشد.اولین وظیفه حاکمیت، تامین سلامت و امنیت است و لذا هیچ مسئولی در هیچ موقعیتی نمی‌تواند از این موضوع به هر بهانه‌ای غفلت کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، اسماعیل محبی پور در کمیته سلامت استان فارس با موضوع بررسی وضعیت بیماری سالک در این استان افزود: اگر حاکمیت نتواند سلامت و امنیت مردم را در حداکثر مقدورات خودش تامین کند سایر خدمات زیر سوال می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 او با اشاره به رخداد سقوط ساختمان متروپل آبادان افزود: در چنین شرایطی دشمنان هم از وقوع چنین اتفاقی سوء استفاده می کنند اما جدا از بحث امنیت روانی، سلامت مردم باید خط قرمز ما باشد و این را باید به شعار خود تبدیل کنیم.اقشار محروم در معرض آسیب بیشتری از بیماری سالک هستندمعاون استانداری فارس بیان کرد: بحث سالک هزینه‌های مالی و روانی زیاد و بعضا جبران ناپذیر برای فرد مبتلا و خانواده او به دنبال دارد و برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد هزینه می‌کند.محبی پور افزود: در این بین جمعیت محروم و مظلوم ما می تواند دچار بیشترین آسیب شود چرا که اقشار مرفه معمولا از نظر بهداشت مراقب خود هستند و برای این منظور هزینه نیز می‌کنند اما مناطق حاشیه ای و اقشار ضعیف هستند که نیاز به کمک و مساعدت دولت دارند و به همه ارکان حاکمیت تاکید داریم که نسبت به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند.او ادامه داد: از آنجا که دولت سیزدهم به دنبال برقراری عدالت و افزایش آرامش اقشار محروم جامعه است در موضوع بهداشت باید توان و انرژی بیشتری بگذاریم.وی، با اشاره به معرفی سه عامل انتشار سالک شامل ویروس، ناقل و مخزن گفت: در جلسه‌ای که با حضور فرمانداران نسبت به افزایش سگهای ولگرد به عنوان یک عامل نگران کننده در انتشار سالک اشاره شد که باید نسبت به جمع آوری سگ های ولگرد اقدام جدی شود.محبی پور افزود: امروز حوزه بهداشت و درمان فارس از جهت پیشرفت به نقطه‌ای رسیده که خیلی خوب تشخیص داده می‌شود اما با فرض اینکه فارس در بحث سالک در وضعیت کبود قرار دارد باید کارها با جدیت دنبال شود.وی ادامه داد: از دانشگاه علوم پزشکی فارس انتظار داریم که با توجه به اشاره رهبر معظم انقلاب بر مساله دانش بنیان در نامگذاری شعار امسال از ظرفیت این نامگذاری در جذب بودجه های پژوهشی برای اقدامات دانش بنیان استفاده کند.به گفته متخصصان، عامل بیماری سالک، انگل لیشمانیا است که در بدن موش صحرایی وجود دارد. پشه سالک بعد از خوردن خون موش صحرایی و آلوده شده به این انگل با گزش انسان او را آلوده می‌کند.  محل زندگی پشه ناقل سالک، مخروبه‌ها، شکاف دیوارها و محل تجمع زباله و کودهای حیوانی است. با پاکسازی و بهسازی اینگونه نقاط، محل زندگی این پشه‌ها نابود می‌شود و تعداد آن‌ها به صورت قابل توجهی کاهش می‌یابد.انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت فارس معاون استاندار سلامت و امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • تغییر نام جزیره ابوموسی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • تغییر نام جزیره ابوموسی!
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد