Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور مجازات افرادی را تشریح کرد که با تصادفات ساختگی و صوری قصد اخذ پول از رانندگان دارند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سرهنگ عین‌الله جهانی در برنامه تلویزیونی درباره مجازات افرادی که با تصادفات ساختگی قصد اخاذی از رانندگان را دارند، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که اخیراً گزارشاتی را درباره آن از استان‌ها داشتیم، مسئله صحنه‌سازی در تصادفات یا همان تصادفات صوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور با تأکید بر اینکه تشخیص اینگونه تصادفات برای کارشناسان تصادفات، کار بسیار راحتی است، گفت: از طرفی دیگر، معدود افرادی که با انجام این کار اهداف متقلبانه در ذهن دارند، باید بدانند که برابر ماده 61 قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث، هر کس با انجام کارهای متقلبانه مانند صحنه‌سازی تصادفات، عوض کردن خودروی تصادفی، وارد کردن خسارات عمدی به یک وسیله‌نقلیه، مبلغی را دریافت کنند، از 6 ماه تا دو سال به حبس محکوم شده و باید معادل دو برابر مبلغ اخذ شده چه از بیمه چه از یک شخص را بپردازند.

این مقام انتظامی بیان کرد: برخی اوقات صحنه‌های تصادفات به مرحله‌ای می‌رسد که کارشناس تصادفات، آن را کشف و به مراجع انتظامی و قضائی گزارش می‌کنند یعنی پیش از اخذ پول توسط افراد متقلب و در مرحله شروع به جرم، صحنه‌سازی کشف شده و اگر در مرحله شروع به جرم، این جرم کشف شود، برای افرادی که اقدام به این عمل مجرمانه کردند علاوه بر تشکیل پرونده در مراجع قضائی از هشت تا 18 میلیون تومان جزای نقدی پیش‌بینی شده است.

وی، به آن دسته معدود افرادی که با این رفتارهای متقلبانه، صحنه‌های صوری و تصادفات ساختگی، قصد اخاذی از دیگران را دارند هشدار داد که در مقابل پلیس هوشمند و قانون قرار دارند و حتماً به شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

جهانی متذکر شد: در اینگونه تصادفات به طور مثال یک عابرپیاده در نقاطی همچون رمپ‌ها یا مناطقی که ترافیک سنگین‌تر و سرعت‌ها پایین‌تر است، خودش را به آیینه خودرو می‌زند؛ اینگونه افراد تمام تلاش خود را می‌کنند تا بگویند در تصادف مجروح شده‌اند اما نیازی نیست که وی به بیمارستان انتقال پیدا کند و از راننده می‌خواهد مبلغی به وی داده تا خودش به درمان بپردازد یا اینکه از راننده می‌خواهند که وی را به نزدیک‌ترین بیمارستان برسانند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: هموطنان در مواجه با چنین شرایطی باید به سرعت با پلیس 110 تماس گرفته و شرایط تصادف را به نیروهای راهور و انتظامی اعلام کنند تا اینگونه افراد بازداشت شده و تحویل مراجع قضائی شوند.

مرگ همسر و فرزند "حامد سلطانی" به‌خاطر باز نشدن ایربگ خودرو!/ ارجاع پرونده قصور سازمان استاندارد و خودروساز مربوطه به مراجع قضایی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوادث راهور حوادث راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد

سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار کرد که ار فروشنده ای دوره گرد در مقابل مغازه عرضه گوشت خود یک عدد سنگ چاقو تیز کنی خریداری کرده است .

وی افزود: طبق اظهارات شاکی ، فروشنده دوره گرد به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ است کارت بانکی و رمز آن را شاکی اخذ کرده و پس از برداشت ۳ میلیون ریال ، در فرصتی مناسب از کارت بانکی کپی گرفته و بعد از گذشت چند ساعت ، مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارت قصاب برداشت کرده است .

سرهنگ فدائیان افزود : با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسان سایبری پلیس فتا ، با دستور قضایی حساب بانکی مذکور مسدود و وجه به حساب شاکی عودت داده شد.

سرهنگ فدائیان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک‌های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند .

طبق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای ، هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است؛ لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • سرمربی تیم فولاد: مگر چه گفتم که اینگونه جریمه کردند
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • مامور قلابی در سنگر دستگیر شد
  • اراذل و اوباش قمه به دست در تبریز زمین‌گیر شدند
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها | ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت رخ داد + تصاویر قاتلان و صحنه‌های قتل
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند
  • همدردی مردم نیویورک با دانشجویان معترض