Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «سید احمد مقدسی» روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی شیر افزود: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، نیاز گاوداری‌ها به نقدینگی افزایش یافته و تاکنون ۱۱۰ میلیارد تومان از سوی گاوداران استفاده شده و مابقی تسهیلات را دریافت نکرده‌اند.

 رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران اظهار داشت: در پی اصلاح نظام یارانه‌ای بخشی از نهاده یارانه‌ای گاوداری‌ها تحویل داده نشده به‌طوری‌که تاکنون پنج استان بزرگ کشور و قطب تولید دام سنگین ۳۵ هزار تن جو طلب دارند که وزارت جهاد کشاورزی هنوز پرداخت نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: وزارت جهاد کشاورزی قبل از اینکه مطالبات تولیدکنندگان را پرداخت کند، ۱۰ روز آخر اردیبهشت خوراک دام را با نرخ نیمایی در سامانه بازارگاه عرضه کرد، بنابراین نهاده‌ای که در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود باید ۵۰ درصد آن به‌صورت نقد از سوی دامداران پرداخت شود و با توجه به بالارفتن حجم نقدینگی، تامین چنین مبالغی از توان برخی از گاوداران خارج است.

مقدسی درباره وضعیت تولید شیر خام گفت: با اصلاح نظام یارانه‌ای، میزان تولید شیر خام در کشور مطابق با میانگین کشورهای اروپایی است و مشکلی از نظر میزان تولید وجود ندارد.

 رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران افزود: اکنون نهاده‌های دامی توسط برخی شرکت‌های وابسته به سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام و همچنین یک شرکت خصوصی هنوز به دامداران تحویل داده نشده است، درحالی که پول را از فروردین‌ماه دریافت کرده‌اند.

به گفته وی، نهاده‌های دامی این شرکت‌ها در گمرکات موجود است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور شیر خام لبنیات سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شیر خام وزارت جهاد کشاورزی شیر خام لبنیات سید جواد ساداتی نژاد شیر خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد

کارشناس بازارهای مالی گفت: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است. - اخبار اقتصادی -

علی حیدری کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بازارهای مالی در روزهای اخیر گفت: نوسان نرخ ارزی که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم ناشی از تشدید هیجانات سیاسی و امنیتی بود و تغییری در بنیادهای اقتصاد ایران روی نداده است.

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/ خبری از افزایش قیمت دلار نیست

وی گفت: بنیاد اقتصاد ایران نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، به عنوان نمونه میزان صادرات نفت ایران به قبل از تحریم ها برگشته است و هم‌زمان قیمت این طلای سیاه نیز روند صعودی را طی کرده است، این عوامل نشان می دهد که با گذشت زمان درآمدهای ارزی کشور افزایش یافته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.

این کارشناس بازار ارز اظهار کرد: همچنین رشد اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد، این عوامل موجب شده تا امیدها به ادامه بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر شود، در نتیجه همه این عوامل نشان می دهد که افزایش نرخ ارز توجیه اقتصادی ندارد.

وی اضافه کرد: حال که بحران های سیاسی امنیتی و نظامی کاهش یافته است، شاهد روند کاهشی نرخ ارز هستیم.

این تحلیل گر اقتصادی تصریح کرد: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده است و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است.

حیدری در پایان تاکید کرد: در این شرایط بازار ارز و طلا روند نزولی را طی خواهند کرد و بازار سرمایه که دچار عقب ماندگی زیادی بوده و اکنون بسیار جذاب شده، نقدینگی را به سمت خود جذب می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر