Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مردمان روستای نارنجک سرزمین نارنجستان قروه در استان کردستان علی‌رغم در اختیار داشتن ثروتی خدادادی از امکانات اولیه زندگی محروم بوده و برای رفع این محرومیت چشم‌انتظار اجرای طرح‌های توسعه‌‌ای و آبادانی منطقه هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قروه، نارنجک روستایی در 35 کیلومتری شهر قروه و در بخش چهاردولی این شهرستان قرار دارد که براساس شواهد و گزارش‌های موجود این منطقه از امکانات اولیه زندگی مانند مدرسه و جاده استاندارد محروم و طرح هادی در این روستا به صورت کامل اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس حضرتی از اهالی این روستا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قروه با انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به وضعیت زندگی مردم اظهار کرد: نارنجک در حالی در 7کیلومتری آزادراه قروه-همدان واقع شده که شانه خاکی و علائم راهنمایی و رانندگی در محدوده بزرگراه نداشته و این وضعیت باعث وقوع تصادفات شده و خواهد شد.

وی با بیان اینکه عدم آسفالت جاده دسترسی به روستا  از دیگر مشکلات این منطقه است، گفت: زیرگذری که در این روستا ساخته شده، هیچ علائم راهنمایی و رانندگی نداشته و به دلیل دید کم، به‌خصوص در تاریکی شب‌ها و فصل زمستان که هوا صاف نیست موجب تصادفات خواهد شد.

حسین زنداحمدی دیگر از ساکنان روستای نارنجک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قروه با بیان اینکه این روستا به دلیل رودخانه به دو قسمت تشکیل شده و نیازمند یک پل ارتباطی هستیم، افزود: هنوز طرح هادی در این روستا به صورت کامل اجرا نشده است.

وی با انتقاد از اینکه طرح هادی به دلیل کمبود اعتبار نیمه تمام در روستا رها شده است، افزود: آب در این منطقه کاهش یافته  و کشاورزی این منطقه در حال نابودی است.

علی خان‌آبادی از جوانان روستای نارنجک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم نبود مدرسه راهنمایی را از جمله مشکلات این روستا عنوان کرد و بیان داشت: فرزندانمان به دلیل نبود مکان، به صورت دوشیفته در مدرسه ابتدایی فعاایت می‌‌کنند.

وی عدم آسفالت جاده را از دیگر مشکلات روستا خواند و اقزود: هنوز طرح هادی به دلیل کمبود اعتبارات به صورت کامل در این روستا اجرا نشده است.

یکی از کشاورزان روستای نارنجک نیز با بیان اینکه کشاورزی روستا به دلیل نبود آب در حال نابودی است، تصریح کرد: از جهاد کشاورزی درخواست حمایت داریم.

وی نبود مدرسه راهنمایی را از دیگر مشکلات روستا عنوان کرد و افزود: فرزندانمان به دلیل نبود فضای ورزشی در مدرسه ابتدایی درس خوانده و قول سازمان نوسازی و خیرین برای مشارکت ساخت هنوز عملی نشده است.

این روستانشین با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات کوچه‌های خاکی است، یادآور شد: در فصل زمستان اصلاً امکان تردد وجود ندارد، هیچ شغل و کاری نداریم، بیکاری بیداد می‌کند از مسئولان درخواست اختصاص اعتبار و تسهیلات اشتغال‌زایی به جوانان این روستا را داریم‌.

رئیس بنیاد مسکن کشور: دغدغه توسعه و عمران روستاها را داریمرئیس بنیاد مسکن: طرح‌های هادی روستایی استان البرز با فوریت بازنگری می‌شود

در ادامه دغدغه‌های مردم این روستا در جلوی دوربین خبرنگار تسنیم را می‌بینید:

 

 

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خبرنگار تسنیم دلیل نبود طرح هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از فارس؛ کپر جودکی روستایی که لک‌لک‌های عاشق آن را به منطقه ویژه گردشگری تبدیل کردند، لک‌لک‌ها در همه فصول سال در روستا حضور دارند و هیچگاه روستا را ترک نمی‌کنند.

کپرجودکی، روستایی در شهرستان بروجرد و در استان لرستان است، این روستا در دهستان همت‌آباد در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد، روستای کپر جودکی با تالاب بیشه دالان بروجرد همسایه است و این همسایگی باعث شده لک‌لک‌ها عاشق روستا و مردم خوب آن شوند.

مردم روستای کپر‌جودکی و ریش‌سفیدان، حضور لک‌لک‌ها را بیش از ۶۰ سال در روستا تایید می‌کنند، آنان لک‌لک‌ها را مایه برکت و آرامش و رونق برای روستا می‌دانند و مزاحمتی برای آنان ایجاد نمی‌کنند.

مردم روستا به خلق و خوی زندگی لک‌لک‌ها آشنا هستند و بسیاری از رفتارهای آنان را متوجه می‌شوند، مثلا پیرمرد روستایی می‌گفت: هنگامی که منقارشان را به هم زده و صدایی از آن درمی‌آورند، در حال ارتباط و صدا کردن جفت‌شان هستند.

اداره برق شهرستان بروجرد نیز سالهای گذشته در اقدامی جالب خطر برق گرفتگی را از لک‌لک‌ها دور کرد و با ایمن سازی تیرهای برق امنیت جانی لک‌لک‌ها را تضمین نمود.

شورای روستا نیز با همکاری خیرین و طبیعت‌دوستان در بالای تیرهای چراغ برق روستا صفحه‌های فلزی نصب کرد تا لک‌لک‌ها به راحتی بتوانند بر روی آن لانه سازی کنند.

در بهار که فصل تخم‌گذاری پرندگان است، لک‌لک‌های عاشق روستای کپرجودکی نیز در آشیانه‌های خود تخمگذاری کرده و جوجه لک‌لک‌های عاشق بسیاری را به دنیا می‌آورند.

خلاصه اینکه در این روزهای بهاری که سرسبزی و طراوت از دشت و کوه و جنگل می‌طراوت، روستای کپر‌جودکی منطقه گردشگری زیبایی است که لک‌لک‌ها میزبان گردشگران هستند، مردم روستا نیز با چهره‌ای گشاده و صمیمیتی وصف ناپذیر از گردشگران و طبیعت دوستان استقبال می‌کنند.

خلاصه اینکه لک‌لک‌ها با حضورشان در روستای کپر‌جودکی گردشگران و طبیعت‌گردان بسیاری از سراسر ایران را عاشق روستا کردند و باعث شناخته شدن آن در پهنه گردشکری ایران شدند.

دیگر خبرها

  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • هادی رضایی مسئول پروژه بازی‌های پاراآسیایی جوانان شد
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • جست‎جو برای یافتن کودک ۴ ساله در کلاله/ نیروهای کمکی اعزام شدند
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • استعدادیابی آینده سازان فوتبال در استان یزد