Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل جتکو ، نقش موثر شرکت‌های تام‌ و جتکو در تحولات دانش‌بنیان ایران‌خودرو را تشریح کرد.

اخبار شرکت‌ها؛ مدیرعامل شرکت دانش‌پایه جتکو، با بیان این‌که حوزه برق و الکترونیک از گلوگاه‌های اصلی در صنعت خودروسازی محسوب می‌شود که تاثیرات قابل توجهی در حوزه کیفیت، قیمت و امکانات خودرو دارد، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان تام ایران‌خودرو و جتکو می‌توانند با جوامع علمی و تحقیقاتی کشور، مسیرهای مناسبی را برای ایجاد فضای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با صنعت خودروسازی فراهم کنند و پیشرو در راهبری فناورانه شبکه برق و الکترونیک خودرو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایکوپرس- داود اسماعیل‌پور با بیان این‌که جتکو به عنوان یکی از شرکت‌های دانش‌پایه زیرمجموعه گروه تام ایران‌خودرو، به طور ویژه در سال‌های اخیر در توسعه و راهبری حوزه برق و الکترونیک فعالیت کرده است، گفت: جتکو به دلیل درگیری مستقیم با چالش‌های حوزه برق و الکترونیک، می‌تواند در تعریف نیازهای فناورانه صنعت خودرو در جامعه علمی و فناوری کشور نقش موثری ایفا کند.

مدیرعامل جتکو افزود: در سطح جهان به طور میانگین ۳۰ تا ۵۰ درصد قیمت هر خودرو متعلق به امکانات برق و الکترونیک و این عدد در کشور ما حدود ۲۵ درصد است که نشان از میزان اهمیت حوزه برق و الکترونیک در صنعت خودروسازی دارد.
وی با اشاره به این‌که جتکو هم ‌اکنون در حوزه‌های برق و الکترونیک، خودروهای برقی، هوشمندسازی و سایر تکنولوژی‌های محوری در خودروهای جدید و فعلی ایران خودرو مشارکت فعال دارد، خاطرنشان کرد: بخش مهمی از امکانات رفاهی و ایمنی خودرو در محدوده برق و الکترونیک تعریف می‌شود و گرایش مصرف‌کنندگان بازار خودرو به سمت خودروهایی با امکانات الکترونیکی و سطح هوشمندی بالاتر است.

به گفته اسماعیل پور، همایش «ظرفیت‌های همکاری شرکت‌ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران خودرو» به عنوان یک ابتکار هوشمندانه مدیرعامل این گروه در تحقق شعار سال می‌تواند نقطه عطفی در حل مسایل علمی و فناوری مرتبط با فرآیندهای توسعه، تولید و خدمات در گروه صنعتی ایران خودرو با مشارکت واحدهای دانش بنیان باشد.
وی با تاکید بر این‌که این همایش فرصتی ویژه برای شناسایی ظرفیت‌های پراکنده در سطح کشور برای ارتقای صنعت خودرو است، بیان کرد: گروه صنعتی ایران خودرو با استفاده از این فرصت، مسیر جدیدی را در برقراری ارتباط سازنده با ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی کشور ترسیم خواهد کرد.

مدیرعامل جتکو تصریح کرد: برنامه‌های متعددی در این همایش برای جذب توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و مدیریت و تطبیق این توانمندی‌ها با مسایل حوزه برق و الکترونیک و خودروهای برقی صورت گرفته است که امیدواریم از دستاوردهای این ارتباط، استفاده و بهره‌برداری کاملی صورت گیرد.

وی گفت: جتکو از تمامی واحدهای دانش‌بنیان و گروه‌های علمی و تحقیقاتی دعوت می‌کند با حضور فعال در این همایش، در تحقق اراده و عزم ملی و جمعی برای ارتقای کیفی صنعت خودروسازی مشارکت کنند.

اسماعیل پور افزود: غرفه جتکو پذیرای شرکت‌کنندگان در همایش «ظرفیت‌های همکاری شرکت‌ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران خودرو» خواهد بود و در این غرفه به صورت ویژه، فرصت‌های همکاری در حوزه‌های ماموریت این شرکت مطرح و تا حد امکان از تخصص، تجربه و دانش شرکت‌کنندگان بهره‌برداری خواهد شد.

این همایش، در روزهای ۲۲ و ۲۳ خرداد سال جاری در سالن همایش‌های شرکت ساپکو برگزار می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه صنعتی ایران خودرو حوزه برق و الکترونیک دانش بنیان صنعت خودروسازی شرکت های دانش صنعت خودرو شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳