Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا دبیر در حاشیه مراسم عقد تفاهم نامه با مدیرعامل شرکت دخانیات برای استفاده از امکانات این مجموعه در سراسر کشور و شروع فعالیت باشگاه قدیمی دخانیات تهران، درباره عملکرد ۴ آزادکار ایران در جام تورلیخانوف، اظهار کرد: واقعیت این است وقتی با آمریکا مسابقه ندادیم چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد یک مقدار دچار تغییر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار بود یزدانی، زارع و قاسمپور به آمریکا بروند و با حریفان مطرح کشتی بگیرند، اما بعد از بد عهدی آمریکایی‌ها چرخه انتخابی ما به هم ریخت. پس از آن نزدیک‌ترین میدان برای ما مسابقات تورلیخانوف بود و در نهایت با پیشنهاد کادر فنی تیم ملی این نفرات به قزاقستان اعزام شدند.

رییس فدراسیون کشتی درباره سطح این رقابت ها، گفت: مسابقات واقعا مثل مسابقاتی مثل قهرمانی جهان نبود، اما در هر وزن دو سه نفر خوب‌های دنیا حضور داشتند.

وی درباره عملکرد امیرحسین زارع و دادن ۸ امتیاز به حریف نه چندان مطرح خود، خاطرنشان کرد: او دو ماه پیش در اردو دو ما از ناحیه روی پا دچار ترک خوردگی شده بود و حتی خیلی‌ها می‌گفتند او را اعزام نکنید. حتی پژمان درستکار گفت یک یا دو دور کشتی میگیرد. او دو ماه اصلا در خاک تمرین نداشت. به نظر من عملکرد او بدون تمرین خوب بود و او هم باید با محبی و نفر اول جام تختی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی مبارزه کند. حالا انتخابی در ایران یا خارج از کشور باید منتظر نظر کادر فنی باشیم.

دبیر درباره عملکرد فرنگی کاران ایران نیز خاطرنشان کرد: انصافا همه در چارچوب چرخه انتخابی روی تشک آمدند فقط علی گرایی که ضرب خورد و خدا لطف کرد رباط صلیبی پاره نکرد و الان هم در حال فیزیوتراپی است. ساروی هم که قرار بود آمریکا برود، اما اعزام لغو شد. برای سرمربی مهم است یک کشتی گیری مثل ساروی که وزن کم می‌کند در سال چند بار وزن کم کند. برای ما مهم مسابقات جهانی است و الان به غیر از ساروی همه روی تشک آمدند و در چرخه شرکت کردند.

رییس فدراسیون کشتی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا قصد دارد برای ریاست کمیته ملی المپیک ثبت نام کند یا خیر، خاطرنشان کرد: بدون تعارف خیلی‌ها پیشنهاد دادند برای ریاست ثبت نام کنم، اما تا الان هیچ انگیزه‌ای برای این کار ندارم، اما بعد از این چه اتفاقی بیفتد را نمی‌دانم. من به کشتی آمدم و آبرویم را برای کشتی بگذارم. در این چند وقت خیلی بی تقوایی شد هیچ کس نمی‌تواند به من بد کند چرا که فقط من می‌توانم به خودم بد کنم و دیگران هم فقط خودشان می‌توانند به خود بد کنند. مهم این است سرمان پیش خدا بالا باشد.

وی افزود: تا الان برای ثبت نام ریاست کمیته المپیک به جمع بندی نرسیدم البته اساسنامه کمیته می‌گوید این سمت هیچ منافاتی با ریاست فدراسیون ندارد. البته من حس می‌کنم رییس کمیته المپیک بودن یک شغل فانتزی است که باید کت و شلوار بپوشی و من نمی‌توانم از این کار‌ها بکنم، البته من اینطوری اداره نمی‌کنم چرا که آدم میدانی و عملیاتی و کف خیابان هستم. من حتی جلسات را هم مثل اینجا با موتور می‌روم.

دبیر در رابطه با بروز برخی بی اخلاقی‌ها در موضوع انتخابات کمیته ملی المپیک با راه اندازی یک پیج اینستاگرامی، گفت: خوب است همه نان بازویمان را بخوریم. من بلد نیستم برای کسی بزنم. من اگر حرفی به وزیر ورزش یا کمیته ملی المپیک بخواهم بزنم در روی آن‌ها می‌گویم و آن‌ها هم همانجا باید دفاع کنند. من کسی نیستم پشت دیگران حدف بزنم.

دبیر درباره اوضاع بد وزنه برداری با توجه به دوستی دیرینه و همسایگی کشتی و وزنه برداری گفت: کشتی و وزنه برداری یکی بوده و این دو رشته از دوره آقا تختی با هم داداشی هستند. با کوروش باقری، سجاد انوشیروانی، حسین رضازاده، برخواه و دیگران انقدر رفیقیم که شاید با کشتی گیران تا این حد رفیق نباشیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است امکانات فدراسیون کشتی را در اختیار ملی پوشان وزنه برداری قرار دهد، گفت: وزنه برداری یا والیبال و حتی بقیه رشته‌ها هم روی سر ما جا دارند.

وی با اشاره به حواشی اخیر وزنه برداری گفت: موتورخانه مجموعه ۵ سالن بالای ۱۵ میلیارد خرج دارد. انصافا تاسیسات ۵ روز مشکل داشت. شرکت توسعه این هزینه‌ها را باید بکند. آقای مرادی هم انصافا پول داد و فکر می‌کنم در حق مرادی در این موضوع که آب سرد شد کمی بی انصافی شد. کاری که در ۲۰ روز با هزینه ۲ میلیاردی باید جمع می‌شد را خودم پای کار ایستادم و در ۴ روزبا ۳۰۰ یا ۴۰۰ میلیون تومان جمع کردم. دیگر اینکه وزنه برداران مشکل اسکان یا محل اردو دارند به من ارتباطی ندارد و نمی‌توانم دخالت کنم.

رییس فدراسیون کشتی درباره ثبت نام در انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی، گفت: من هرچه به حمید سوریان التماس کردم ثبت نام کند قبول نکرد. دیگر آخرین روز ثبت نام او را به بهانه ای به دفتر کشاندم و گفتم ۳ ساعت مانده بیا ثبت نام کن. او دلایلی آورد که انصافا منطقی بود. دلایل شخصی داشت که من ورود نمی‌کنم. من آمدم سوریان را راضی کنم، اما او من را راضی کرد. حتی دو سه اسم آوردند که مورد موافقت قرار نگرفت. حمید خیلی به من فشار آورد و در نهایت ثبت نام کردم. البته من به رای نیاوردن عادت دارم.

دبیر در پاسخ به این سوال که برخی شنیده‌ها حاکی است او با سپردن امور فدراسیون کشتی به سوریان، قصد دارد در انتخاابت ریاست کمیته المپیک ثبت نام کند، گفت: الان کشتی فرنگی را خود حمید دنبال می‌کند. قراری که گذاشتیم این بود که اگر من برای اتحادیه ورود کردم او برای فدراسیون کار‌ها را جلو ببرد. البته من دیگر وقت زیادی ندارم که برای کمیته هم بخواهم بگذارم. من مهمان هستم و می‌روم شما باید قضاوت کنید چه کسانی در کشتی کار کردند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا عباس جدیدی هم جزو گزینه‌های انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی بود یا خیر، خاطرنشان کرد: خیر. اسمی از ایشان نبود.

 علیرضا دبیر همچنین در جلسه امضای تفاهم نامه با مدیرعامل دخانیات، گفت: باشگاه قدیمی دخانیات انصافا یکی از باشگاه‌های بزرگ و اثرگذار در ورزش و مخصوصا در کشتی است که قهرمانان بزرگی را به کشتی ایران تحویل داده است. با آقای شیخان که قصد دارد برای کشتی مملکت کارکند صحبت کردم و او تاکید کرد می‌خواهد دخانیات در ورزش اول ایران تاثیرگذار باشد.

رییس فدراسیون کشتی افزود: از دیگر سازمان‌های دولتی مثل سازمان آب که زمانی قویترین کشتی گیران را داشت درخواست می‌کنم پای کار بیایند و به کشتی کمک کنند. امیدوارم این کار انقلابی که در دخانیات برای کمک به کشتی شروع شده به یک الگو تبدیل شود و ما نیز شرمنده نشویم.

محمد شیخان مدیرعامل شرکت دخانیات نیز در سخنان خود با تبریک افتخارآفرینی‌های کشتی گیران ایران در رویداد‌های بین المللی گفت، کشتی به عنوان ورزش اول ایران افتخارات زیادی برای ورزش کشور کسب کرده است و آقای دبیر نیز با طلای المپیک سیدنی از افتخارآفرینان ورزش ایران است. ما متوجه شدیم که سرانه فضای ورزشی کشتی پایین آمده و تعداد کشتی گیران ما کم شده است. ما با استعمال دخانیات مخالفیم و تلاش می‌کنیم آمار مصرف کم شود، بر همین اساس نیز با افتخار اعلام می‌کنم همه ظرفیت‌های زیرساختی شرکت دخانیات در اختیار فدراسیون کشتی است و هیچگونه چشمداشت مالی هم در اینباره نداریم.

وی افزود: بیش از ۵۰ سال است سالن کشتی دخانیات تاسیس شده و بزرگانی مثل جهان پهلوان تختی تا دیگران در این باشگاه تمرین کرده اند. علاقمندیم با فدراسیون کشتی این تعامل را دنیال کنیم و از آقای دبیر که از این پیشنهاد ما استقبال کرد تشکر می‌کنیم. تامین سخت افزار و امکانات از ما و ساختن کشتی گیر و مربی از فدراسیون کشتی. نگاه ما به هیچ وجه درآمدزایی نیست و امیدواریم این اقدام باعث رشد و شکوفایی هر چه بیشتر ورزش در جامعه و شرکت دخانیات شود.

شیخان تصریح کرد: تمام سالن‌های شرکت دخانیات در سراسرکشور در قالب این تفاهم نامه در اختیار کشتی قرار می‌گیرد. تعداد سالن‌های ورزشی ما ۶ سالن در تهران، مازندران، گیلان، گلستان، کردستان و اصفهان است که در کشتی فعالیت خود را با هماهنگی فدراسیون کشتی آغاز می‌کنند. کلیه حوزه‌های زیر ساختی و سالن‌ها در اختیار فدراسیون کشتی قرار می‌گیرند و اداره و بهره برداری با فدراسیون خواهد بود.

وی درباره امکان حصور دخانیات در لیگ گشتی گفت: قبلا در لیگ فعالیت داشتیم و علاقمندیم که باز هم در لیگ کشتی فعال باشیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پاسخ به این سوال رییس فدراسیون کشتی شرکت دخانیات کمیته المپیک وزنه برداری کشتی گیران البته من ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولان این حزب نسبت به ورزش و حضور مؤثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری‌فرد، محمدرضا یزدانی‌خرم و محمد مهر‌آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به‌عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

​وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولان کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال‌آوران، فعالیت‌های مستمر و مؤثر کمیسیون‌‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تأمین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ​ورزش کشور حرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تأخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آن را پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند، چرا که کار آنها آماده‌سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند. این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن ورزش قوی برای ایران قوی حرکت کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در کمیته هم باید جدا از تخصص‌گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم ​در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته‌ایم به‌عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده است، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده است، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تاکنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شده است، البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند، کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه‌ریزی بهتر و هدف‌گذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش‌بینی می‌کنم ​در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا - ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم به‌زودی این مسئله را حل کنیم.

 سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به‌عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدا از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست ​جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه‌ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در ​بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • در جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر و محسن کاوه چه گذشت؟
  • حسن یزدانی در فدراسیون کشتی آفتابی شد
  • جلسه دو ساعته حسن یزدانی با دبیر و کاوه برگزار شد
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی