Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@21:57:44 GMT

بچه‌های ما در مدرسه چه چیزی یاد می‌گیرند؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۹۷۲۷

بچه‌های ما در مدرسه چه چیزی یاد می‌گیرند؟

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی نماینده ولی‌فقیه در سازمان نهضت سوادآموزی گردهمایی معاونان سوادآموزی آموزش و پرورش استان‌های کشور که در ساختمان شماره 2 نهضت سوادآموزی برگزار شد، اظهار کرد: هر کسی هر کاری می‌کند باید معتقد باشد و باید پای کارهایمان بایستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این پرسش که «نقش سواد چیست؟»، گفت: در اسلام فارغ‌التحصیل نداریم و هیچکس از علم فارغ نمی‌شود؛ نکته دیگر این است که سواد باید مفید باشد. بچه‌های ما در مدرسه چه چیزی یاد می‌گیرند؟ مثلا پایتخت زیمباوه کجاست. این مطالب را اگر بدانیم چه ارزشی به ما افزوده می‌شود؟ و اگر ندانیم چه می‌شود؟

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی تصریح کرد: چرا آمار طلاق زیاد شده است چون مهارت زندگی را بلد نیستند. پس علم باید جهت‌دار باشد یعنی علم جهت داشته باشد و در آن کمال وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در مدیریت علمی خیلی ضعیف هستیم و چیزهایی می‌خوانیم که به درد نمی‌خورد. در تابستان ۱۰۰ روز ۱۲ میلیون بچه ول هستند برای آنها چه کردیم.

نماینده ولی فقیه در سازمان نهضت سوادآموزی گفت: درباره وضعیت نهضت سوادآموزی گفتند تجمیع شود، ادغام شود اما فقط آموزش و پرورش ساختمان‌های ما را گرفت؛ حقوق همه را زود می‌دهند به جز آموزشیارها؛ گاهی ۲ سال طول می‌کشد.

وی افزود: برخی مسؤولان به نهضت عقیده ندارند؛ به مسؤولان کاری نداشته باشید، سواد آموزی کار مقدسی است. چندین هزار لیسانسه داریم که از نهضت باسواد شدند

ادامه دارد

منبع: فارس

کلیدواژه: قرائتی آموزش سازمان نهضت نهضت سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود

ایسنا/تهران رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد شهرستان ورامین از افتتاح ۲ مدرسه خیر ساز خبر داد.

عابده مرادی رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد در گفت وگو با خبرنگار ایسنا (امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) از پروژه‌های عمرانی در دست اجرا برای توسعه مراکز آموزشی این بخش خبر داد و تصریح کرد: در کل کشور پروژه‌های خیرساز توسط افراد خیر با هدف نوسازی و بهسازی مدارس ساخته می‌شوند که این پروژه‌ها موفقیت آمیز هستند.

مرادی از پروژه‌های در دست اقدام تحت مدیریت خود اظهار کرد: با هدف محرومیت‌زدایی، مدرسه خیر ساز فریده اعرابی قلعه بلند در مهرماه ۱۴۰۲ افتتاح شده است.

این مسئول عنوان کرد: دبیرستان خیرساز ۳ کلاسه روستای هفت جوبه تا مهر ماه ۱۴۰۳ آماده می شود و دبستان ۳ کلاسه خیرساز مشارکتی فاطمه نوید در روستای نجف آباد ساخته و آماده بهره‌برداری است.

رئیس اداره آموزش و پرورش جوادآباد گفت: تفاهم‌های ساخت دبیرستان ۱۲ کلاسه خیرساز مشارکتی پسرانه شهید تات، تفاهم ساخت دبستان ۶ کلاسه خیرساز شهید موسوی روستای دمزآباد و تفاهم ساخت دبستان خیرساز ۳ کلاسه در روستای ظهیرآباد در حال پیگیری است.

مرادی عنوان کرد: تفاهم ساخت دبستان ۳ کلاسه خیرساز شهید اردستانی در روستای حسن آباد در حال انجام است.

رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد گفت: مدرسه کوه گچ روستای حسن آباد با مشکلاتی در روند ساخت این مدرسه بوجود آمد، در آذرماه گذشته با رفع موانع، پروژه احداث مدرسه شروع شده است.

وی گفت: این پروژه خیر ساز بوده که خیر به واسطه مشکلات پیش آمده، به خیر دیگری واگذار شد.

این مسئول تصریح کرد: انجام تفاهم با خیر مدرسه ساز، پروسه تایید مالکیت دولت بر ملک مورد نظر، فرایند تعیین مختصات برای نقشه‌برداری، طراحی سایت پلان، تخریب ساختمان اصلی، تخریب دیوارهای نا ایمن و بازدید مهندسان نوسازی مدارس استان برای تخصیص نقشه از اقدامات اولیه برای مدرسه روستای حسن آباد است.

مرادی گفت: خاک برداری کف زمین به تعداد ۷۰ کامیون که هفته‌ها طول کشیده است.

رئیس آموزش و پرورش جواد آباد ادامه داد: ساخت اتاقک نگهبانی، گودبرداری محل دیوارها، بتون مگ، کف شناژ دیوارها و جابجایی سایت پلان با توجه به وجود چاه قنات در ضلع غربی زمین مدرسه از دیگر اقدامات این مدرسه خیرساز است.

مرادی در پایان تصریح کرد: برای کودکان این روستا تا تکمیل شدن مدرسه سرویس تهیه شده که هزینه رفت و آمد سرویس با آموز ش و پرورش می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  •  استخدام سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  •  جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • پول هست زمین نیست!
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود