Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر به بیماری کلیوی مبتلا هستید، گنجاندن انواع میوه در رژیم غذایی می‌تواند برای سلامتی‌تان مفید باشد. در این مطلب نام میوه‌هایی آورده شده که برای بهبود این بیماری‌ها توصیه شده‌اند.

به گزارش همشهری به نقل از دویچه‌وله، اگر به بیماری کلیوی مبتلا هستید، گنجاندن انواع میوه‌ها در رژیم غذایی شما می‌تواند مفید باشد، به شرطی که حاوی مقادیر بیش‌ازحد پتاسیم و فسفر نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مدیسین‌نت؛ مصرف میوه‌های زیر چه برای جلوگیری از بیماری‌های کلیوی و چه برای بهبود این بیماری‌ها توصیه شده است:

توت‌فرنگی

حاوی دو نوع فنل، آنتوسیانین و الاگیتانین است که عملکرد کلیه را بهبود می‌بخشد. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است که به محافظت از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می‌کند.

کران‌بری

سرشار از خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که برای افرادی که از بیماری‌های کلیوی یا عفونت ادراری رنج می‌برند، مفید است.

زغال‌اخته

یک فنجان زغال‌اخته حاوی ۱۱۴ گرم پتاسیم و ۱۸ میلی‌گرم فسفر است. سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی گیاهی به‌نام آنتوسیانیدین است که التهاب را کاهش می‌دهد و سلامت کلیه‌ها را بهبود می‌بخشد.

تمشک

غنی از مواد مغذی گیاهی به نام الاژیک اسید است که به خنثی‌کردن رادیکال‌های آزاد در بدن و جلوگیری از آسیب سلولی کمک می‌کند. این میوه حاوی فلاونوئید‌ها است که برای بهبود عملکرد کلیه مفید است و می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را کاهش دهد.

سیب

یک سیب متوسط دارای ۱۹۵ میلی‌گرم پتاسیم و ۲۰ میلی‌گرم فسفر است. مصرف سیب می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و قند خون و کاهش یبوست کمک کند. خواص ضدالتهابی و محتوای فیبر بالای آن، به بهبود عملکرد کلیه کمک می‌کند.

آناناس

گزینه غذایی کم‌پتاسیم است که به کاهش فشار خون کمک می‌کند. فشار خون بالا یکی از عوارض شایع بیماری کلیوی است. آناناس همچنین حاوی بروملین، آنزیم گوارشی است که به حل‌شدن سنگ کلیه در بدن کمک می‌کند.

اما میوه‌های مضر:

موز

موز سرشار از پتاسیم است و در هر موز متوسط حدود ۴۲۲ میلی‌گرم پتاسیم دارد. در نتیجه، این میوه توسط افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی نباید زیاد مصرف شود. این افراد باید روزانه کمتر از ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ میلی‌گرم پتاسیم مصرف کنند.

پرتقال

اگرچه پرتقال و آب پرتقال مملو از آنتی‌اکسیدان هستند، اما سرشار از پتاسیم هستند. انگور، سیب و کرانبری همگی جایگزین‌های مناسبی برای پرتقال هستند.

میوه‌های خشک‌شده

میوه‌های خشک برای افراد مبتلا به بیماری کلیوی یا دیابت توصیه نمی‌شود، زیرا حاوی مقدار زیادی قند و مواد معدنی مانند پتاسیم هستند. در واقع، نصف فنجان (۶۵ گرم) زردآلو خشک حاوی حدود ۷۵۵ میلی‌گرم پتاسیم است.

آووکادو

یک آووکادو با وزن حدود ۲۰۰ گرم حاوی ۹۷۵ میلی‌گرم پتاسیم است که تقریباً نیمی از مقدار توصیه‌شده روزانه برای افراد مبتلا به بیماری کلیوی است.

کیوی

از آنجا که کیوی حاوی مقدار زیادی اگزالات است، افرادی که سنگ کلیه دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند. علاوه‌براین، کیوی سرشار از پتاسیم است که ممکن است برای افراد مبتلا به مشکلات کلیوی مشکل‌ساز باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه میوه کلیه میلی گرم پتاسیم بیماری کلیوی افراد مبتلا برای افراد بیماری ها میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک