Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت صبح سه شنبه در دیدار با سفیر قرقیزستان با اشاره به ظرفیت‌های معدنی خراسان جنوبی بیان کرد: بنا به اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۱۱ درصد ذخایر قطعی معدنی ایران در خراسان جنوبی قرار دارد.

وی ادامه داد: زغال‌سنگ، منیزیت، خاک‌های صنعتی، سنگ‌های تزئینی، بنتونیت، سنگ آهن، مرمریت، طلا، مس و پتاس از مهمترین مواد معدنی خراسان جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قناعت با بیان اینکه با توجه به ساختار ویژه زمین شناسی ویژه‌ای در خراسان جنوبی، این استان دارای حدود ۵۰ نوع ماده معدنی متنوع است، گفت: خراسان جنوبی به عنوان پایتخت معدنی ایرانی، فرصتی برای توسعه ارتباطات با کشور قرقیزستان است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشینه اقدامات کشور قرقیزستان در زمینه بهره برداری از معادن و فرآوری ذخایر معدنی، بیان کرد: این تجربه و توان می‌تواند در استان خراسان جنوبی هم مورد استفاده قرار گیرد.

وی فرآوری ذخایر معدنی را از اولویت‌های استان دانست و اظهار کرد: در گستره وسیع جغرافیای خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور ایران، ذخایر معدنی فراوانی وجود داشته که اغلب در نوع خود کم نظیر هستند.

توردکن سیدیکوف، سفیر قرقیزستان هم در این دیدار با بیان اینکه علاقه مند هستیم تبادلات تجاری این کشور را از طریق خراسان جنوبی گسترش دهیم، افزود: خواهرخواندگی یکی از استان‌های کشور قرقیزستان با خراسان جنوبی هم می‌تواند به توسعه تعاملات بینجامد.

کد خبر 5508246

منبع: مهر

کلیدواژه: جواد قناعت استانداری خراسان جنوبی معدن بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی کرمانشاه قیام 15 خرداد امام خمینی ره ساختمان متروپل خطبه های نماز جمعه اجتماع سلام فرمانده آمار کرونا دهه کرامت مراسم ارتحال امام خمینی ره تبریز ویروس کرونا خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی درباره توسعه صنعت فضایی در کشور نوشت: «توسعه کاربرد‌های صنعت فضایی جز محور‌های مهم برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور است.

 در این راستا، پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی و هوش مصنوعی از مأموریت‌های پژوهشگاه فضایی و مرکز هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات در تعامل با وزارت جهاد کشاورزی است که الحمدلله در حال پیشرفت است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی