Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر قزوین گفت: تاخیر در پرداخت حقوق و اضافه کاری بیشتر و از سویی ترمیم حقوق فقط برای مدیران، عین بی انصافی و ظلم در حق کارکنان است و باید شهردار قزوین پاسخگو باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ فاطمه اشدری در جلسه علنی شورا با بیان این که هزینه کرد بودجه 12 میلیارد تومانی برای ترمیم حقوق پرسنل برای بنده بسیار مهم است، اظهار کرد: همه اعضای شورا و مدیریت شهری در مثلث شیشه ای قرار داریم و شهروندان و پرسنل عملکرد ما را می بینند، در حال حاضر نیز علی رغم تاخیر در پرداخت حقوق پرسنل شاهد بی عدالتی در پرداخت حقوق و اضافه کاری و ترمیم حقوق نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه بودجه 12 میلیارد تومانی که در بودجه سال جاری برای موضوعات رفاهی پرسنل درنظر گرفته شد و قرار بود برای ترمیم حقوق پرسنل هزینه شود، برای مدیران شهری هزینه شد که این اقدام غلط و اشتباه محض است و بایستی با آن برخورد شود.

اشدری تاکید کرد: بارها در صحن شورا در خصوص کاهش حقوق پرسنلی که تبدیل وضعیت شده اند تذکر داده ام، این افراد واقعا شرمنده خانواده های خود هستند و کاهش حقوق تاثیر نامطلوبی بر برنامه ریزی زندگی پرسنل خواهد داشت.

وی تصریح کرد: تاخیر در پرداخت حقوق پرسنل و اضافه کاری بیشتر و ترمیم حقوق فقط برای مدیران، عین بی انصافی است و اگر مدیریت شهری راضی به این کار شده است، باید پاسخگو باشد.

اشدری با بیان اینکه ما اعضای شورا نماینده پرسنل شهرداری که جزئی از شهروندان این شهر هستند، هستیم تصریح کرد: پرسنل شهرداری اگر امنیت شغلی و آرامش نداشته باشند قطعا شهروندان نیز خدمات خوب، سالم و درستی دریافت نخواهند کرد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی ، ورزشی، بانوان و امور خانواده شورای اسلامی شهر قزوین، تاکید کرد: بارها از شهردار قزوین خواسته ام تا نسبت به تغییر در مشاوران خود که مشاوره نادرست و ناصحیحی می دهند  اقدام نماید، واقعا نمی دانیم با چه ادبیاتی باید سخن بگوییم و فریاد بزنیم که شهروندان را به حقشان برسانیم.

وی با انتقاد از کاهش یک شیفت کاری نگهبانان شهرداری قزوین گفت: با این اقدام اماکن شهرداری یک شیفت نگهبان ندارند، لذا بارها درخواست داشتیم که در این موضوع تجدید نظر نمایند و اضافه کار نگهبانان را نیز به اندازه 60 ساعت پرداخت نمایند.

به گفته این عضو شورای اسلامی شهر قزوین ، ناراضی نمودن پرسنل، ناراضی کردن عائله شهری است و اگر پرسنل ناراضی و نگران باشند شهر و مردم هم ناراضی خواهند بود.

وی تصریح کرد : از این نحوه کارکرد مدیریت شهری ناراضی هستم و از جلسه بعد هر جلسه نطق های پیش از دستور خواهم داشت.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، بانوان و امور و خانواده شورای اسلامی شهر قزوین در بخش دیگری از این جلسه که به بررسی مصوبات این کمسیون پیرامون ساماندهی دکه های فرهنگی و مطبوعات اختصاص داشت، گفت: شهرداری دستگاه تجاری نیست، لذا وقتی دکه هایی با کاربری فرهنگی و مطبوعاتی دایر کرده است باید ملزومات فرهنگی ومطبوعاتی درآنها توزیع شود اما اینگونه نیست و دکه هایی که به رسالت خود عمل نمی کنند باید جمع آوری شوند.

اشدری ادامه داد: بایستی در شورا تصمیمات منطقی و به دور از احساس اتخاذ شود و ما به عنوان اعضای شورا اول باید صرفه و صلاح شهر و شهروندان را در نظر بگیریم.

به گفته وی، اگر کاربری تعداد محدودی از دکه ها صرفا فرهنگی و مطبوعاتی است نباید در کنار توزیع مطبوعات و محصولات فرهنگی مربوط به آموزه های فرهنگ شهروندی ، سایر کالاها و مواد غذایی و مخصوصا سیگار فروخته شود، لذا اگر اینگونه است باید این دکه ها جمع آوری شود، چراکه با این شرایط ، از دیگر سو این فضاها به عنوان سد معبر هم تلقی می شوند.

وی در بخش پایانی سخنانش از میزبانی شورای اسلامی شهر قزوین از مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی کشور قدردانی و تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر قزوین شورای اسلامی شهر قزوین پرداخت حقوق برای مدیران ترمیم حقوق حقوق پرسنل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • استقلالی‌ها پولدار می‌شوند
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند