Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمد مهدی زاهدی رئیس فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی، امروز در سومین اجلاس بین‌المللی فعالان مهدوی، با بیان اینکه برپایی این نشست‌ها مصداق جهاد تبیین است، اظهار داشت: بیانیه گام دوم انقلاب کلیدواژه ای با عنوان تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای خورشید ولایت عظما دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید دید این تمدن نوین اسلامی چیست و ابعاد و مختصات آن چیست تا راه پیش رو مشخص شود.

زاهدی ادامه داد: رهبر انقلاب در فراز پایانی بیانیه گام دوم انقلاب، هفت محور را مطرح کرده اند که مهمترین آنها دانشگاه و پژوهش است و امام عزیز ما نیز دانشگاه را مبدأ تحولات برشمرده اند.

رئیس فراکسیون مهدویت مجلس تصریح کرد: هفت محوری که در بیانیه گام دوم انقلاب مورد تاکید قرار گرفته ، در هندسه این تمدن نوین اسلامی باید مشخص شود و محور اصلی این هفت محور نیز دانشگاه است.

وی گفت: بنابراین، دانشگاه باید به طراحی تمدن نوین اسلامی کمک کند و مختصات آن را بخوبی تعریف کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در گام بعدی، همه کارگزاران نظام اسلامی در ساخت این بنای تمدن نوین اسلامی باید مشارکت کنند.

زاهدی تاکید کرد: علاوه بر دانشگاه، حوزه های علمیه نیز باید در طراحی این تمدن نوین اسلامی نقش آفرینی کنند. اینجاست که پژوهش محوری بویژه در حوزه علوم انسانی اهمیت می یابد.

رییس فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضروری هم افزایی دولت و مجلس در تدوین و بررسی برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: در این مسیر باید با کمک حوزه های علمیه و دانشگاه‌ها ، سرفصلهای روشنی در حوزه های مختلف تمدنی بویژه در زمینه سبک زندگی در تمدن نوین اسلامی طراحی کنیم.

زاهدی خاطرنشان کرد: لازم است کارگروه های تخصصی از دولت و مجلس و دانشگاه‌های کشور برای طراحی این سرفصل ها در برنامه هفتم توسعه تشکیل شود تا با یک حکمرانی مطلوب به مرحله شکل گیری تمدن نوین اسلامی نزدیک تر شویم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگروه های تخصصی سرفصل های تمدن تمدن تمدن نوین اسلامی تمدن نوین اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی در هفت رشته در مقطع دکتری تخصصی دانشجو می پذیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی شیری مدیر روابط عمومی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم از پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی (PhD) در هفت رشته برای سال تحصیلی 1403-1404 دانشگاه جامع انقلاب اسلامی خبر داد.

 به گفته وی روانشناسی تربیتی، حقوق بین الملل عمومی، مدیریت بحران،  مدیریت رسانه، مطالعات زنان و خانواده گرایش حقوق زن در اسلام، مطالعات زنان و خانواده گرایش مطالعات حقوق خانواده و مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش آینده پژوهی انقلاب اسلامی از جمله رشته هایی است که در این دانشگاه دانشجو جذب می شود.

علاقه مندان برای شرکت در آزمون این رشته ها می‌توانند تا 20 اردیبهشت 1403 به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی