Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد موقری روز سه شنبه در نشست هماهنگی دادگستری و آموزش و پرورش استان در خصوص بررسی و رفع مشکلات دانش آموزان و آسیب های اجتماعی، با اشاره به فعالیت سامانه سجام قوه قضائیه و دریافت اخبار و شکایات از دستگاه های مختلف، افزود: عمده گزارش ها در خصوص آموزش و پرورش در این سامانه، رعایت نکردن مسایل بهداشتی، گلایه از نحوه برخورد مسئولان مدارس و اخذ وجوه اضافی حین ثبت نام می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هر چند آموزش و پرورش در راستای تامین هزینه های آموزش نیازمند همراهی خانواده های دانش آموزان است اما در کنار این موضوع افرادی وجود دارند که نیازمند هستند و با توجه به این موضوع برخوردهای نامناسب به خصوص برای دانش آموزان از نظر روانی اثرات بسیار منفی دارد.

موقری با بیان اینکه با ارائه آموزش های به موقع به دانش آموزان و فرهنگ سازی دقیق می توان از بروز جرایم و آسیب های اجتماعی در آینده پیشگیری کرد، از آغاز بازرسی از مدارس حین ثبت نام دانش آموزان حبر داد و یادآور شد: هدف از این بازرسی ها تسهیل موانع و مشکلات پیش روی مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان است.

به گفته وی در طول بازرسی ها تلاش شده است بدون تشکیل پرونده قضایی و در قالب پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی اقدام شود.

موقری با تاکید بر نقش بی بدیل آموزش و پرورش در برخورد، مواجهه و حل آسیب های اجتماعی دانش آموزان، ارائه اطلاعات اولیه آسیب های اجتماعی مدارس به نهادهای مسئول به منظور پیگیری امور تا حل کامل مشکلات را بسیار مهم و ضروری خواند.

وی اضافه کرد: با توجه به راه اندازی سامانه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش استان امکان استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد فعال استان در راستای حل و فصل مشکلات و معضلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مدارس استان میسر شده است و با توجه به این موضوع، دستگاه قضایی تلاش دارد بدون برخورد قهرآمیز ضمن پاسخ به دغدغه های اولیای دانش آموزان، نیازهای آموزش و پرورش را نیز تأمین کند.

موقری گفت: در این راستا اگر خانواده ای نیازمند و در معرض آسیب است اجبار برای تامین هزینه های اضافی و ایجاد فشار روانی با روش های مختلف به دانش آموزان اقدامی نامناسب بوده که باید از این امر پیشگیری شود.

وی با بیان اینکه در رابطه با پیشگیری از آسیب های اجتماعی، نظام  آموزش و پرورش به عنوان مبنا تعریف شده است، افزود: با ارائه آموزش های به موقع به دانش آموزان و فرهنگ سازی دقیق می توان از بروز جرایم و آسیب های اجتماعی در آینده پیشگیری کرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی اضافه کرد: یکسری برنامه ها در راستای آموزش خانواده ها و دانش آموزان تعریف شده و بر اساس آن با حضور در مدارس در رابطه با اطلاعات حقوقی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی مسایل مطرح می شود.

برچسب‌ها مدارس دادگستری آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دادگستری آذربایجان شرقی مدارس دادگستری آذربایجان شرقی آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز